• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Bulawayo

Bulawayo is op Harare na de grootste stad van Zimbabwe en voor cultuurliefhebbers een absolute 'must see' tijdens een vakantie Zimbabwe. Ontdek de diversiteit van de multiculturele stad, waar een grote verscheidenheid aan talen wordt gesproken.
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Bulawayo

Bulawayo is op Harare na de grootste stad van Zimbabwe en voor cultuurliefhebbers een absolute 'must see' tijdens een vakantie Zimbabwe. Ontdek de diversiteit van de multiculturele stad, waar een grote verscheidenheid aan talen wordt gesproken. Bulawayo wordt sinds een aantal jaren gezien als de handelshoofdstad van Zimbabwe. De stad is tevens omgeven door prachtige parken. Binnen de stad zijn vele voorbeelden van oude Victoriaanse gebouwen te zien die worden onderhouden door de gemeenteraad van Bulawayo. In Bulawayo bevinden zich de belangrijkste musea van Zimbabwe, waaronder het Natuurhistorisch Museum, het Spoorwegmuseum en de Kunstgalerij van Bulawayo. Ook is Bulawayo de thuisbasis van het Chipangali wildlife weesheus, de Kame Ruins en verschillende theaters. Een van Zimbabwe’s meest bezochte toeristische attracties is het Matopas National Park, op minder dan een uur rijden van de stad.Reisblog Zimbabwe

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Zimbabwe met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me