• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Mambo Beach

Mambo Beach is een van de populairste stranden op Curaçao! Lekker 'beachen' en 'loungen'. Mambo Beach is pas gerenoveerd en er zijn inmiddels diverse gezellige Beach Clubs aan het strand. Op loopafstand ligt ook het bekende Sea Aquarium.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelHotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Mambo Beach

In de directe nabijheid van Mambo Beach zijn er diverse mogelijkheden om Curaçao verder te ontdekken. Hardlopend of wandelend de zoutpannen in, of ga de historische binnenstad van Willemstad bekijken en bezoek daar een van de diverse musea. Maak een avontuurlijke quad of mountainbike tocht of ga lekker shoppen op de Curaçao Beach Boulevard.
Sea Aquarium

Bij Mambo Beach kunt u ook het bekende Sea Aquarium bezoeken, waar u zeesterren op uw hand kunt houden, helpen met het voeren van de vissen of kunt zwemmen met dolfijnen! Ook snorkelen tussen roggen, haaien, zeepaardjes en honderden kleurrijke vissoorten is mogelijk. Het Sea Aquarium mag u niet overslaan tijdens uw Curaçao vakantie.Reisblog Curaçao

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Curaçao met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me