• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Mount Cook

Mount Cook ligt in een schitterende omgeving, die erg geschikt is voor het maken van wandelingen. Neem tijdens zo’n wandeling ook eens het pad langs de oever van Lake Pukaki, een prachtig turkoois gekleurd meer. Wanneer u de berg beklimt, heeft u een geweldig uitzicht over de omgeving.
Jelmer Bergsma
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.
Reisinformatie Mount Cook

Mount Cook ligt in een schitterende omgeving, die erg geschikt is voor het maken van wandelingen. Neem tijdens zo’n wandeling ook eens het pad langs de oever van Lake Pukaki, een prachtig turkoois gekleurd meer. Wanneer u de berg beklimt, heeft u een geweldig uitzicht over de omgeving. De berg is met 3764 meter namelijk één van de hoogste van Nieuw-Zeeland. Hij wordt dan ook wel ‘de Wolkenengel’ genoemd door de lokale bevolking, de Maori. Mount Cook en haar prachtige omgeving heeft voor ieder wat wils, dus wij raden u aan om Mount Cook niet over te slaan tijdens uw rondreis Nieuw-Zeeland!


Skiën bij Mount Cook


In het nationale park dat rondom Mount Cook ligt kunt u ook prima skiën. Een derde van het park bestaat namelijk uit eeuwige sneeuw en ijs.
Reisblog Nieuw-Zeeland

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Nieuw-Zeeland met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me