Grand Canyon National Park

Bij een verblijf in de Grand Canyon is een helicoptervlucht een absolute must. Vanuit de helicopter heb je een prachtig zicht over de immense kloof en zie je pas écht hoe groot hij is. Zo’n ervaring vergeet je niet snel meer!

Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing Travel

Reizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Suzanne Gabrielse

Reisspecialist Amerika

Reisinformatie Grand Canyon National Park

  • Overzicht
  • Foto's
  • Video's

Een van de bekendste Nationale Parken in Amerika is de Grand Canyon in de staat Arizona. Het wordt beschouwd als een van de zeven natuurlijke wereldwonderen. In de loop van miljoenen jaren heeft het water van de Colorado River deze kloof in de bodem ingeslepen. Het Nationale Park wordt in twee helften verdeeld (North Rim en South Rim), die hemelsbreed maar 16 kilometer van elkaar zijn verwijderd, echter als u met de auto van de noordzijde naar de zuidzijde wilt rijden, moet u een afstand van ruim 300 kilometer afleggen!

Uitkijken over de Grand Canyon

U kunt de Grand Canyon bekijken vanaf de verschillende uitkijkpunten aan zowel de South Rim als de North Rim. Met name bij zonsopgang of zonsondergang ziet u prachtige kleurschakelingen in de ravijnwanden door de aanwezigheid van mineralen.

Excursies in de Grand Canyon

In het Grand Canyon National Park kunt u vele excursies ondernemen, zoals het ravijn afdalen via wandelpaden, paardrijtochten maken of rondvluchten boven de canyon maken per helikopter of vliegtuig. Vraag onze reisspecialisten naar de prijzen en mogelijkheden.

Reizen naar de Grand Canyon

De Grand Canyon is een absolute highlight tijdens uw rondreis Zuidwest-Amerika. Wij raden u aan om minimaal 2 nachten in (of nabij) het nationale park te verblijven, zodat u minmaal één dag de tijd heeft om dit wereldwonder te aanschouwen. Veel van onze reizen door West-Amerika zullen de Grand Canyon aandoen. U kunt alle autoreizen uit ons aanbod eventueel met een extra nacht verlengen om optimaal van de Grand Canyon te genieten.

Reisfoto's Grand Canyon National Park

Grand Canyon

Reis met ons mee naar de schitterende Grand Canyon, Lake Powell en de Waterholes Canyon.