Rondreis Noordoost-Amerika & New England

Kies voor een reis in de maanden september en oktober, de zogenaamde Indian Summer. De natuur is dan op haar mooist met prachtige herfstkleuren en bovendien is de temperatuur aangenaam met zo’n 20 graden overdag en rond het vriespunt ’s nachts.

Miranda Schoone
Reisspecialist Tenzing Travel

Daarom een rondreis naar Oost-Amerika met Tenzing Travel

  • Unieke belevingen inbegrepen
  • Verblijven die een ervaring op zich zijn
  • Overnacht in of nabij de nationale parken
  • Comfortabele huurauto (all inclusive)
  • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
  • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Acorn Street Boston, Massachusetts

Onze highlights voor een rondreis door Noordoost-Amerika

In het noordoosten van Amerika komt u in aanraking met een rijke geschiedenis te midden van gezellige en trendy steden en prachtige natuurlijke landschappen. Deze regio is doordrenkt van historische betekenis, waar de Onafhankelijkheidsverklaring werd ondertekend en het platteland getuige was van hevige gevechten tijdens de Burgeroorlog, die hebben bijgedragen aan de huidige vrijheid in Amerika.

Ontdek de fascinerende bezienswaardigheden en activiteiten tijdens uw rondreis door Noordoost USA. Geniet van uitgestrekte natuur, bezoek pittoreske dorpjes en ontdek levendige steden. Maak uw Amerikaanse ervaring compleet door uw favoriete excursies te kiezen en te genieten van deze diverse en betoverende regio. Onze reisspecialisten staan klaar om u te begeleiden op een onvergetelijke rondreis door Noordoost-Amerika.

Een op maat gemaakte rondreis door Noordoost-Amerika

Bent u klaar om het betoverende Noordoost-Amerika te ontdekken? Doe dit dan volledig naar wens met een op maat gemaakte rondreis. Onze rondreizen worden gevormd rondom uw voorkeuren en droombestemmingen. Zo kunt u uw rondreis door Noordoost-Amerika bijvoorbeeld combineren met een rondreis door Canada. We luisteren zorgvuldig naar uw wensen met volledige transparantie. Als bepaalde aspecten niet haalbaar blijken, bieden wij alternatieve mogelijkheden.

Droomt u van een onvergetelijke verkenningstocht door Noordoost-Amerika? Laat u inspireren door onze blogs over Noord-Amerika met tips, unieke activiteiten en suggesties voor bijzondere overnachtingen. Ontdek de ultieme ervaring van Noordoost-Amerika!

Green Mountains

Green Mountains

Pompen boerderij in New York State in de herfst

Pompen boerderij in New York State in de herfst

Uitzicht op Manhattan, New York

Uitzicht op Manhattan, New York

Lincoln Memorial, Washington D.C.

Lincoln Memorial, Washington D.C.

Cadillac Mountain in Acadia National Park

Cadillac Mountain in Acadia National Park

Reisinformatie Noordoost-Amerika & New England

  • Over onze reizen
  • FAQ

De basis van onze op maat gemaakte rondreizen in Noordoost-Amerika

Wij vinden het van groot belang dat u bepaalt waar uw reis naartoe gaat en welke ervaringen u wilt opdoen. Op basis van uw voorkeuren en onze expertise stellen wij een unieke rondreis door Noordoost-Amerika samen, waarbij we de volgende uitgangspunten hanteren.

Inclusief onvergetelijke ervaringen

Bij al onze reizen in de VS is minstens één onvergetelijke ervaring inbegrepen. Een reis is pas compleet met gedenkwaardige activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een helikoptervlucht over New York of een kabelbaan over de adembenemende White Mountains. Op deze manier creëert u herinneringen die voor altijd bijblijven.

Betoverende verblijven

Elke rondreis omvat sfeervolle verblijven op toplocaties; vaak op zichzelf al een unieke belevenis. Denk aan overnachten in charmante lodges in de bergen of hotelkamers met uitzicht op de skyline van New York of Boston. Deze verblijven zijn zorgvuldig geselecteerd en dragen bij aan een onvergetelijke reiservaring.

Overnachten in of nabij nationale parken

De nationale parken van Amerika zijn van adembenemende schoonheid en daarom essentieel voor veel reizigers. Om de pracht van de nationale parken optimaal te ervaren, zorgen we ervoor dat u in óf in de directe nabijheid van deze parken verblijft. Of het nu het Acadia- of het Shenandoah National Park is – er zijn talloze parken waar u zich elke ochtend weer kunt verwonderen.

Comfortabele all-inclusive huurauto

Een comfortabele huurauto is onmisbaar voor een geslaagde rondreis door Noordoost-Amerika. Omdat wij het belang van de auto goed begrijpen, bieden we een all-inclusive huurauto, zonder extra kosten voor verzekeringen, belastingen of one-way fees. Zo kunt u zorgeloos en veilig de weg op.

Optimaal reistempo voor een complete ervaring

Het juiste reistempo is van groot belang voor een onvergetelijke reiservaring. Bij Tenzing Travel houden we rekening met de afstanden tussen de verschillende bestemmingen, zodat u niet te lang onderweg bent en voldoende tijd heeft om alles te zien en te ervaren. U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt doorbrengen op elke bestemming.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tijdsverschillen in Noordoost-Amerika?

Tijdens uw rondreis door Noordoost-Amerika kunt u te maken krijgen met verschillende tijdzones. Het is altijd eerder dan bij ons. Voorbeelden van tijdsverschillen zijn onder andere:

New York: 6 uur vroeger
Boston: 6 uur vroeger
Washington D.C.: 6 uur vroeger

Met welke geldzaken kan ik rekening houden tijdens mijn rondreis in Noordoost-Amerika?

De munteenheid in Noordoost-Amerika is de Amerikaanse dollar (USD). Het gebruik van een creditcard is essentieel en wordt bijna overal geaccepteerd.

Welke reisdocumenten heb ik nodig voor mijn rondreis in Noordoost-Amerika?

Voor reizen naar Noordoost-Amerika heeft u een geldig paspoort nodig. Een internationaal rijbewijs wordt aanbevolen, verkrijgbaar bij de ANWB (IRB model 1949). Voorafgaand aan uw reis dient u uiterlijk 72 uur van tevoren een ESTA-reistoestemming aan te vragen.

Hoe kan ik een ESTA aanvragen voor Noordoost-Amerika?

U kunt uw ESTA zelf aanvragen via de officiële website van de US Customs and Border Protection.

Wat is de beste periode om naar Noordoost-Amerika af te reizen?

De beste periode is afhankelijk van de regio en gewenste activiteiten. Over het algemeen zijn de lente en herfst ideaal voor milde temperaturen en verminderde drukte. In Noordoost-Amerika, zoals New York, Massachusetts en Washington D.C., heerst een mild klimaat met het hele jaar door kans op regen.

Wat zijn de beste routes voor een rondreis door Noordoost-Amerika?
Populaire routes zijn onder andere het verkennen van steden zoals New York, Boston en Washington D.C. Bij Tenzing Travel kunnen we deze routes op maat verwerken.

Hoeveel kost een rondreis door Noordoost-Amerika gemiddeld?

De kosten variëren afhankelijk van de duur, type verblijf en huurauto. Voor een prijsindicatie raden we aan contact op te nemen met onze reisspecialisten, die elke reis op maat maken. Benieuwd naar een indicatie? Deze vindt u op de desbetreffende reispagina’s!