• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Custer State Park

Het Custer State Park in de staat South Dakota bestaat vooral uit dichtbegroeide bergen en weidse landschappen. Bijzonder hier is dat de bizons in het wild grazen. Het park ligt in de buurt van Rapid City.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Custer State Park

Het Custer State Park en de bekendere Black Hills in de staat South Dakota vormen één groot natuurgebied. Het bestaat vooral uit dichtbegroeide bergen en weidse landschappen. In Custer Sate Park lopen grote kuddes bizons rond, een indrukwekkend schouwspel. Op de Wildlife Loop Road is de kans groot dat u deze beesten kunt spotten op de uitgestrekte prairie, omringd door heuvels. De smalle Needles Highway voert door een prachtig bosgebied met granieten rotsformaties, die lijken op naalden. Onderweg passeert u enkele smalle, uit de rotsen gehouwen tunnels. De schilderachtige route Iron Mountain Road verbindt Custer State Park met het Mount Rushmore Memorial; de levensgrote presidentsgezichten uitgehouwen in de rotswand. Vlakbij wordt gewerkt aan het standbeeld van Crazy Horse, een leider van de Lakota-stam. Het beeld wordt tien keer zo groot als de beelden van de Amerikaanse presidenten bij Mount Rushmore.
Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me