• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Port Antonio & Blue Mountains

Port Antonio heeft nog altijd de charme van een slaperig vissersdorp, maar biedt het comfort en de afwisseling van een afgelegen vakantieoord. Bezoek de legendarische Blue Lagoon, een rimpelloos azuurblauw meer, waarvan men denkt dat het bodemloos is. In de mistige Blue Mountains worden de zintuigen geprikkeld, met het koele briesje, de geur van koffie, het geluid van de vogelzang en adembenemende vergezichten over de valleien en pijnbomen.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Port Antonio & Blue Mountains

Port Antonio, aan de oostkust van Jamaica, heeft nog altijd de charme van een slaperig vissersdorp, maar biedt het comfort en de afwisseling van een afgelegen vakantieoord. Bezoek de legendarische Blue Lagoon, een rimpelloos azuurblauw meer, waarvan men denkt dat het bodemloos is. Port Antonio is het ideale  vakantieoord voor de liefhebber van een rustige, romantische omgeving. In de mistige Blue Mountains worden de zintuigen geprikkeld, met het koele briesje, de geur van koffie, het geluid van de vogelzang en  adembenemende vergezichten over de valleien en pijnbomen.


Port Antonio

Het charmante oude vissersdorpje Port Antonio ligt aan de oostkust van Jamaica. Ondanks dat het de uitstraling heeft van een slaperig dorpje, biedt het wel het comfort en de voorzieningen van een luxe vakantieoord. Hier in de buurt is een bezoek aan het legendarische Blue Lagoon een must. Het water van deze lagune is, zoals de naam al doet vermoeden, azuurblauw van kleur. Het verhaal gaat dat de Blue Lagoon bodemloos is. Port Antonio is de perfecte vakantiebestemming (of stop tijdens uw Jamaica rondreis) voor rustzoekers en stellen die op zoek zijn naar een romantische omgeving.


Blue Mountains

In de mistige Blue Mountains worden de zintuigen geprikkeld: u ruikt de geur van koffie in de vele koffieplantages, u voelt het verkoelende briesje en u hoort de geluiden van de vele vogelsoorten. Onderweg ziet u ook prachtige vergezichten over uitgestrekte valleien en indrukwekkende pijnbomen. Blue & John Crow Mountains National Park staan sinds begin juli 2015 op de UNESCO WerelderfgoedlijstReisblog Jamaica

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Jamaica met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me