• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Buenos Aires
 • Tigre Delta 
 • Koloniaal Salta
 • Humahuacavallei
 • De quebradas bij Cafayate

Highlights of North Argentina

10-daagse individuele reis

U wilt naar Argentinië om van zowel cultuur als natuurschoon te genieten? Een rijkelijk gevuld programma en voldoende tijd voor een goed glas wijn? Dan kunnen wij u deze reis van harte aanbevelen. Het weer in het noorden is aangenaam en u kunt er het gehel... lees verder »

Vanaf € 1796,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Buenos Aires, Plaza de Mayo, Cabildogebouw
 • Buenos Aires, in de wijk La Boca
 • Omgeving Salta, Quebrada de Cafayate
 • Salta omgeving, Quebrada Las Flechas
 • Onderweg tussen Salta en Cafayate
Buenos Aires, Plaza de Mayo, Cabildogebouw Buenos Aires, in de wijk La Boca Omgeving Salta, Quebrada de Cafayate Salta omgeving, Quebrada Las Flechas Onderweg tussen Salta en CafayateImpressies

Buenos Aires, Plaza de Mayo, Cabildogebouw
Buenos Aires, in de wijk La Boca
Omgeving Salta, Quebrada de Cafayate
Salta omgeving, Quebrada Las Flechas
Onderweg tussen Salta en Cafayate


Reisinformatie


U wilt naar Argentinië om van zowel cultuur als natuurschoon te genieten? Een rijkelijk gevuld programma en voldoende tijd voor een goed glas wijn? Dan kunnen wij u deze reis van harte aanbevelen. Het weer in het noorden is aangenaam en u kunt er het gehele jaar naar toe, dus ook in onze zomer (het is dan winter in Patagonië). Het accent ligt op de prachtige natuur rondom Salta waar u een paar schitterende excursies maakt. En de watervallen zijn en blijven in elke Argentiniëreis hét hoogtepunt van de reis.

Highlights of North Argentina Highlights of North ArgentinaDag tot dag

Aankomst Buenos Aires

Na aankomst op de luchthaven transfer naar het hotel. Drie overnachtingen

Buenos Aires

U maakt een uitgebreide stadsrondrit. U ziet onder meer het Plaza de Mayo, de kleurrijke wijk La Boca, de tangowijk San Telmo en het elegante Recoleta. In de avond bezoekt u een tangovoorstelling, met diner (O,D).

Buenos Aires

Met de lijnboot door de delta van de Parana vanuit de voorstad Tigre. Het is een soort klein Venetië met veel kanalen, postboot en schoolboot. Vrije middag (O).

Buenos Aires → Salta

Transfer naar het vliegveld en ochtendvlucht naar Salta. Na aankomst transfer naar het hotel in het centrum. 's Middags een stadsrondrit, die afgesloten wordt met een mooi uitzicht over de stad. Twee overnachtingen (O).

Salta: excursie Humahuacavallei (500 km)

U maakt een dagexcursie naar de Humahuaca-vallei; een groen lint tussen kleurrijke rotshellingen, een langgerekte oase aan weerszijden van een verwilderde rivierloop. In het dal liggen de indianendorpen; u maakt stops om rond te kijken op de bonte markten of voor een kerkbezichtiging. Bij Tilcara bezoekt u de Pucara-ruïnes - een pre-Colombiaans fort- en het archeologisch museum, in Purmamarca maakt u een rit door de Seven Colors Mountains en op de terugweg bezoekt u in de stad Jujuy de kathedraal (O).

Salta → Cafayate (320 km)

Tweedaags uitstapje naar de woestijnen en wijngaarden ten zuiden van Salta. Prachtige pasweg over de Cuesta del Obispo. Na de pas verandert het landschap drastisch: enorme velden met kandelaarcactussen in het nationale park Los Cardones. Na het dorp Cachi begint de woestijn met grillige rotsen en canyonachtige valleien, de Quebrada de las Flechas. Al ver voor Cafayate beginnen de wijngaarden (O).

Cafayate → Salta (190 km)

Het woestijnlandschap op de terugreis is minstens zo spectaculair: Quebrada de las Conchas is een bergrug met indrukwekkende rotswanden en canyons. De rivier slingert als een oase door het landschap (O).

Salta → Iguazú

Vrije dag. Leuk om aan het centrale plein even een kijkje te nemen in het Mummie Museum. U zult verwonderd naar de mummies uit de Incatijd kijken, die in een ritueel graf op 6000 meter hoogte zijn gevonden. Aan het einde van de middag transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar Puerto Iguazú. Bij aankomst transfer naar het hotel (O).

Iguazú

Rondkijken en luisteren naar het oorverdovend geluid van de watervallen aan de Argentijnse kant. Overal zijn voetpaden, boven en onder langs en wandelsteigers de rivier in. U gaat per treintje naar de grootste waterval, de Duivelskeel (O).

Vertrek Iguazú

In de ochtend bezoek aan de Braziliaanse kant van de watervallen: op de loopbruggen staat u pal tegenover het donderende watergeweld. Aan het begin van de middag transfer naar het vliegveld, waar het arrangement eindigt. U vliegt naar keuze naar Buenos Aires of naar Rio de Janeiro (O).Verdere info

Bijzonderheden

In januari en februari is het heet en klam, met temperaturen boven de 30°C

Reisleiding

Engelssprekende gidsen die per bestemming wisselen.

Verlenging

Deze rondreis kunt u uitstekend verlengen met een verlenging in Rio de Janeiro.

Deelnemers

Minimaal 2 deelnemers.
Naar keuze in middenklasse of eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, D=Diner)

Vervoer

Privé-vervoer tijdens de transfers. De excursies zijn op groepsbasis en worden uitgevoerd met airco (mini)bus. Het vervoer van Buenos Aires-Salta-Iguazú is per vliegtuig (alle inbegrepen).

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me