• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

San Luis Obispo & San Simeon

San Luis Obispo (=Spaans voor: St. Louis, de bisschop) is het centrum van het gelijknamige county. Het is het commerciële en culturele centrum van het centrale kustgebied van Californië tussen Los Angeles en San Francisco.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie San Luis Obispo & San Simeon

San Luis Obispo (=Spaans voor: St. Louis, de bisschop) is het centrum van het gelijknamige county. Ongeveer halverwege San Francisco en Los Angeles ligt San Luis Obispo, een van de oudste Californische gemeenschappen, tegen de Santa Lucia Mountains. Door de geweldig ligging bent u vaak verzekerd van zon, zee en strand in een charmante landelijke omgeving. Tijdens uw verblijf kunt u Bishop Peak beklimmen (471 meter hoog) of wijn proeven op een van de wijngaarden. San Luis is de op een na grootste wijnproducent van de staat Californië. In tegenstelling tot San Luis Obispo, wat landinwaarts ligt, is San Simeon aan de kust gelegen, ongeveer 70 kilometer ten noorden van San Luis. Een bezoek aan een van de vele wijngaarden mag ook hier niet ontbreken of een bezoek aan het Hearst Castle, een imposant landhuis. Ten noorden van San Simeon bij het strand Piedras Blancas kunt u de zee-olifanten spotten. Zij zijn hier vaak te vinden.

 

 

 

 Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me