• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Rondreis Noordwest-Amerika

Sfeervolle en kleurrijke steden, overweldigend natuurschoon en eindeloze ruimte. Een reis door Noordwest-Amerika zorgt absoluut voor vele verhalen en ervaringen, die anderen én uzelf, zal verleiden tot (nog) een bezoek aan deze regio!
Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel



Reizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.




Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Noordwest-Amerika compleet te maken.

Sand Rail Tour

Maak vanuit Florence een spectaculaire rit per buggy over de rollende zandduinen van Oregon. Een echte adrenalinekick!

Indicatieprijs 39,- p.p. | Meer info >

Beers & Barrels Tour

Met meer dan 70 bierbrouwerijen is het niet zo gek dat Portland ook wel 'Beervana' wordt genoemd. Maak een tour langs innovatieve brouwerijen en ontdek waarom bier onlosmakelijk verbonden is met whisky. Proef de smaak van enkele bekroonde bieren en heerlijkste whisky's. U sluit de tour af met een diner in een van de populaire restaurants in Portland waar de smaak van bier en whisky pas echt tot zijn recht komt.

Indicatieprijs 115,- p.p. | Meer info >

Columbia Gorge Wine & Waterfalls

Ontdek twee van de grootste attracties in Oregon; de Columbia Gorge watervallen en de wijnbouw. Spot dieren in het wild in de schilderachtige kloof, alvorens u onder het genot van een goed glas wijn een bezoek brengt aan toonaangevende wijnhuizen.

Indicatieprijs 145,- p.p. | Meer info >

Harbor Cruise

Stap aan boord voor een tocht door de historische havan van Seattle en geniet van een prachtige uitzichten op de omliggende Cascade Mountains, Mount Rainier en de skyline van Seattle met de de typerende Space Needle.

Indicatieprijs 36,- p.p. | Meer info >

Food & Culture Tour of Pike Place Market

Een culinaire en culturele tour over de meer dan 100 jaar oude Pike Place Market. Ontmoet de lokale boeren en proef de lokale lekkernijen bij verschillende marktkramen. Geen gewone markt, maar een echte belevenis.

Indicatieprijs 53,- p.p. | Meer info >

Future of Flight Aviation Center & Boeing Tour

Kom tijdens deze tour door de vliegtuigfabriek alles te weten over de productie van de bekende commerciele straalvliegtuig; de Boeing. U bezoekt onder andere de hangar en ziet de 747 en de Dreamliner.

Indicatieprijs 29,- p.p. | Meer info >

Bestemmingen in Noordwest-Amerika




Reisinformatie Noordwest-Amerika

De staten Washington en Oregon in het noordwesten van Amerika worden minder bezocht door toeristen, maar bieden een enorm grote variatie aan landschappen. Woestijnen, vruchtbare valleien, ruige vulkanen, regenwouden en een langgerekte kustlijn. Startpunt van uw reis is veelal de stad Seattle vanwaar u ook de grens kunt oversteken naar Canada.


Onze reizen in Noordwest-Amerika

Washington en Oregon zijn misschien minder bekend, maar de staten staan garant voor veel van het beste dat Amerika te bieden heeft. Sfeervolle en kleurrijke steden, overweldigend natuurschoon en eindeloze ruimte. Een reis door deze staten zorgt absoluut voor vele verhalen en ervaringen, die anderen én uzelf, zal verleiden tot (nog) een bezoek aan deze regio!
Bekijk onze reizen in Noordwest-Amerika >


Belangrijke plaatsen en gebieden in Noordwest-Amerika

Seattle

Seattle is de grootste stad van de stad Washington, een levendige stad met veel winkels en restaurants. De stad is een ideaal beginpunt voor een rondreis West-Amerika en ook in combinatie met Canada.
Lees meer over Seattle >

Crater Lake

Crater Lake in de staat Oregon is een van 's werelds bekendste kratermeren. Het meer is zo'n 6800 jaar geleden ontstaan bij een zeer zware vulkanische uitbarsting van Mount Mazama. Het heeft een diameter van ca. 10 kilometer en is wel 600 meter diep.

Olympic Peninsula

Olympic Peninsula is een grote landtong in het westen van de staat Washington. Op het schiereiland liggen drie gematigde regenwouden en diverse meren zoals Lake Pleasant, Lake Quinault en Lake Sutherland. Ook telt het schiereiland enkele provinciale en nationale parken, waaronder het Olympic National Park.




Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me