• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Kenai Peninsula

Ten zuiden van Anchorage strekt zich het Kenai Peninsula uit. Dit schiereiland toont het beste dat Alaska te bieden heeft in een relatief klein gebied. U vindt er kleine plaatsen, bergen met schitterende gletsjers en prachtige fjordengebieden vol walvissen en andere zeedieren.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Kenai Peninsula compleet te maken.

Resurrection Bay Cruise

Ga op zoek naar wildlife tijdens een boottocht door Resurrection Bay.

Indicatieprijs 129,- p.p. | Meer info >

Sea Kayaking Tour

U maakt vanuit Seward een peddeltocht door de prachtige baai van Resurrection. Kom oog in oog te staan met zeeotters en ander wildleven.

Indicatieprijs 79,- p.p. | Meer info >

Exit Glacier Ice Hike

Onder begeleiding van een gids maakt u een stevige wandelingnaar de Exit Glacier. Het hoogteverschil is 460 meter. Deze hike is geschikt voor de ervaren wandelaar.

Kenai Fjords National Park Cruise

U vaart door het Kenai Fjords National Park en het Alaska Maritime National Wildlife Refudge en geniet van de prachtige kustlijn met haar fjorden, gletsjers en wildlife als walvissen, zeeleeuwen en vele vogels, waaronder puffins.

Indicatieprijs 185,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Kenai Peninsula

Ten zuiden van Anchorage strekt zich het Kenai Peninsula uit. Dit schiereiland toont het beste dat Alaska te bieden heeft in een relatief klein gebied. U vindt er kleine plaatsen, bergen met schitterende gletsjers en prachtige fjordengebieden vol walvissen en andere zeedieren.


Ons aanbod in Kenai Peninsula

In onze vele rondreizen door Alaska is het Kenai Peninsula opgenomen. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf uw reis door Alaska samen te stellen. Wij bieden een aantal hotels aan en wat arrangementen. Zoals:

Arrangement Kenai Peninsula

Tijdens dit arrangement vertrekt u vanuit Seward met de boot voor een boottocht naar Fox Island, naar de Glacier Lodge. Aanschouw de natuurschoon van het fjordengebied met walvissen, zeeleeuwen en vele vogels. Ook ziet u in dit gebied vele gletsjers.


Seward

Seward, 185 kilometer (ca. 3 uur rijden) ten zuiden van Anchorage, is dé toegangspoort tot het Kenai Fjords National Park. Het kustplaatsje is een van de oudste plaatsen in Alaska en telt ongeveer 3000 inwoners, Het ligt aan het uiteinde van het Kenai-schiereiland, aan de Golf van Alaska. De boottochten naar de gletsjers van dit park vertrekken vanuit Seward.Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me