A Western Australia Adventure

32-daagse autoreis

Ontdek het ongerepte westen van Australië: kano door afgelegen kloven, bewonder bizar gevormde rotsen, snorkel met walvishaaien, rij over onverharde wegen en ervaar ultieme vrijheid. Een belevenis om nooit meer te vergeten!


Het spectaculaire uitzicht over het bijzondere landschap van de Bungle Bungles tijdens een rondvlucht is onvergetelijk!

- reisspecialist Suus Dekker

Reisfoto's

Broome, West-Australië

Broome, West-Australië

Karijini National Park

Karijini National Park

Saltie in Kakadu National Park

Saltie in Kakadu National Park

Kalbarri National Park

Kalbarri National Park

Cable Beach, Broome

Cable Beach, Broome

Hoogtepunten
 • Avontuur op de desolate Gibb River Road
 • Ultieme vrijheid in de ongerepte natuur
 • 'Betere' verblijven waar mogelijk in dit uitgestrekte gebied
 • Heerlijke stranden van Cable Beach in Broome
 • Aboriginal-cultuur in Kakadu en Katherine
 • Snorkelen en duiken in het Ningaloo Reef
+ +

Vanafprijs

€ 6.199 p.p.
De prijs kan sterk variëren. Wij informeren u graag over de actuele prijs op basis van uw wensen.
 • Ontspannen vlucht met Singapore Airlines vanuit Amsterdam
 • Unieke verblijven op bijzondere locaties, waar mogelijk in dit ongerepte gebied
 • Aangegeven maaltijden
 • Comfortabele 4-WD huurauto
 • Lees meer over wat er is inbegrepen
Reisvoorstel aanvragen

Dit gaat u beleven

 • Beschrijving
 • Praktisch
 • Excursies
 • Prijs & info

Tijdens deze avontuurlijke autoreis rijdt u met een 4-WD van Darwin in het tropische Top End van Australië allereerst naar het natuurschoon van Kakadu National Park, het leefgebied van de Aboriginals met panoramische uitzichten. Vervolgens ligt Nitmiluk National Park op de route, waar de imposante Katherine Gorge is gelegen. Hierna rijdt u de Kimberley-regio in en vervolgt u de reis via het schilderachtige Lake Argyle naar de bizar gevormde rotsen van de Bungle Bungles. Daarna is het tijd voor de onverharde Gibb River Road. Hier begint het avontuur pas echt! Via verschillende schitterende natuurgebieden met oranjerode kliffen, watervalletjes, aboriginal geschiedenis en overnachtingen op afgelegen plekken bereikt u uiteindelijk Broome aan de Indische Oceaan. Dan reist u langs de westkust weer het binnenland in voor de volgende highlight; het ruige Karijini National Park. Tot slot zakt u via de het azuurblauwe Ningaloo Reef en Shark Bay naar beneden. Onderweg verblijft u nog in het fenomenale Kalbarri National Park, voor u via de Pinnacles Desert in eindbestemming Perth aankomt, de enige grote stad tijdens deze bijzondere autoreis. Dit is een belevenis om nooit te vergeten!

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.
Dag 1

Amsterdam - Darwin

U vertrekt vandaag naar Australië.

Dag 2

Aankomst Darwin

Haven Darwin

Haven Darwin

Na aankomst op de luchthaven van Darwin neemt u uw huurauto in ontvangst. Vervolgens rijdt u naar uw hotel aan de Esplanade van Darwin. U heeft vanmiddag tijd om te acclimatiseren en het sfeervolle Darwin te verkennen.

U verblijft in Vibe Hotel Darwin Waterfront - Darwin
Dag 3

Darwin - Kakadu National Park

Nourlangie Rock, Kakadu National Park

Nourlangie Rock, Kakadu National Park

Vandaag start deze geweldige autoreis met een rit via de Arnhem Highway naar het grootste nationale park van heel Australië; het spectaculaire Kakadu National Park. Onderweg komt u langs het Mary River National Park, de perfecte plek om een tussenstop te maken en mee te gaan op een bootexcursie door de Corroboree Billabong. Mocht u zoutwaterkrokodillen willen spotten, dan bent u hier op de juiste plek.

U verblijft in Mercure Kakadu Crocodile Hotel - Kakadu National Park
Dag 4

Vrije dag Kakadu National Park

Kakadu

Kakadu

Vandaag heeft u de tijd om op uw gemak van de natuur te genieten van Kakadu National Park. Bezoek hoogtepunten zoals Ubirr Rock en Nourlangie bewonder de rotstekeningen die door Aboriginals zijn gemaakt.

U verblijft in Mercure Kakadu Crocodile Hotel - Kakadu National Park
Dag 5

Darwin - Katherine

Katherine Gorge, Nitmiluk National Park

Katherine Gorge, Nitmiluk National Park

Vandaag start u de dag vroeg met een onvergetelijke boottocht door de Yellow Water Billabong, een van de mooiste wetlands van Kakadu National Park. Vervolgens volgt u de Kakadu Highway in zuidwestelijke richting naar het kleine plaatsje Pine Creek. Hier kunt u stoppen voor een drankje bij Mayse’s Cafe of een bezoek aan het Pine Creek Railway Station and Railway Museum. Hierna rijdt u via de Stuart Highway naar Katherine. Stop onderweg zeker bij de idyllische Edith Falls bij dit voorproefje van de Katherine Gorge kunt u een heerlijke frisse duik nemen. Daarnaast bewondert u hier ook rotstekeningen van de Aboriginals, die een sterke band met die gebied hebben.

U verblijft in Cicada Lodge - Katherine
Inclusief ontbijt

Inbegrepen excursie:

Boottocht Yellow Water Billabong

Dag 6

Vrije dag Nitmiluk National Park

Kanoën Katherine Gorge

Kanoën Katherine Gorge

U heeft een hele dag om te genieten van al het natuurschoon dat Nitmiluk National Park te bieden heeft. Maak mooie wandelingen met een waanzinnig uitzicht over de kloven van Katherine Gorge of drijf rustig door de meer afgelegen kloven heen per kano. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Nitmiluk Centre om meer over de geschiedenis van dit voor de Aboriginals zo belangrijke gebied te weten te komen. Voor een ultieme ervaring maakt u een helikoptervlucht over acht van de kloven van Katherine Gorge.

U verblijft in Cicada Lodge - Katherine
Inclusief ontbijt
Dag 7

Katherine - Lake Argyle

Lake Argyle

Lake Argyle

Over de Victoria Highway rijdt u langs het plaatsje Timber Creek naar Lake Argyle, het grootste zoetwatermeer van westelijk Australië en een juweel om te zien.

U verblijft in Lake Argyle Resort - Lake Argyle
Dag 8

Vrije dag Lake Argyle

Lake Argyle

Lake Argyle

Een hele dag om te genieten van de prachtige natuur en vergezichten over het meer. Verken de omgeving met een boottocht langs verschillende eilanden of een onvergetelijke cruise tijdens zonsondergang. Houd uw ogen open voor de zoetwaterkrokodillen, wallaby’s en de vele moerasvogels. Voor het beste uitzicht over het meer en de outback stapt u in een helikopter of watervliegtuig.

U verblijft in Lake Argyle Resort - Lake Argyle
Dag 9

Lake Argyle - Purnululu National Park

Purnululu National Park

Purnululu National Park

De Victoria Highway gaat over in de Great Northern Highway, die een totale lengte heeft van maar liefst 3.204 kilometer. U volgt een deel van deze weg naar Purnululu National Park, beter bekend als de Bungle Bungles, waar u twee nachten verblijft. Een uitdagende route, maar u wordt beloond met een uitzonderlijk mooi landschap bestaande uit zwarte en oranje gekleurde bijenkorfvormige rotsen.

U verblijft in Bungle Bungle Wilderness Lodge - Purnululu National Park
Inclusief halfpension
Dag 10

Vrije dag Purnululu National Park

Purnululu National Park

Purnululu National Park

Deze dag staat volledig in het teken van het verkennen van Purnululu National Park. Verken hoogtepunten als de Bungle Bungles en Cathedral Gorge te voet of boek een rondvlucht over het park voor een fenomenaal uitzicht. De Kimberley regio staat ook bekend om de opmerkelijke baobab bomen, waarvan u er ook een aantal tegen kunt komen in Purnululu National Park.

U verblijft in Bungle Bungle Wilderness Lodge - Purnululu National Park
Inclusief halfpension
Dag 11

Purnululu National Park - El Questro Wilderness Park

Waterval, El Questro

Waterval, El Questro

Vandaag gaat u op weg naar El Questro Wilderness Park aan het begin van de Gibb River Road. U overnacht hier in het luxe en kleinschalige El Questro Homestead, gelegen op een adembenemend mooie locatie boven op de oranje kliffen langs de Chamberlain River in het oosten van de Kimberley, verstopt in de Cockburn Range bergkam.

U verblijft in El Questro Emma Gorge - El Questro
Dag 12

Vrije dag El Questro Wilderness Park

El Questro Wilderness Park

El Questro Wilderness Park

Vanuit de El Questro Homestead zijn er allerlei excursies mogelijk om de ruige natuur van het El Questro Wilderness Park te ontdekken. Zo kunt u een boottocht door de Chamberlain Gorge maken, waarbij u onderweg rotstekeningen van Aboriginals bewondert. Voor nog spectaculairder natuurschoon boekt u een excursie naar de Explosion Gorge en Branco’s Lookout. Ook voor het maken van wandelingen zit u hier goed. Een aanrader is de wandeling naar de waterval in de Emma Gorge, een schilderachtige omgeving! Na de wandeling beloont u uzelf met een verfrissende duik in het water. Voor de echte avonturiers – en dat bent u per definitie als u de Gibb River Road gaat rijden – legt u een van de 4-WD tracks in de omgeving af voor een portie adrenaline. Bij een verblijf in El Questro Homestead heeft u in de namiddag gratis toegang tot de heerlijke Zebedee Springs; thermische baden met kleine watervalletjes die u bereikt na een wandeling door tropische vegetatie. De ideale afsluiter van de dag!

U verblijft in El Questro Emma Gorge - El Questro
Dag 13

El Questro Wilderness Park - Mount Elizabeth Station

Bell Gorge, Gibb River Road

Bell Gorge, Gibb River Road

Het avontuur begint: U gaat de onverharde Gibb River Road op, op weg naar het nog werkende Mt. Elizabeth 'cattle station', een ranch die nog altijd in gebruik is. Deze homestead ligt in het hart van de Kimberley, 30 kilometer van de Gibb River Road en is uw kennismaking met het echte leven in de Australische outback. Na ongeveer 50 minuten rijden bereikt u de Pentecost River. Deze 'river-crossing' is een van de bekendste van de Gibb River Road.

U verblijft in Mount Elizabeth Station - Elizabeth Station
Dag 14

Mount Elizabeth Station - Imintji

Adcock Gorge

Adcock Gorge

Uw avontuurlijke reis door de Kimberley gaat naar Imintji, gelegen bij het Wunaamin Miliwundi Ranges Conservation Park, voorheen ook wel bekend als de King Leopold Ranges. Stop onderweg bij de Barnett River Gorge, Manning Gorge, Galvans Gorge en Adcock Gorge, vier schitterende kloven die zeker een bezoek waard zijn. Eenmaal bij Imintji begeeft u zich in Aboriginal-gebied. Het is verboden door het plaatsje Imintji te rijden, maar de prachtige ecolodge waar u de komende twee nachten verblijft is bereikbaar vanaf de Gibb River Road.

U verblijft in Bell Gorge Wilderness Lodge - Imintji
Dag 15

Vrije dag Imintji

Bell Gorge, Gibb River Road

Bell Gorge, Gibb River Road

Na een goed ontbijt is het tijd om het Wunaamin Miliwundi Ranges Conservation Park  te verkennen. Met meer dan 400.000 hectare aan zandstenen bergen, verborgen palmbossen en bijzondere granieten rotsformaties leent dit gebied zich uitstekend voor het maken van verschillende wandelingen. Hoogtepunten Bell Gorge en Lennard Gorge mogen uiteraard niet worden overgeslagen!

U verblijft in Bell Gorge Wilderness Lodge - Imintji
Dag 16

Imintji - Derby

Windjana Gorge, Kimberley

Windjana Gorge, Kimberley

Vandaag rijdt u naar het Windjana Gorge National Park en het Tunnel Creek National Park, wederom een locatie bekend om de oogverblindende natuur. Na deze twee parken, die aan een aftakking van de Gibb River Road liggen, te hebben bezocht rijdt u over het laatste deel van de Gibb River Road door naar Derby, waar u een nacht verblijft.

U verblijft in Derby Cottages - Derby
Dag 17

Derby - Broome

James Price Point, Broome

James Price Point, Broome

Via de verharde Derby Highway komt u weer terecht op de eveneens verharde Great Northern Highway en rijdt u naar Broome, een fijne kustplaats waar u twee nachten verblijft om bij te komen van uw ‘bumpy ride’ over de Gibb River Road.

U verblijft in Seashells Broome - Broome
Dag 18

Vrije dag Broome

Kust bij Broome

Kust bij Broome

U heeft een vrije dag om in Broome en omgeving te besteden. Deze plek staat bekend om de schitterende stranden en baaitjes die u er vindt en het heldere water van de Indische Oceaan. U kunt een bezoek brengen aan het Pearl Luggers Museum, een boottocht per draagvleugelboot maken door de Roebuck Bay, mee gaan op excursie naar het afgelegen en unieke schiereiland Dampier, zelf naar de mooie kust bij James Price Point rijden of een onvergetelijke vlucht maken over de Horizontal Falls. Geniet aan het einde van de dag bij Cable Beach van de prachtige zonsondergang boven de oceaan.

U verblijft in Seashells Broome - Broome
Dag 19

Broome - Port Hedland

Port Hedland

Port Hedland

U heeft een relatief lange dag rijden voor de boeg, dus vertrek vroeg. U rijdt het grootste deel van de dag parallel aan de Indische Oceaan. Aan de andere kant ligt de Great Sandy Desert. Uiteindelijk bereikt u Port Hedland waar u overnacht. Het is een belangrijke uitvoerhaven van ijzererts.

U verblijft in Hospitality Inn Port Hedland - Port Hedland
Dag 20

Port Hedland - Karijini National Park

Karijini National Park

Karijini National Park

Het binnenland in, naar het Karijini National Park. De kloven van dit natuurgebied zijn door het veranderende licht en de vele kleurschakeringen erg indrukwekkend. Een mooi contrast ontstaat doordat spectaculaire rotsformaties, watervallen en binnenmeren worden afgezet tegen de rode, ruwe achtergrond van de Pilbara-streek. Dit park leent zich uitstekend voor het maken van hikes. U verblijft twee nachten in een eco-resort bij het park.

U verblijft in Karijini Eco Retreat - Karijini National Park
Dag 21

Vrije dag Karijini National Park

Mount Augustus, Karijini National Park

Mount Augustus, Karijini National Park

U heeft een volledige dag om Karijini National Park te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld Joffre Gorge voor een wandeling langs spectaculaire uitkijkpunten. Zoek de smallere paden op voor meer uitdagingen, u loopt dan langs diepe afgronden, kristalheldere beekjes en kletterende watervallen.

U verblijft in Karijini Eco Retreat - Karijini National Park
Dag 22

Karijini National Park - Exmouth

Turquoise Bay, Exmouth

Turquoise Bay, Exmouth

Vandaag heeft u een van de langste reisdagen. Via Tom Price rijdt u naar Exmouth aan de kust, waar u twee nachten verblijft. Dit is het begin van de geweldige Coral Coast, die zich over een lengte van 1.100 kilometer uitstrekt tot aan Cervantes, twee uur ten noorden van Perth. Exmouth is de uitvalsbasis voor een bezoek aan het oogverblindend mooie Ningaloo Marine Park dat direct voor de kust van Cape Range National Park ligt. Het kleurrijke rif, dat 260 kilometer lang is, steekt het Great Barrier Reef naar de kroon en is een wonderschoon gebied om te snorkelen en te duiken. Tussen maart en juli kunt u hier met ’s werelds grootste vissen – de walvishaaien – zwemmen. Van augustus t/m oktober zijn het de bultrugwalvissen waar u mee zwemt en tussen september en december is het een goede periode voor het spotten van zeeschildpadden. Stuk voor stuk bijzondere ervaringen!

U verblijft in Exmouth Escape Resort - Exmouth
Dag 23

Vrije dag Exmouth

Walvishaai

Walvishaai

Geniet vandaag van de ruige natuur en idyllische, verlaten stranden van Cape Range National Park, ga snorkelen of duiken en ontdek het kleurrijke Ningaloo Reef of ga mee op een onvergetelijke excursie waar u, afhankelijk van het seizoen, met walvishaaien, bultrugwalvissen of zeeschildpadden gaat zwemmen!

U verblijft in Exmouth Escape Resort - Exmouth
Dag 24

Exmouth - Carnarvon

Carnarvon National Park

Carnarvon National Park

U vervolgt uw reis in zuidelijke richting langs de westkust. Stopt u onderweg zeker bij de Blow Holes. Hier wordt het zeewater met kracht, als een enorme fontein, tussen de rotsen door geperst. De eindbestemming van de dag is Carnarvon.

U verblijft in Best Western Hospitality Inn Carnarvon - Carnarvon
Dag 25

Carnarvon - Kalbarri

Nature's Window in Kalbarri National Park

Nature's Window in Kalbarri National Park

Vertrek vandaag vroeg en vervolg de mooie route langs de Coral Coast. Stop onderweg bij Monkey Mia voor een bezoek aan de Hamelin Pool, met stromatolieten – de oudst levende organismen ter wereld – en bij Shell Beach, een parelwit strand dat uit miljoenen schelpjes bestaat. U vervolgt uw weg naar het Kalbarri National Park met zijn spectaculaire roestrode kloven. U zult het landschap zien veranderen naarmate u dichter bij uw eindbestemming komt. U verblijft twee nachten in het kustplaatsje Kalbarri, dat aan het strand en de uitmonding van de Murchison River ligt. Het is de perfecte uitvalsbasis om de overweldigende natuur te verkennen.

Dag 26

Vrije dag Kalbarri

Skywalk, Kalbarri National Park

Skywalk, Kalbarri National Park

Vandaag is het tijd om op verkenning te gaan in Kalbarri National Park. Maak een van de mooie wandelingen, zoals The Loop Walk of de langere Z Bend River Trail en verwonder u over Nature’s Window. Ook onbekendere plekjes zoals de Ross Graham Lookout en Red Bluff aan de kust zijn een bezoek waard.

Dag 27

Kalbarri - Cervantes

Pinnacles National Park

Pinnacles National Park

Vanochtend kunt u nog wat in Kalbarri rondwandelen voor uw vertrek naar Cervantes, de uitvalsbasis voor de Pinnacles Desert. Mocht u een tussenstop willen plannen bij het unieke roze meer genaamd Hutt Lagoon, dan is ons advies om vroeg te vertrekken; de kleuren zijn namelijk het meest intens in de ochtend. Een andere leuke stop is Jurien Bay, de toegangspoort tot Jurien Bay Marine Park. Hier kunt u op excursie om zeeleeuwen en dolfijnen te spotten.

U verblijft in Pinnacles Edge Resort - Cervantes
Dag 28

Vrije dag Cervantes

Pinnacles National Park

Pinnacles National Park

Verken het indrukwekkende Nambung National Park. Stelt u zich voor om te wandelen in een woestijnachtig gebied met prachtige kalkstenen formaties. U denkt een rol te hebben in een science fiction film, maar dit is wederom een verrassing die Australië voor u in petto heeft.

U verblijft in Pinnacles Edge Resort - Cervantes
Dag 29

Cervantes - Perth

Perth

Perth

Met de laatste rit naar Perth komt deze reis tot een einde. Deze stad is gebouwd langs de Swan River en wordt verfraaid door de botanische tuinen van Kings Park. In deze zonnige stad eindigt uw lange reis.

U verblijft in QT Perth - Perth
Dag 30

Vrije dag Perth

Perth

Perth

Maak een boottochtje over de Swan River naar het sfeervolle kustplaatsje Fremantle of stap op de boot naar het idyllische Rottnest Island, dat bekend is vanwege de vele schattige quokka’s die hier leven. Op Rottnest Island kunt u mooi fietsen langs fotogenieke baaitjes die soms aan de Mediterranen doen denken.

U verblijft in QT Perth - Perth

Optionele excursie:

Ontdek Rottnest Island per fiets

Dag 31

Vertrek Perth

Vandaag markeert de laatste dag van deze geweldige rondreis door West-Australië. U levert uw huurauto in op de luchthaven van Perth. Vervolgens maakt u zich klaar voor de terugreis naar Nederland.

Dag 32

Aankomst Amsterdam

Einde van een fantastische reis!

terug naar boven ↑

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk prijsinformatie
Reisvoorstel aanvragen

Reisdocumenten

Alle reizigers dienen in het bezit te zijn van een paspoort dat nog tenminste zes maanden geldig is bij terugkomst in Nederland of België. Ook als u uw reis onderbreekt in Azië, dient uw paspoort nog tenminste zes maanden geldig te zijn bij terugkomst in Nederland of België.

Daarnaast heeft u een toeristenvisum nodig. Dit visum kunt u aanvragen via de website van de Australische overheid. Nederlandse en Belgische paspoorthouders kunnen in de meeste gevallen een gratis eVisitor visum aanvragen bij een verblijf van minder dan drie maanden.

Bij een rondreis door Australië van langer dan drie maanden kunt u het visum ook zelf aanvragen via de website van de Australische overheid. U kunt een visum ook laten verzorgen door de Australische ambassade in Den Haag.

Via Visa4travel.nl kunt u eenvoudig en online uw visum voor Australië aanvragen. Visa4travel.nl garandeert een snelle afhandeling en een gunstige prijs. Heeft u vragen over het aanvragen van een visum of over een afgegeven visum? De collega’s van Visa4travel.nl zijn elke dag bereikbaar voor al uw vragen.

Controleer voor vertrek u of alle documenten heeft en houdt u de visa bij de hand tijdens de paspoortcontrole in Australië.

Inentingen

Voor Australië zijn geen inentingen nodig. De hygiënische normen zijn erg hoog. Ziektes als Malaria komen er niet voor.

Klimaat

U kunt Australië het beste bezoeken in de tussen de maanden september tot en met maart/april.
Omdat het onder de evenaar ligt, is het er zomer gedurende onze winter. Doordat het land zeer uitgestrekt is, komen er meerdere klimaattypen voor. Het noorden kent bijvoorbeeld een regenseizoen in de periode oktober tot maart. Over het algemeen is het er droog, zonnig en heet.

Noorden: tropisch regenklimaat met een droge periode gedurende onze zomer
Zuidoosten: Mediterraan klimaat
Midden en Westen: Woestijn en steppen klimaat

Vooral op het zuidelijke halfrond is de ozonlaag de laatste jaren dunner geworden. Wij adviseren u tussen 11.00 en 15.00 uur uit de zon te blijven.

De prijzen van een rondreis zijn afhankelijk van keuzes die gemaakt worden in het programma, waaronder eventuele verlenging, toevoeging strandverblijf en/of andere persoonlijke wensen. De reizen worden geheel op maat samengesteld en het is ons doel een reis uit te werken welke geheel bij uw wensen past.

Voor deze reis dient u rekening te houden met een vanafprijs van € 6.199,- per persoon, op basis van 2 volwassenen.

Inbegrepen

 • Ontspannen vlucht met Singapore Airlines vanuit Amsterdam
 • Unieke verblijven op bijzondere locaties, waar mogelijk in dit ongerepte gebied
 • Aangegeven maaltijden
 • Comfortabele 4-WD huurauto
 • Handbagage, ruimbagage en luchthavenbelasting
 • Onvergetelijke ervaringen, zoals een boottocht door de Yellow Water Billabong
 • Een persoonlijk, op maat gemaakt digitaal documentatiepakket met uitgebreide beschrijving van uw reisschema

Bijzonderheden

 • In verband met het regenseizoen is deze reis enkel boekbaar voor reizen in de periode mei t/m september.
 • Voor deze autoreis is een 4-WD noodzakelijk.
+ +

Vanafprijs

€ 6.199 p.p.
De prijs kan sterk variëren. Wij informeren u graag over de actuele prijs op basis van uw wensen.

Reizen met een gerust gevoel

Wilt u weer een mooie reis maken, maar heeft u vragen over hoe dat gaat in deze tijd en wat u van ons kunt verwachten? Dat begrijpen we heel goed. Daarom laten we u graag zien hoe wij werken, welke flexibele voorwaarden wij bieden en wat wij doen in het geval de situatie op uw reisbestemming wijzigt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Lees meer

Daarom een rondreis naar Australië met Tenzing Travel

 • Unieke belevingen inbegrepen
 • Verblijven die een ervaring op zich zijn
 • Overnacht op A-locaties
 • Comfortabele huurauto (all inclusive)
 • Ideaal reistempo voor een optimale ervaring
 • Volledig verzorgd op reis: van A tot Z geregeld
Opera House in Sydney

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip missen?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.