• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Washington D.C.

Met een fiets de stad verkennen is super! Niet alleen beleef je de stad dan veel intenser, maar ook kom je makkelijk bij het Witte Huis, want rondom het Witte Huis is een autovrije zone.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Washington D.C. compleet te maken.

Fietshuur Washington

Wilt u op eigen houtje de bezienswaardigheden van Washington D.C. ontdekken? Huur een fiets, compleet met fietstas, helm en plattegrond van de stad.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Capital Sites Fietstour

Ontdek de cultuur en geschiedenis van Washington D.C. op de fiets! Onder begeleiding van een ervaren gids ziet u de hoogtepunten van de stad op en rond National Mall en Capitol Hill: het Capitool, Supreme Court, Smithsonian's Musea, Herdenkingsmonument van de Tweede Wereldoorlog, Washington Monument en vele anderen. De gids vertelt u interessante 'do's en 'don'ts', evenementen en praktische (reis-)tips.

Indicatieprijs 42,- p.p. | Meer info >

Old Town Trolley Tour

Onder begeleiding van een ervaren gids ziet u de hoogtepunten van de stad, zoals Lincoln Memorial, Georgetown, Washington National Cathedral, het Witte Huis en Vietnam's Veteran's Memorial. De gids vertelt u interessante anekdotes en boeiende verhalen over deze bezienswaardigheden. Er zijn diverse haltes waar u ieder moment op en af kunt stappen.

Vertrek: Dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur om de 30 min.

Indicatieprijs 49,- p.p. | Meer info >

Big Bus Hop-on Hop-off Tour

Ontdek de iconische monumenten van Washington D.C. in uw eigen tempo tijdens de Big Bus Hop-on Hop-off tour en stap in en uit bij meer dan 40 haltes. De entree voor Madame Tussaud's is inbegrepen.

Indicatieprijs 57,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Washington D.C.

Washington D.C., de hoofdstad van Amerika, heeft een unieke sfeer met gezellige wijken, parken en statige boulevards. De stad heeft een grote verscheidenheid aan musea, waarvan vele zelfs gratis zijn, die maken dat Washington een heerlijke stad is voor een kort verblijf.


Bezienswaardigheden Washington

In Washington vindt u imposante monumenten:

White House

Iedereen kent hem wel vanuit een film of van de televisie. Het witte huis is de ambtswoning van de regerende president van Amerika. Het gebouw is ontworpen in 1800 en heeft 6 verdiepingen met in totaal 35 badkamers, 132 kamers, 28 open haarden en meer dan 400 deuren!

US Capitool

De enorme bouwwerk ligt vlakbij het Witte Huis. In het Capitoo zetelt de Amerikaanse Senaat samen met het Congres. De enorme witte koepel is van ver al te zien.

National Mall

De National Mall is een nationaal park tussen het Lincoln Memorial en het Capitool. Binnen dit gebied ligt een aantal musea, zoals het National Museum of American History, National Museum of Natural History en National Air Space Museum. De lange rijen bomen geven het een prachtig groen karakter.

Washington Monument

Deze obelisk wordt door de National Mall geschieden van Het Capitool. Het monument is geplaatst om de eerste president George Washington te herdenken. De totale hoogte van het monument is 169 meter. U kunt het monumet van binnen bezichtigen.

Arlington National Cemetery

Deze militaire begraafplaats is ontstaan tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog van 1861 tot 1865. Het terrein van 624 hectare is verdeeld in 70 secties. Naast de vele militaire slcahtoffers en veteranen ligt hier ook het graf van John F. Kennedy en zijn gezin en zijn broer Edward F. Kennedy.Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten


Onze online landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de mooiste routes en bezienswaardigheden. U kunt uw vragen via de chat aan ons stellen. Meld u nu aan en mis geen enkele tip.

01 december 2020Zuidwest-Amerika
Aanvang: 19:30 uur Locatie: Online
Online

U ontvangt na aanmelden een bevestigingsmail met daarin een link om de presentatie te bekijken.


Info & aanmelden


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


 
please chat with me