• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Nederlandse deel St. Maarten

Het Nederlandse gedeelte van St. Maarten is het zuidelijke deel van het eiland met Philipsburg als hoofdstad en is het meest toeristisch. Er zijn veel winkels, eetgelegenheden en casino's te vinden.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Nederlandse deel

Het eiland Sint Maarten is verdeeld in een Nederlands en een Frans deel. Het Nederlandse deel is gelegen in het zuiden. De hoofdstad van het Nederlandse deel is de gezellige stad Philipsburg. In deze stad zijn er veel winkels en een gezellige boulevard met restaurants en bars, gelegen langs de Great Bay met prachtig helderblauw water. Het Nederlandse deel van Sint Maarten heeft veel te bieden. Zo is hier de luchthaven van het eiland te vinden, alsmede de bekendste attractie van het eiland, de Sunset Beach Bar. Hier kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van spetterende entertainmentshows. Omdat in dit deel de luchthaven van Sint Maarten te vinden is, is het Nederlandse deel van Sint Maarten het perfecte startpunt van uw Sint Maarten vakantie.


Stranden

Op het Nederlandse deel van Sint Maarten zijn er tal van prachtig witte stranden te vinden, die zich uitstekend lenen voor watersporten en relaxen. Een voorbeeld van zo’n prachtig strand is Dawn Beach, aan de oostzijde van het eiland. Wilt u zich graag vergapen aan de meest luxueuze jachten, ga dan naar de Oyster Pond lagune, waar veel rijke bewoners hun jacht beschut kunnen neerleggen. Zoekt u een rustig plekje om te zwemmen en te zonnen? Ga dan naar Little Bay, waar u heerlijk kunt zwemmen en zonnen, maar ook verschillende watersporten kunt beoefenen.Reisblog St. Maarten

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor St. Maarten met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me