• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Vancouver Island

Vancouver Island, het grootste eiland aan de westkust van Noord-Amerika, is een paradijs voor natuurliefhebbers. Bergen, dichte bossen, meren en verlaten zandstranden bepalen hier het landschap. Voor de kust zijn dikwijls walvissen te zien.
Sander Leystra
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Vancouver Island compleet te maken.

Victoria Cycling Tour

Tijdens deze fietstour bezoekt u onder meer James Bay en Rockland.

Indicatieprijs 50,- p.p. | Meer info >

Walvisexcursie vanuit Victoria

Tijdens deze excursie gaat u onder begeleiding van een ervaren gids op zoek naar orka’s en andere walvissen, zoals bultrug en grijze walvissen, die langs de kust van Vancouver Island leven. Aangezien zij hier vrijwel niet migreren is de kans zeer groot dat u ze ziet! U kunt kiezen of u deze excursie per gesloten boot of per zodiac maakt. Helemaal onvergetelijk is het om deze excursie tijdens zonsondergang te maken.

Minimum leeftijd excursie per zodiac is 6 jaar.

Indicatieprijs 80,- p.p. | Meer info >

Painter's Lodge Guided Fishing Tour

Campbell River, een paradijs voor de zalmvisserij. Vanuit de Painter's Lodge vertrekt u per boot voor een vis trip in de wateren rond Campbell River.

Indicatieprijs 144,- p.p. | Meer info >

Grizzly Expedition

Vanuit Campbell River vaart u in twee uur naar de Bute Inlet en gaat verder per mini bus. U stopt bij verschillende 'viewing platforms' voor het spotten van grizzly beren.

Indicatieprijs 380,- p.p. | Meer info >

Berenexcursie vanuit Ucluelet

Boottocht per zodiac langs de westkust vanuit Ucluelet. Bij laag tij komen de zwarte beren uit de bossen tevoorschijn en struinen ze de kustlijn af op zoek naar voedsel.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Butchart Gardens in Victoria

Toegangsbewijs tot de bekende Butchart Gardens, één van de mooiste siertuinen ter wereld.

Indicatieprijs 58,- p.p. | Meer info >

Bekijk alle excursies


Reisinformatie Vancouver Island

Vancouver Island, het grootste eiland aan de westkust van Noord-Amerika, is een paradijs voor natuurliefhebbers. Bergen, dichte bossen, meren en verlaten zandstranden bepalen hier het landschap. Voor de kust zijn dikwijls walvissen te zien. Wij bieden diverse hotels aan in de diverse plaatsen en gebieden op Vancouver Island die u prima kunt combineren tijdens uw autoreis of rondreis West-Canada.


Met de ferry naar Vancouver Island

In het zuiden vanuit Vancouver naar Victoria. Port Hardy, in het noorden van het eiland is per ferry door de wereldberoemde Inside Passage verbonden met Prince Rupert op het vasteland.


Highlights van Vancouver Island

Victoria

Victoria is een gezellige stad met een typische Engelse sfeer. In het Fairmont Empress kunt u zelfs van een heuze 'high tea' genieten. Overigens kunt u deze high tea ook bij Tenzing Travel boeken. Neemt u gerust contact met ons op. In de wateren rond Victoria leven walvissen en orka's.

Walvissen en beren

Het Pacific Rim National Park is het enige nationale park van Vancouver Island. Langs de Stille Oceaan liggen bergen, regenwoud en prachtige stranden. Hier worden dan ook regelmatig beren gespot.
Voor de kust van Vancouver Island worden vaak walvissen gespot.

Unieke lodges in het fjordengebied

Tevens is Vancouver Island het vertrekpunt voor arrangementen met verblijf in de unieke lodges, die zijn gelegen in het fjordengebied langs de Queen Charlotte Sound. Grizzlyberen hebben hier hun thuis, terwijl in de kustwateren vele orka’s leven.

Cathedral Grove

Cathedral Grove is een oerbos met enorme Douglasparren. De 800 jaar oude ceders zijn tot 3 meter dik en zijn soms wel meer dan 75 meter hoog!Reisblog Canada

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Canada met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me