• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Portland

Het fraaie Portland, de hoofdstad van Oregon, is de grootste stad langs de Atlantsiche kust tussen San Francisco en Seattle. Portland wordt ook wel de ‘rozenstad’ genoemd. In deze havenplaats wordt jaarlijks het rozenfestival gehouden. Portland geniet ook bekendheid vanwege de vele goede kleine bierbrouwerijen in de omgeving. Mogelijk draagt dit bij tot het verhoudingsgewijs levendige straatleven in de stad.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelHotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Portland compleet te maken.

Beers & Barrels Tour

Met meer dan 70 bierbrouwerijen is het niet zo gek dat Portland ook wel 'Beervana' wordt genoemd. Maak een tour langs innovatieve brouwerijen en ontdek waarom bier onlosmakelijk verbonden is met whisky. Proef de smaak van enkele bekroonde bieren en heerlijkste whisky's. U sluit de tour af met een diner in een van de populaire restaurants in Portland waar de smaak van bier en whisky pas echt tot zijn recht komt.

Indicatieprijs 115,- p.p. | Meer info >

Columbia Gorge Wine & Waterfalls

Ontdek twee van de grootste attracties in Oregon; de Columbia Gorge watervallen en de wijnbouw. Spot dieren in het wild in de schilderachtige kloof, alvorens u onder het genot van een goed glas wijn een bezoek brengt aan toonaangevende wijnhuizen.

Indicatieprijs 145,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Portland

Het fraaie Portland, in de staat Oregon, is de grootste stad langs de Atlantische kust tussen San Francisco en Seattle. Portland is een van de groenste steden ter wereld en wordt ook wel de ‘rozenstad’ genoemd. Er is dus geen betere manier om de stad te verkennen dan per fiets. Portland geniet ook bekendheid vanwege de vele goede kleine bierbrouwerijen in de omgeving. Het is niet voor niets dat Portland ook wel Beervana wordt genoemd. Voor de lekkere trek kunt u overigens bij een van de 600(!) foodtrucks terecht. Ze staan door heel Portland en zijn niet te missen: ze staan op parkeerplaatsen, op de stoep en zelfs in de parken.

 

.Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten


Onze online landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de mooiste routes en bezienswaardigheden. U kunt uw vragen via de chat aan ons stellen. Meld u nu aan en mis geen enkele tip.

01 december 2020Zuidwest-Amerika
Aanvang: 19:30 uur Locatie: Online
Online

U ontvangt na aanmelden een bevestigingsmail met daarin een link om de presentatie te bekijken.


Info & aanmelden


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


 
please chat with me