Wilt u ook graag weer op reis, maar wel veilig en met een gerust gevoel? Lees meer over reizen in corona tijd en veilig op reis.

Whitsundays

Snorkel tussen het schitterende koraal van het Great Barrier Reef, bezoek Whitehaven Beach en geniet van de rust op de tropische eilanden van de Whitsundays. Een droom? Wij zorgen dat uw droom waargemaakt wordt!

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Beleef de Whitsundays met Tenzing Travel

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Inge Stam

Reisspecialist Australië

Reisinformatie Whitsundays

  • Overzicht
  • Foto's

Deze eilandengroep, bestaande uit 74 kleine tropische eilanden, ligt in het hart van het Great Barrier Reef voor de kust van Queensland. Dichtbegroeide groene eilanden en kleine atollen met fijn wit zand wisselen elkaar af. Alleen hier al zou u een vakantie kunnen doorbrengen.

De eilanden zijn ook zeer geschikt voor een zeer ontspannen zeilvakantie. Het is hoe dan ook een welkome afwisseling tijdens uw rondreis Australië. Het helderblauwe water en de caleidoscopische kleuren en vormen van het koraal zijn al vanaf een boot goed te zien, vanuit een vliegtuigje is het nóg spectaculairder.

Whitehaven Beach

Whitehaven Beach, een van de top 10 stranden van de wereld, ligt in de Whitsundays. Vanuit diverse resorts op de eilanden worden excursies naar Whitehaven Beach georganiseerd.

Reisfoto's Whitsundays

Whitehaven Beach

Whitehaven Beach

Heart Reef

Heart Reef

Whitsundays

Whitsundays

Whitsundays

Whitsundays

Whitehaven Beach, Whitsundays

Whitehaven Beach, Whitsundays