• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Brownsberg

In natuurpark Brownsberg ziet u idyllische watervallen, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over het Brokopondo stuwmeer en het tropisch regenwoud eromheen. Het Brokopondo stuwmeer is ongeveer zo groot als de provincie Utrecht, en is ontstaan door de bouw van de Afobakadam.
Anouk Vial
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Brownsberg

In natuurpark Brownsberg ziet u idyllische watervallen, waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over het Brokopondo stuwmeer en het tropisch regenwoud eromheen. Het Brokopondo stuwmeer is ongeveer zo groot als de provincie Utrecht, en is ontstaan door de bouw van de Afobakadam. Brownsberg is prachtig gelegen, op 500 meter hoogte op een groot plateau van 8400 hectare. U hoort hier een keur aan geluiden: van het luide gebrul van de apen tot het eigenaardige, brommende geluid van de trompetvogel. Er komen hier maar liefst 1450 verschillende plantensoorten voor en er leven 350 soorten vogels in dit park. Brownsberg is het meest bezochte natuurpark van Suriname, maar er zijn hier zoveel wandelpaden, dat u waarschijnlijk niemand tegenkomt.Reisblog Suriname

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Suriname met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me