• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Badlands National Park

In het zuidwesten van de staat South Dakota gelegen, bekend om de paleontologische vondsten zoals fossielen van grote zoogdieren uit het Oligoceen tijdperk. Het landschap kenmerkt zich door de bijzondere canyons, bizar gevormde rotsen van zacht zandsteen en uitgestrekt, glooiend prairielandschap.
Inge Stam
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Badlands National Park

Het Badlands National Park ligt in het zuidwesten van de staat South Dakota en staat bekend om de paleontologische vondsten zoals fossielen van neushoorns, hertachtigen en schildpadden. Het landschap is ruig en kenmerkt zich door grillige, bizar gevormde rotsen, bijzondere kloven en glooiende prairies. Het doet haast buitenaards aan! Dwars door het park loopt de indrukwekkende Badlands Loop Road. Langs deze 45 kilometer lange weg bevinden zich diverse uitzichtpunten, zoals de Big Badlands Overlook, de White River Valley Overlook, het Panorama Point en de Hay Butte Overlook. Uitkijkend over de prairie kunt u in de verte kuddes bizons zien, slechts zichtbaar als kleine zwarte stipjes. Naast bizons leven in het Badlands National Park ook prairiehonden en dikhoornschapen.
Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me