• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Bar Harbor

Amerika is het land van onbegrensde reismogelijkheden. U rijdt tijdens uw rondreis Amerika over oneindig lange wegen en bezoekt beroemde en iconische steden en uitgestrekte natuurgebieden.
Inge Stam
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Bar Harbor compleet te maken.

Bar Harbor Nature Cruise

U vaart langs de prachtige kustlijn van het Acadia N.P. en Mount Desert Island, een van de meest adembenemende landschappen in New England, en geniet van de scherpe kliffen, gevormd door gletsjers, en wildlife als zeehonden, arenden en bruinvissen.

Indicatieprijs 33,- p.p. | Meer info >

Walvisexcursie vanuit Bar Harbor

Ga per highspeed catamaran op zoek naar de grijze walvis en de bultrug walvis. Wie weet nadert u ze van heel dichtbij. Geniet van de spectaculaire uitzichten.

Indicatieprijs 61,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Bar Harbor

Bar Harbor in de staat Maine in het noordoosten van Amerika, dat New England wordt genoemd, is een trendy stadje en doet in toeristisch opzicht vooral dienst als toegangspoort tot het Acadia National Park op Mt. Desert Island, een van de oudste en mooiste nationale parken van het land. Bar Harbor staat bekend om haar indrukwekkende kustlijn, de vele vissersbootjes en het variërende uitzicht over het water van glinsterend zonlicht tot dikke mist en nevel. Het lijkt bijna alsof het leven hier een stukje langzamer gaat zodat de natuur nog meer gewaardeerd kan worden. Vanuit de haven vertrekken dagelijks verschillende walvisexcursies. Ook het huren van een kajak behoort tot de mogelijkheden en bieden u de kans om de schilderachtige baaien en havens vanaf het water te bewonderen. Blijft u liever op het vasteland? Ontdek Bar Harbor dan per fiets of tijdens een wandeltour. Liefhebbers van visgerechten zullen zich snel thuisvoelen in Bar Harbor. Probeer eens vers gevangen kreeft. Zo groot als u ze hier zult zien, zag u ze nog niet eerder.
Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me