• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Boston

In Boston is het bijwonen van een baseball-wedstrijd van de Red Sox dé ultieme mogelijkheid om de 'Real American Experience' te ervaren. Maar bezoek ook Harvard University, waarschijnlijk de meest bekende universiteit van het land.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Boston compleet te maken.

Boston Duck Tour

Per amfibievoertuig rijdt u langs alle bezienswaardigheden en net wanneer u denkt alles gezien te hebben, gaat u te water. Vanaf de Charles River heeft u prachtig uitzicht op de skyline van Boston en Cambridge. Een leuke en bijzondere manier om de stad te verkennen.

Indicatieprijs 49,- p.p. | Meer info >

Sportwedstrijd Boston

Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Boston, thuishaven van vele sportteams als Boston Red Sox (honkbal), New England Patriots (American Football), Boston Celtics (basketbal) en Boston Bruins (ijshockey). Wij  regelen graag toegangskaarten voor het gewenste sportevenement voor u.

Old Town Trolley Tour

U kunt op verschillende trolley haltes in- en uitstappen en zo de bekendste bezienswaardigheden van Boston bezoeken, zoals het Aquarium, Faneuil Hall Marketplace, Old State House, Historisch North End (Little Italy), USS Constitution, Bunker Hill Monument, Beacon Hill, Chinatown en nog veel meer.  U kunt zo vaak in- en uitstappen als u wilt.

Duur: Het voucher is voor 1 dag (24 uur) geldig.
Vertrek:
dagelijks, behalve feestdagen.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Boston CityPass

Met de Boston CityPass heeft u gratis toegang tot onder andere het Harvard Museum of Natural History, het New England Aquarium, het Museum of Science en Six Flags England. Tevens zijn de pas voor de Hop-on Hop-Off Trolley, de Samuel Adams Brewery Tour en Boston Bike Rental inbegrepen.

Indicatieprijs 66,- p.p. | Meer info >

Fietshuur Boston

Wilt u op eigen houtje de bezienswaardigheden van Boston ontdekken? Huur een fiets, compleet met fietstas, helm en plattegrond van de stad.

Indicatieprijs 39,- p.p. | Meer info >

Historical Sightseeing Cruise

Maak kennis met de geschiedenis en de bezienswaardigheden van de haven van Boston. U ziet de oudste bemande vuurtoren, de mooie eilanden in het Harbour Islands National Park Area en vaart langs de mooie skyline van Boston.

Indicatieprijs 33,- p.p. | Meer info >

Bekijk alle excursies


Reisinformatie Boston

Boston, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts, heeft zo’n 600.000 inwoners. Boston werd in 1630 gesticht door puriteinse kolonisten die de nieuwe vestiging de naam Boston gaven, naar de gelijknamige stad in Lincolnshire in Engeland.


Hotels in Boston

Zoekt u overnachtigsadres in Boston? Wij bieden diverse hotels aan in Boston in verschillende prijsklasses en luxeniveaus.
Bekijk onze hotels in Boston >


Bezienswaardigheden in Boston

De historische stad Boston

De stad is de bakermat van de Amerikaanse Revolutie. De eerste schermutselingen die tot de revolutie leidden vonden er plaats en met de 'Boston Tea Party' op 16 december 1773 begonnen de inwoners van Boston een boycot tegen de belasting op geïmporteerde producten zoals thee.

Universiteiten in Boston

Onderwijs neemt in Boston een belangrijke plaats in. Er zijn meer dan honderd universiteiten en colleges in Boston en omgeving, waarvan de belangrijkste en bekendste ongetwijfeld Harvard University is.

Freedom Trail

Voor Amerikaanse begrippen is Boston een zeer oude stad, iets dat goed zichtbaar is tijdens een wandeling langs de Freedom Trail, een wandelroute van ongeveer 4 kilometer, aangegeven door een rode lijn op de trottoirs. Het begint bij de Boston Common en voert langs historische plekken, waaronder onder meer het Old State House. Voor dit gebouw vond de Boston Massacre plaats. Ook ziet u Faneuil Hall, een marktgebouw dat nu samen met de ernaast gelegen Quincy Market een toeristengebied met veel winkeltjes en kleine restaurants vormt.

Boston: sportstad

Interessant is tenslotte ook de sportieve inslag van de stad, waarvan bekende teams en evenementen getuigen. Wie heeft er niet gehoord van de Boston Red Sox (honkbal), de Boston Celtics (basketbal) en de Boston Marathon, die ieder jaar op Patriot's Day, de derde maandag van april, wordt gelopen.
Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me