• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Pinar del Rio & Viñales Vallei

Reis naar deze regio tijdens uw rondreis Cuba voor de beroemde Cubaanse sigaren. Hier groeien de beste tabaksplanten in een schitterende omgeving. Blikvangers hier zijn de zogenaamde ‘mojotes’, hoekige heuvels met een platte top die recht uit de aarde opgerezen lijken te zijn. Naast de sigaren komen hier ook bekende Cubaanse muzikanten en beeldend kunstenaars vandaan.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Pinar del Rio & Viñales Vallei compleet te maken.

Kookworkshop in Viñales

Een geweldig idee als je de Cubaanse smaken thuis wilt kunnen herbeleven. De workshop is in groepsverband, met maximaal 10 personen.

Hoewel Cuba niet bekend staat om zijn fijne culinaire aanbod, zijn de smaken van de gerechten heerlijk. Tijdens een workshop van 2 uur wordt een maaltijd bereid waarvan u samen met de chef kunt genieten. Gerechten zoals arroz congris, cerdo asado, frijoles negros en yuca con mojo zullen niet langer een mysterie zijn!

Indicatieprijs 38,- p.p. | Meer info >

Ecological Farm Tour Viñales

Tijdens deze tour, in groepsverband en met maximaal 25 personen, bezoekt u een lokale boerderij in Viñales, gelegen in een beschermd natuurgebied. De vriendelijke familie zal u rondleiden en vertellen hoe ze hun biologische producten maken. U bewerkt samen met hen het land en maakt een lekkere Cubaanse lunch klaar. De boerderij produceert ook tabak, u zult alles leren over de productie, de tabaksbladeren en alle stappen die nodig zijn om de Cubaanse sigaren te produceren. Een unieke ervaring!

Indicatieprijs 59,- p.p. | Meer info >

Wandeling door de Viñales vallei

Een wandeling door de Viñales Vallei, waar de legendarische tabaksplant groeit op de vlakke velden tussen de oprijzende rotskegels 'Mogotes'. De perfecte manier om te genieten van de natuur en alles te weten te komen over het tabaksproces. U krijgt hier dan ook uitgebreid uitleg over van de tabaksboer en hij rolt voor uw ogen met gemak een Cubaanse sigaar!

Indicatieprijs 28,- p.p. | Meer info >

Fietstour in Viñales met Zip-line

Een prachtige tour op de fiets door de vallei. U kunt genieten van een geweldig uitzicht; de Mogotes, meertjes en vooral van de natuur! Deze fietstour wordt gecombineerd met de Zipline (Canopy) en een stukje zweven over de vallei!

Indicatieprijs 50,- p.p. | Meer info >

Paardrijden in Viñales

Te paard is de ideale en typisch Cubaanse manier om de beroemde Viñales Vallei te ontdekken. De heerlijke rust en prachtige tocht langs akkers, donkerrode aarde en riviertjes maken deze tocht uniek. Hier kunt u genieten van de mooiste uitzichten. Tijdens deze tour maakt u ook een stop bij een tabaksboer. U kunt hier een kijkje nemen in de schuur waar tabaksbladeren hangen om te drogen. Ook geeft de boer een demonstratie hoe een sigaar wordt gerold en kunt u hier sigaren kopen!

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Pinar del Rio & Viñales Vallei

Reis naar deze regio tijdens uw rondreis Cuba voor de beroemde Cubaanse sigaren. Hier groeien de beste tabaksplanten in een schitterende omgeving. Blikvangers hier zijn de zogenaamde ‘mojotes’, hoekige heuvels met een platte top die recht uit de aarde opgerezen lijken te zijn. Naast de sigaren komen hier ook bekende Cubaanse muzikanten en beeldend kunstenaars vandaan.


Pinar del Rio

Tijdens uw reis door Pinar del Rio kunt u overnachten bij Cubanen thuis. Hier beleeft u alle bijzondere momenten in het leven van de Cubanen met hen mee. U zult genieten van de gastvrijheid van deze hartelijke mensen.


Viñales vallei

De Viñales vallei is het wonderschone hart van de provincie Pinar del Rio. U kunt hier prachtig wandelen. Wanneer u dit onder begeleiding van een gids doet, zal hij u onderweg uitleg geven over de flora en fauna die u tegenkomt en over de geschiedenis van dit gebied.
Hier groeien de tabaksplanten waarvan de wereldberoemde Cubaanse sigaren worden gemaakt. Een ander opvallend en uniek kenmerk van deze vallei zijn de 'mojotes'; hoekige heuvels met een platte top die recht uit het landschap lijken op te rijzen.Reisblog Cuba

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Cuba met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me