• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Casas Particulares Viñales

Wilt u van dichtbij een kijk in het leven van de Cubanen nemen? Kies dan voor een verblijf in een Casa Particular. Is het verblijf in één van deze unieke onderkomens daarmee ook voor u één van de hoogtepunten van uw bezoek aan Cuba?
Indicatieprijs € 36,- p.p.p.n. bij een 2pk Offerte Meer info
 • Impressie Casas Particulares
 • Vinales, Pinar del Rio, Cuba
 • Impressie Casa Particular
 • Overnachten in Vinales
Impressie Casas Particulares Vinales, Pinar del Rio, Cuba Impressie Casa Particular Overnachten in VinalesImpressies

Impressie Casas Particulares
Vinales, Pinar del Rio, Cuba

Impressie Casa Particular
Overnachten in Vinales


Over Casas Particulares Viñales

Verblijven in een Casa Particular is een unieke ervaring. De laatste jaren is ook dit concept op Cuba veranderd; het kan zijn dat u logeert bij de Cubanen thuis, in een authentiek Cubaans woonhuis met personeel of zelfs in een huis dat omgebouwd is tot een bed & breakfast. In elk geval zal de hartelijke gastvrijheid u een goed beeld van het dagelijks leven in Cuba geven. Wij raden iedereen die echt open staat voor de Cubaanse cultuur deze originele en tevens voordelige manier van reizen dan ook aan! De Viñales Vallei is het schitterend groene middelpunt van de provincie Pinar del Rio. Een prachtig landschap, de streek waar de beste tabaksplanten groeien waarvan de wereldberoemde Cubaanse sigaren worden gemaakt. De ‘vegueros’, de tabaksplanters, bewerken de grond en plukken de oogst op traditionele wijze; de tijd lijkt hier te hebben stilgestaan. Een ander opvallend en unieke karakteristiek van de vallei is de aanwezigheid van de ‘mojotes’; hoekige heuvels met een platte top die recht uit het landschap lijken op te rijzen. 
Hotelnaam:
Casas Particulares Viñales
Plaats/regio:
Cuba
Code:
H18660
Klasse:
Indicatieprijs:
€ 36 (per persoon, bij een 2pk)
Vraag offerte aan
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Ligging

Alle door ons geselecteerde Casas Particulares liggen op loopafstand van het centrum.

Faciliteiten

 • Een eigen kamer, standaard met airco uitgerust
 • Privé toilet en douche
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt

Wie Cuba zegt, denkt aan sigaren en Cuba Libre. Wie dit grootste eiland van het Caribisch gebied bezoekt, doet er echter goed aan het land te bereizen om zodoende kennis te maken met de koloniale pracht van de steden. Het eiland is bij uitstek geschikt voor de combinatie interessante cultuur en strand. Op Cuba bieden wij u een uitgebreide keuze aan reizen; kort, lang, privé of individueel per auto. Wat uw logeeradres betreft is het ook helemaal geregeld: wij bieden een selecte keuze aan hotels, zowel in de eenvoudige categorie als hotels die geschikt zijn voor de vakantieganger met een uitgebreid wensenpakket.


please chat with me