• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

San Diego

Een moderne metropolis, een populair vakantieresort met veel Spaanse invloeden. Een grote natuurlijke haven, schiereilanden die de baai tegen de oceaan beschermen, kilometers lange kustlijn van de westkust van Amerika met prachtige stranden. Gezegend met een heerlijk klimaat. San Diego biedt veel mogelijkheden voor een aangenaam verblijf.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar San Diego compleet te maken.

San Diego Zoo

Bezoek een van de grootste dierentuinen ter wereld en kom oog in oog te staan met meer dan 4000 dieren, zoals pandaberen, koala’s, ijsberen en apen.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Harbor Cruise

Maak een boottocht door San Diego Bay langs de skyline van San Diego. U ziet onder meer Seaport Village, Shelter Island, Coronado Island, Point Loma en Cabrillo National Monument.

Indicatieprijs 28,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie San Diego

Een moderne metropolis, een populair vakantieresort met veel Spaanse invloeden. Een grote natuurlijke haven, schiereilanden die de baai tegen de oceaan beschermen, kilometers lange kustlijn van de westkust van Amerika met prachtige stranden. Niet voor niets noemen de inwoners San Diego ook wel ‘America’s finest city’. De koloniale invloeden, ooit was deze havenstad de eerste Spaanse missiepost, zullen u niet ontgaan. In het oudste gedeelte van de stad, Old Town, met zijn historische gebouwen, geurige koffie en Mexicaanse restaurants is de Mexicaanse sfeer voelbaar. Ook het hart van de stad Balboa Park, aangelegd in 1868, met het indrukwekkende paleis Casa de Balboa, herinnert aan de tijd van weleer. Ga voor vertier naar het historische Gaslamp Quarter, vernoemd naar de oude gaslantaarns, een levendige wijk met winkels, terrassen en restaurants.Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me