• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Palacio de Cueto

Het koloniale gebouw waar u het Palacio de Cueto in terugvindt zal u ongetwijfeld doen denken aan de bouwwerken van Gaudí in Barcelona.
Prijs op aanvraag Offerte Meer info
 • Palacio de Cueto - Standard room
 • Havana - Palacio de Cueto Terras
Palacio de Cueto - Standard room Havana - Palacio de Cueto TerrasImpressies

Palacio de Cueto - Standard room
Havana - Palacio de Cueto Terras


Over Palacio de Cueto

Dit pareltje vindt u in het hart van het historische centrum van oud-Havana. Het gebouw met een schitterende façade stamt uit begin 20ste eeuw en is mooi gerenoveerd. Met behoud van de uitstraling, passend in het stadse plaatje maar met eersteklasse allure. Het hotel telt in totaal 57 kamers met een warme inrichting en elke kamer beschikt over een raam dan wel een balkon. Ook zijn er een aantal kamers met tussendeur beschikbaar, mocht u met uw gezin samenreizen. Op het dak van het hotel vindt u een fijn terras met zitjes en een aantal ligbedden. Vanaf hier heeft u tevens een geweldig uitzicht op het sfeervolle plein. Voor wanneer u een stijlvol verblijf zoekt in La Havana Vieja.

Kenmerken

 • hotspot
Hotelnaam:
Palacio de Cueto
Plaats/regio:
Havana
Code:
Klasse:
Prijs
Prijs op aanvraag
Vraag offerte aan
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Faciliteiten

Een absoluut hoogtepunt tijdens uw rondreis door Cuba is de stad Havana, de fascinerende hoofdstad van Cuba. Veelal zal Havana uw beginpunt zijn van uw vakantie in Cuba of tevens uw eindpunt van uw reis. Havana is hoe dan ook een stad waar u minstens 3 dagen moet verblijven; er is immers zo veel te zien en te doen dat het zonde is om Havana in een sneller tempo te bezoeken.
Bovenal is Havana een gezellige stad met vele Spaans-koloniale overblijfselen. Het is er altijd druk en gezellig en overdag zijn de Amerikaanse auto's uit de vijftiger jaren een opvallend straatbeeld.


please chat with me