• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Phoenix & Scottsdale

Phoenix is de hoofdstad van de staat Arizona, gelegen in het zuidwesten van Amerika. Het vormt min of meer een dubbelstad met Scottsdale, een in 1900 gestichte plaats op 20 kilometer ten oosten van Phoenix. Vanwege de centrale ligging zijn deze plaatsen uitstekende vertrekpunten voor bezoeken aan bijvoorbeeld Monument Valley en Camelback Mountain.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Phoenix & Scottsdale

Of u nu het liefst actief bezig bent, uw middag loungend op een dakterras doorbrengt of live entertainment zoekt, in Phoenix lukt het. Downtown Phoenix is hip & happening met rooftop barren tussen de wolkenkrabbers en gezellige kroegen met live muziek of stand-up comedians. Muren zijn bespoten met graffiti en schilderingen, ware kunstwerken zijn ontstaan. Scottsdale, een voorstad van Phoenix, is sfeervol. In deze ‘old town’ slentert u langs boetiekjes en geniet u van een steak op een gezellig terras. Gebruik makend van gedeelde fietsen, de gratis hop on, hop off trolley (bus aangedreven door elektrische bovenleiding) of een gehuurde elektrische fiets bezoekt u de locaties binnen Scottsdale met gemak.Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me