• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Vakantie White Mountains

De White Mountains zijn gelegen in New Hamsphire en maken onderdeel uit van de Appalachen. Het eerste wandelpad van Amerika is hier in 1819 aangelegd en daar zijn sindsdien vele bijgekomen. Een van de bekendste is de 3500 kilometer lange Appalachian Trail. Verder zijn de overdekte bruggen kenmerkend voor de White Mountains. Een van de bekendste is Honeymoon Bridge uit 1876 en zoals de naam al doet vermoeden populair onder bruidsparen.
Inge Stam
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie White Mountains

De White Mountains zijn gelegen in New Hamsphire en maken onderdeel uit van de Appalachen. Het eerste wandelpad van Amerika is hier in 1819 aangelegd en daar zijn sindsdien vele bijgekomen. Een van de bekendste is de 3500 kilometer lange Appalachian Trail waarvan 188 kilometer door de White Mountains loopt. De pieken van de White Mountains zijn hoger dan 1.200 meter en staan ook wel bekend als de Presidential Range. De hoogste berg heet Mount Washington en is 1.917 meter hoog. Het is mogelijk om deze top op verschillende manieren te bereiken. De meest populaire en interessantste manier is met de Mount Washington Cog Railway welke sinds 1869 al in werking is. ‘The Cog’ is ’s werelds eerste spoorweg die een berg opgaat. Via de Scenic Route 16, is het ook mogelijk om de top per auto te bereiken.
Kenmerkend voor de White Mountains zijn de overdekte bruggen. Een van de bekendste is Honeymoon Bridge uit 1876 en zoals de naam al doet vermoeden populair onder bruidsparen.
In de White Mountains vindt u verschillende staatsparken waarvan Franconia Notch er een is. Hier kunt u het hemelsblauwe Echo Lake bewonderen of de top van Cannon Mountain bezoeken per kabelbaan. Op een heldere dag heeft u kans om zelfs de bergtoppen van Canada te zien. Vanaf de top van Cannon Mountain kunt u nog een korte wandeling maken naar het prachtige uitzichtpunt Artist’s Bluff.
Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me