• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Naples

De elegante badplaats Naples ligt in het zuidelijke deel van Florida's westkust. In en rond het charmante centrum zijn luxueuze boetieks en restaurants te vinden en u kunt er heerlijk relaxen aan het prachtige strand. Vanuit Naples is het goed mogelijk om een dagexcursie te ondernemen naar het Everglades National Park waar u een tochtje kunt maken met een airboat of kano.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Naples compleet te maken.

Marco Island Dolphin & Shelling Boat Tour

De omgeving van Marco Island is een ideale leefomgeving voor zeekoeien, alligators en dolfijnen. Ga onder begeleiding van een gids diep de natuur in op zoek naar deze geweldige dieren.

Indicatieprijs 77,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Naples

De elegante badplaats Naples ligt in het zuidelijke deel van Florida's westkust. In en rond het charmante centrum zijn luxueuze boetieks en restaurants te vinden en u kunt er heerlijk relaxen aan het prachtige strand. Vanuit Naples is het goed mogelijk om een dagexcursie te ondernemen naar het Everglades National Park waar u een tochtje kunt maken met een airboat of kano.

Paradise Coast

De mondaine badplaats Naples, dat haar naam te danken heeft aan de ltaliaanse stad Napels, ligt in het zuidwesten van Florida aan de Golf van Mexico. De kust kenmerkt zich door lange witte zandstranden, omzoomd door mangrove en wordt ook wel 'Paradise Coast' genoemd.


Naples Pier

De Naples Pier, bij Old Naples, is een geliefde plek waar lokale vissers dagelijks hun hengel uitwerpen. 's Avonds is het een gezellige drukte en komt de lokale bevolking samen om van de zonsondergang te genieten. Wie weet heeft u geluk en ziet u dolfijnen voorbij zwemmen.


Everglades National Park

Vanuit Naples is het ook goed mogelijk om een dagexcursie te maken naar het Everglades National Park, waar een rit met de airboat of een tochtje per kano favoriete activiteiten zijn. 

Marco Island

Bestaande uit duizenden kleine eilandjes is Marco Island een paradijs voor watersporters. Hier vindt u witte zandstranden natuurreservaten en beschermde moerassen. Maak een kanotocht door de mangrovebossen of ga op zoek naar dolfijnen tijdens de Dolphin and Shelling Boat Tour.


Tin City

Een voormalige visserwerf waar meer dan 40 winkeltjes met tinnen daken gehuisvest zijn. Ga op zoek naar een leuke souvenir en geniet op een terras aan het water van voortreffelijke vis, net gevangen door de lokale vissers. Tin City is tevens de plek waar vele boottours vertrekken.


Fifth Avenue South & Third Street

Naples ademt een elegante sfeer uit met de charme van een Italiaanse stad. Het hart van Old Naples is Fifth Avenue, een straat met luxueuze boetieks, restaurants en terrassen, omlijst met palmen en bloemen. Ook op Third Street zijn leuke boetieks te vinden.


Golfen

Wilt u lekker actief bezig zijn op de golfbaan? In de omgeving van Naples zijn voldoende golfbanen waar u een balletje kunt slaan.
Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me