• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Casas Particulares Playa Larga

Playa Larga ligt vlakbij de Varkensbaai waar in 1961 de wereldberoemde mislukte invasie plaatsvond. Wat deze plek bijzonder maakt, is het natuurgebied Ciénaga de Zapata. Het heeft een omvang van 628 hectare van wortelboommoerassen, 150 verschillende vogelsoorten en 43 soorten reptielen, vissen en amfibieën. Deze bestemming biedt ook mooie duikmogelijkheden aangezien het een uitstekend koraalrif heeft. Vanaf Playa Larga tot aan Playa Girón zijn er 17 verschillende duikpunten waar u de prachtige onderwaterwereld kunt bewonderen.
Indicatieprijs € 35,- p.p.p.n. bij een 2pk Offerte Meer info
 • Cuba, Playa Larga
 • Landschap in Cuba
 • Impressie
Cuba, Playa Larga Landschap in Cuba ImpressieImpressies

Cuba, Playa Larga
Landschap in Cuba
Impressie


Over Casas Particulares Playa Larga

Verblijven in een Casa Particular is een unieke ervaring. De laatste jaren is ook dit concept op Cuba veranderd; het kan zijn dat u logeert bij de Cubanen thuis, in een authentiek Cubaans woonhuis met personeel of zelfs in een huis dat omgebouwd is tot een bed & breakfast. In elk geval zal de hartelijke gastvrijheid u een goed beeld van het dagelijks leven in Cuba geven. Wij raden iedereen die echt open staat voor de Cubaanse cultuur deze originele en tevens voordelige manier van reizen dan ook aan!

Hotelnaam:
Casas Particulares Playa Larga
Plaats/regio:
Zapata Schiereiland
Code:
H18664
Klasse:
Indicatieprijs:
€ 35 (per persoon, bij een 2pk)
Vraag offerte aan
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek ons

Ligging

Alle door ons geselecteerde Casas Particulares liggen op loopafstand van het centrum.

Faciliteiten

 • Een eigen kamer, standaard met airco uitgerust
 • Privé toilet en douche
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt

Het schiereiland Zapata ligt in het zuiden van de provincie Matanzas. Het is in feite een groot natuurreservaat met het Montemar Great Natural Park als belangrijkste attractie. Hier bevinden zich bossen, mangrovewouden, moerassen, rivieren, meren en onderwatergrotten. Bij de ‘Laguna del Tesoro’, het meer van de schat, kunt u een lunchstop maken en genieten van een boottocht waar u kunt zien hoe de oorspronkelijke bewoners, de Tainoinidianen, hier ooit geleefd hebben. Ook kunt u hier verschillende (water) vogels spotten. Overnachten kunt u in een Casa Particular aan Playa Larga of Playa Giron gelegen aan de wereldberoemde Varkensbaai. Weinig vertier, maar naast de rijke natuur bieden deze stranden ook een prachtige onderwaterwereld.


please chat with me