• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Canyon de Chelly

De drie grote kloven van de Canyon de Chelly bevinden zich in het noordoosten van Arizona, op het grondgebied van de Navajo-natie. De bodem van de kloven kan alleen met een erkende Navajo-gids worden bezocht. Bijna iedereen die Canyon de Chelly bezoekt gebruikt de nabijgelegen plaats Chinle (5500 inwoners, vrijwel uitsluitend Navajo) als overnachtingsadres.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Canyon de Chelly

Canyon de Chelly National Monument bevindt zich in het Navajo Indian Reservation, in Arizona. Een aantal langgerekte kloven in dit gebied vormen samen het nationale monument en de Chelly-kloof is hiervan de langste. Met de auto rijdt u vanaf het Visitor Center langs de rand van de kloof door de South Rim-route af te leggen. Aanvankelijk is de kloof nog redelijk ondiep, maar naarmate u verder het gebied in trekt zal de kloof dieper en daarmee ook spectaculairder worden en vertakken in weer andere kloven. Wilt u het imposante van deze natuurpracht echt beleven? Dan kunt u een excursie per jeep beneden in de kloof maken. Bijna iedereen die Canyon de Chelly bezoekt gebruikt de nabijgelegen plaats Chinle (5500 inwoners, vrijwel uitsluitend Navajo) als overnachtingsadres.Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me