• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Denver

Denver wordt ook wel 'The Mile High City' genoemd omdat de stad precies één mijl boven zeeniveau ligt. Relaxen in deze stad kan in de Denver Zoo of in de Botanic Gardens.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Reisinformatie Denver

Denver, de hoofdstad van de staat Colorado, is een populair beginpunt voor een rondreis per huurauto of camper in het westen van de Amerika, vooral als u de Rocky Mountains in uw reisschema hebt opgenomen. In Denver, ook wel de 'Mile High City' eindigen de Great Plains en beginnen de Rocky Mountains. Downtown is weliswaar helemaal vlak maar de Rockies zijn vanuit het centrum goed te zien en in de westelijke voorsteden zijn de heuvels al ruim 2000 meter! Denver is een echte Amerikaanse stad met enorme wolkenkrabbers in het centrum en naar alle kanten uitgestrekte voorsteden. In downtown (locals zeggen LoDo) zijn rondom de State Capitol veel musea te vinden. Op de autovrije 16th Street Mall is het heerlijk slenteren, het is er levendig, veel meer dan in een doorsnee stad van de Midwest. In de westelijke voorstad Golden heeft u vanaf de Lookout Mountain een geweldig panorama over Denver. Op de berg ligt ook Buffalo Bill begraven en aan de voet, in het centrum van Golden, kunt u de immense Coors brouwerij bezoeken. Ten westen van Denver ligt de beroemde uitgehouwen Red Rocks Theatre in het plaatsje Morrison. Op slechts 1 uur rijden van Denver ligt een van de meest indrukwekkende natuurgebieden van Amerika: Rocky Mountain National Park. Dwars door het park loopt de Trail Ridge Road, een van de meest spectaculaire routes van Amerika met verschillende stops en lookouts waar vandaan u mooie wandelingen kunt maken.
Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me