• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Memphis

Van alle hoogtepunten in Memphis heeft de Eendenmars in het Peabody Hotel het meeste indruk gemaakt. Elke dag komen de eenden vanaf het dak naar de lobby om de hele dag in de marmeren fontein te dobberen. 's Middags vertrekken ze weer met de lift naar het dak. Wat een spektakel!
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Memphis compleet te maken.

Elvis Experience Tour + Airplanes

Treed in de voetsporen van de 'King of Rock 'n Roll' in Graceland, het huis waar Elvis Presley van 1957 tot zijn dood in 1977 woonde. Wandel door de vertrekken van Graceland, waaronder de woonkamer, eetkamer, poolkamer en de bekende Jungle Room en zie en hoor tijdens de audiotour hoe Elvis leefde. Naast deze audiotour door Graceland heeft u toegang tot het Elvis: museum. Zie hoe Elvis een ster werd en aanschouw zijn vele jumpsuits en gouden platen. Bewonder de bekende pink cadillac en de rest van zijn enorme wagenpark in het Presley Motors Automobile Museum. Tevens mag u de de twee privé-vliegtuigen van The King van binnen bekijken.

Indicatieprijs 65,- p.p. | Meer info >

Sun Studio Tour

Breng een bezoek aan de beroemdste studio ter wereld, waar ooit de carrières van wereldsterren als Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison, Elvis Presley en vele anderen zijn begonnen. Een gids leidt u door de kleine, legendarische studio en duikt met u de muziekgeschiedenis in. U hoort muziekfragmenten en komt te weten hoe de mix van blues, country en gospel explodeerde tot Rock 'n Roll.

Indicatieprijs 16,- p.p. | Meer info >

Stax Museum

Bezoek het Stax Museum of American Soul Music, een hommage aan de Memphis soul muziek en het oude label Stax Records. Gevestigd op de locatie waar ooit de Stax Studio stond, toont dit museum u het epicentrum van de soulmuziek. Hier behaalden soulzangers als Otis Redding, Booker T and the MG's en Isaac Hayes hun grootste successen. Het prachtige Stax Museum vertelt hun verhaal, door middel van beeld en geluid en tal van memorabele attributen.

Indicatieprijs 14,- p.p. | Meer info >

Memphis BBQ Tour

Wandel onder begeleiding van een gids door de straten van Memphis en bezoek de beste barbecue restaurants van Memphis. Geniet van de typische Deep South barbecue-specialiteiten als pulled pork, ribs, nachos en barbecue spaghetti. Loopt het water u al in de mond?

Indicatieprijs 79,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Memphis

Drie bekende personen uit onze geschiedenis hebben een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van deze stad. Het Human Rights Museum is hier gevestigd als eerbetoon aan Dr. Martin Luther King. Graceland, eens het thuis van Elvis is een bedevaartplaats geworden en B.B. King vertegenwoordigde waar Memphis voor staat, ‘The Rhythm & Blues’. U vindt er de Sun Studio, waar vele bekende artiesten hun carrière zijn begonnen.Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me