• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Kruger Experience

8-daagse safari

Dit arrangement laat u uitgebreid genieten van de Zuid-Afrikaanse natuur en cultuur in en bij het Krugerpark. Er is een mooie special van toepassing op deze reis, u verblijft zeven nachten in dezelfde lodge en u krijgt daarvan de 7e nacht gratis ... lees verder ↓Highlights

 • Game drives in en rondom het Krugerpark
 • Riviersafari & wandelsafari
 • Bezoek aan traditoneel dorp
 • Moholoholo Rehabilitation Center
INDICATIEPRIJS vanaf € 900,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Sefapane River Lodge
 • Giraffe, Krugerpark, Zuid-Afrika
 • Zonsondergang in het Krugerpark
 • Olifanten, Krugerpark, Zuid-Afrika
 • Krugerpark, Zuid-Afrika
Sefapane River Lodge Giraffe, Krugerpark, Zuid-Afrika Zonsondergang in het Krugerpark Olifanten, Krugerpark, Zuid-Afrika Krugerpark, Zuid-AfrikaImpressies

Sefapane River Lodge
Giraffe, Krugerpark, Zuid-Afrika
Zonsondergang in het Krugerpark
Olifanten, Krugerpark, Zuid-Afrika
Krugerpark, Zuid-Afrika


Reisinformatie


Dit arrangement laat u uitgebreid genieten van de Zuid-Afrikaanse natuur en cultuur in en bij het Krugerpark. Er is een mooie special van toepassing op deze reis, u verblijft zeven nachten in dezelfde lodge en u krijgt daarvan de 7e nacht gratis. De Deluxe Rondavels zijn van alle gemakken voorzien. Wanneer uw reisgezelschap uit meer dan twee personen bestaat, is een upgrade naar een Safari Huis aan te raden, ook geschikt voor families.
Dag tot dag

Aankomst Phalaborwa/Krugerpark

U komt aan bij de Sefapane Lodge waar u de komende zeven nachten verblijft. Vanuit de lodge kunnen vele activiteiten worden ondernomen. En uw rondavel zorgt bovendien voor een prettig onderkomen. Ook beschikt de lodge over een gezellig restaurant en een mooi zwembad met bar.

Krugerpark

De hele dag staat in het teken van safari. U vertrekt vroeg en maakt samen met andere gasten een dagsafari per open terreinwagen in het nabijgelegen Krugerpark. Dit wereldberoemde park is zeer uitgestrekt en huisvest een grote diversiteit aan wild. Vandaag is uw eerste kans om een aantal indrukwekkende dieren te spotten (O,L).

Phalaborwa

Vandaag bezoekt u dorpen in de omgeving van Phalaborwa. U krijgt uitleg over de tradities en leefgewoonten van onder andere de Shangaan- en de Venda-volken. Een verdiepende ochtendtour die u zeker zal bekoren (O).

Krugerpark

Op dag vier start u 's ochtends met een boottocht over de Olifants-rivier. Hier ziet u vrijwel zeker nijlpaarden en krokodillen, maar u kunt ook andere dieren langs de oever zien. In de namiddag vertrekt u voor een safari bij zonsondergang, in een open terreinwagen. U zult zien dat het park bij zonsondergang weer heel anders aanvoelt. U sluit af met een traditionele 'bush braai', een ervaring die u zeker niet mag missen. De vijfde dag is geheel ter vrije besteding bij uw lodge en geeft u de tijd om alle indrukken van de afgelopen dagen in u op te nemen (O,D op dag 4).

Krugerpark

In de vroege ochtend gaat u opnieuw op safari. Weer een nieuwe kans om de dieren te spotten die u eerder niet zag. De safari wordt afgesloten met een gezellig picknick-ontbijt onderweg (O).

Hoedspruit

Een hele dag in het teken van bescherming van wilde dieren. In het Moholoholo Rehabilitation Center in Hoedspruit ziet u cheeta's, wilde honden, neushoornvogels, leeuwen, roofvogels en luipaarden van dichtbij. In de middag bezoekt u Swadini met de indrukwekkende Blyde Dam (O).

Vertrek Phalaborwa

Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van het prachtige Kruger National Park (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • Tijdens deze tour verblijft u in de Sefapane Lodge in een Deluxe Rondavel. Het is tevens mogelijk om in de Sefapane Lodge in een Safari Huis te verblijven. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden
 • De volgorde van de activiteiten en excursies is onder voorbehoud.

Reisleiding

(Wisselende) Engels- en Afrikaanssprekende rangers.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen (volgorde onder voorbehoud). M.u.v. facultatieve excursies.

Deelnemers

Minimaal 2 deelnemers.
Verblijf in de Sefapane Lodge.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per safari-truck, per boot en te voet.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me