• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Zapata Schiereiland

Op het schiereiland Zapata bevinden zich bossen, mangrovewouden, moerassen, rivieren, meren en onderwatergrotten. Bij de ‘Laguna del Tesoro’, het meer van de schat, kunt u een lunchstop maken en genieten van een boottocht waar u kunt zien hoe de oorspronkelijke bewoners, de Tainoinidianen, hier ooit geleefd hebben.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelHotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Zapata Schiereiland

Het schiereiland Zapata ligt in het zuiden van de provincie Matanzas. Het is in feite een groot natuurreservaat met het Montemar Great Natural Park als belangrijkste attractie. Hier bevinden zich bossen, mangrovewouden, moerassen, rivieren, meren en onderwatergrotten. Bij de ‘Laguna del Tesoro’, het meer van de schat, kunt u een lunchstop maken en genieten van een boottocht waar u kunt zien hoe de oorspronkelijke bewoners, de Tainoinidianen, hier ooit geleefd hebben. Ook kunt u hier verschillende (water) vogels spotten. Overnachten kunt u in een Casa Particular aan Playa Larga of Playa Giron gelegen aan de wereldberoemde Varkensbaai. Weinig vertier, maar naast de rijke natuur bieden deze stranden ook een prachtige onderwaterwereld.Reisblog Cuba

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Cuba met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me