• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Boston

In Boston is het bijwonen van een baseball-wedstrijd van de Red Sox dé ultieme mogelijkheid om de 'Real American Experience' te ervaren. Maar bezoek ook Harvard University, waarschijnlijk de meest bekende universiteit van het land.
Josee Erkelens
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Boston compleet te maken.

New England Aquarium Whalewatching Cruise

Ga op zoek naar walvissen tijdens deze 3 uur durende boottocht op een high-speed catamaran.

Indicatieprijs 57,- p.p. | Meer info >

Old Town Trolley Tour

U kunt op verschillende trolley haltes in- en uitstappen en zo de bekendste bezienswaardigheden van Boston bezoeken, zoals het Aquarium, Faneuil Hall Marketplace, Old State House, Historisch North End (Little Italy), USS Constitution, Bunker Hill Monument, Beacon Hill, Chinatown en nog veel meer.  U kunt zo vaak in- en uitstappen als u wilt.

Duur: Het voucher is voor 1 dag (24 uur) geldig.
Vertrek:
dagelijks, behalve feestdagen.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

City View Fietstour

Met de fiets door historisch Boston. De gids brengt u naar highlights als Fenway Park, Boston Common, Back Bay, Copley Square en Rose Kennedy Greenway, maar ook de gezellige wijken met elk hun eigen charme.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Historical Sightseeing Cruise

Maak kennis met de geschiedenis en de bezienswaardigheden van de haven van Boston. U ziet de oudste bemande vuurtoren, de mooie eilanden in het Harbour Islands National Park Area en vaart langs de mooie skyline van Boston.

Indicatieprijs 33,- p.p. | Meer info >

USS Constitution

Bezoek het houten schip de USS Constitution, een icoon uit de Amerikaanse geschiedenis en een van de eerste schepen van de Amerikaanse marine. Tevens brengt u een bezoek aan de Bunker Hill Monument enn de Old North Church.

Indicatieprijs 27,- p.p. | Meer info >

Boston CityPass

Met de Boston CityPass heeft u gratis toegang tot onder andere het Harvard Museum of Natural History, het New England Aquarium, het Museum of Science en Six Flags England. Tevens zijn de pas voor de Hop-on Hop-Off Trolley, de Samuel Adams Brewery Tour en Boston Bike Rental inbegrepen.

Indicatieprijs 66,- p.p. | Meer info >

Bekijk alle excursies


Reisinformatie Boston

Boston, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Massachusetts, heeft zo’n 600.000 inwoners. Boston werd in 1630 gesticht door puriteinse kolonisten die de nieuwe vestiging de naam Boston gaven, naar de gelijknamige stad in Lincolnshire in Engeland.


Hotels in Boston

Zoekt u overnachtigsadres in Boston? Wij bieden diverse hotels aan in Boston in verschillende prijsklasses en luxeniveaus.
Bekijk onze hotels in Boston >


Bezienswaardigheden in Boston

De historische stad Boston

De stad is de bakermat van de Amerikaanse Revolutie. De eerste schermutselingen die tot de revolutie leidden vonden er plaats en met de 'Boston Tea Party' op 16 december 1773 begonnen de inwoners van Boston een boycot tegen de belasting op geïmporteerde producten zoals thee.

Universiteiten in Boston

Onderwijs neemt in Boston een belangrijke plaats in. Er zijn meer dan honderd universiteiten en colleges in Boston en omgeving, waarvan de belangrijkste en bekendste ongetwijfeld Harvard University is.

Freedom Trail

Voor Amerikaanse begrippen is Boston een zeer oude stad, iets dat goed zichtbaar is tijdens een wandeling langs de Freedom Trail, een wandelroute van ongeveer 4 kilometer, aangegeven door een rode lijn op de trottoirs. Het begint bij de Boston Common en voert langs historische plekken, waaronder onder meer het Old State House. Voor dit gebouw vond de Boston Massacre plaats. Ook ziet u Faneuil Hall, een marktgebouw dat nu samen met de ernaast gelegen Quincy Market een toeristengebied met veel winkeltjes en kleine restaurants vormt.

Boston: sportstad

Interessant is tenslotte ook de sportieve inslag van de stad, waarvan bekende teams en evenementen getuigen. Wie heeft er niet gehoord van de Boston Red Sox (honkbal), de Boston Celtics (basketbal) en de Boston Marathon, die ieder jaar op Patriot's Day, de derde maandag van april, wordt gelopen.Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten


Bezoek ons tijdens onze landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de de mooiste routes en bezienswaardigheden. Uiteraard kunt u uitgebreid informatie inwinnen en uw reisplannen met ons bespreken. Meld u snel aan, want vol is vol.

10 oktober 2020Canada Dag
Aanvang: 10:30 uur Locatie: Tenzing Travel Shop Amsterdam
Tenzing Travel Shop Amsterdam
Entrada 201
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
- Route
Info & aanmelden
24 oktober 2020Amerika Dag
Aanvang: 10:30 uur Locatie: Tenzing Travel Shop Amsterdam
Tenzing Travel Shop Amsterdam
Entrada 201
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
- Route
Info & aanmelden


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


 
please chat with me