Best of West-Canada

22 daagse autoreis

Een reis voor wie West-Canada op een rustige, tegelijkertijd actieve wijze wil verkennen. Wie aan West-Canada denkt, ziet de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains, een kano op een idyllisch meertje, het bruisende Vancouver en vele wilde dieren, zoals beren en elanden. U bezoekt hoogtepunten als de nationale parken Banff en Jasper, Wells Gray en Vancouver Island. Tevens zijn minder bekende, maar niet minder fraaie plekjes opgenomen in deze reis, zoals de Okanagan Valley. Op elke bestemming kunt u diverse optionele activiteiten ondernemen, zoals wandelen, kanoën of paardrijden. Kortom, een veelzijdige reis die al het goede van West-Canada verenigt!

lees verder

Reisfoto's

Highlights

 • Vele kansen om wild te zien
 • Banff en Jasper N.P.
 • Icefields Parkway
 • Wells Gray Provincial Park
 • Vancouver Island
 • Kleurrijk en sfeervol Vancouver
+ +

Indicatieprijs

€ 2.499 p.p.
Meer prijsinfo >

Reisinformatie

 • Beschrijving
 • Praktisch
 • Prijs & info

Een reis voor wie West-Canada op een rustige, tegelijkertijd actieve wijze wil verkennen. Wie aan West-Canada denkt, ziet de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains, een kano op een idyllisch meertje, het bruisende Vancouver en vele wilde dieren, zoals beren en elanden. U bezoekt hoogtepunten als de nationale parken Banff en Jasper, Wells Gray en Vancouver Island. Tevens zijn minder bekende, maar niet minder fraaie plekjes opgenomen in deze reis, zoals de Okanagan Valley. Op elke bestemming kunt u diverse optionele activiteiten ondernemen, zoals wandelen, kanoën of paardrijden. Kortom, een veelzijdige reis die al het goede van West-Canada verenigt!

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.

Dag tot dag

1

Amsterdam - Calgary

Na aankomst in Calgary haalt u uw auto op bij het verhuurbedrijf en rijdt u naar uw accommodatie.

De stad Calgary is prachtig gelegen in het uitgestrekte prairielandschap van de provincie Alberta en dient als toegangspoort tot de Rockies. In de stad zelf kunt u naar de top van de Calgary Tower, een 190 meter hoge toren, die een spectaculair 360°-uitzicht biedt op downtown Calgary en de prairies. Bent u geïnteresseerd in de Olympische Spelen? Breng dan een bezoek aan Olympic Plaza (waar in 1988 de medailles werden uitgereikt) en het Canada Olympic Park, waar u nog steeds de skischans en bobsleebaan vindt.

U verblijft in Sandman Signature Downtown - Calgary
2

Calgary - Banff N.P.

U verlaat Calgary en rijdt via Highway 1 richting Banff National Park. Het ietwat saaie, vlakke boerenlandschap verandert halverwege in een spectaculair berglandschap, wanneer de imposante Rockies voor u opdoemen.

U verblijft in Banff Inn - Banff
3

Vrije dag Banff

Banff National Park is het oudste nationale park van Canada en een echt pareltje vanwege de schitterende natuur. Het beeld dat u hoogstwaarschijnlijk van West-Canada in uw hoofd heeft, dat vindt u hier: een spectaculair berglandschap, helderblauwe meren en bijzonder wildlife. Het is dus zeker geen straf om Banff National Park te verkennen. Wat u tijdens uw bezoek zeker niet mag overslaan is de Banff Gondola, die u naar de top van Sulphur Mountain brengt. Vanaf 2281 meter hoogte kijkt u uit over zes bergketens, een schitterend gezicht. Als u sportief bent ingesteld, kunt u ook naar de top wandelen. Een andere aanrader is de Johnston Canyon. Via een vlonderpad loopt u door deze smalle kloof, tussen de bomen en vlak langs de rotswanden, naar de Lower Falls. Een prachtige waterval die zijn weg door de rotsen heeft gebaand. Als u nog verder loopt komt u uit bij zijn grote broer: de Upper Falls, waar al even mooi turquoise water stroomt. Slechts twee favorieten opnoemen doet het park overigens geen recht aan, er valt nog zoveel meer te zien en beleven. Zo kunt u ook schitterende wandelingen maken bij Lake Minnewanka (een 21 kilometer lang meer dat tegen de imposante bergen en dichte bossen is gelegen), kunt u zwarte beren, grizzlyberen, dikhoornschapen en herten tegenkomen tijdens uw bezoek en behoren een paardrijdtocht en een ontspannen moment in de warmwaterbronnen van de Upper Hot Springs ook tot de mogelijkheden. U zult zich in Banff National Park dan ook geen moment vervelen!

U verblijft in Banff Inn - Banff
4

Banff N.P. - Jasper N.P.

Canada, Jasper National Park

Canada, Jasper National Park

De weg die de beide nationale parken Banff en Jasper met elkaar verbindt is beroemdste route van de Rockies: de Icefields Parkway. Neem hier de hele dag de tijd voor want u zult op veel plekken willen stoppen voor foto’s of voor wandelingen. En er zijn excursies, die je eenvoudigweg niet mag overslaan. De eerste stop is meteen raak:  Lake Louise is één van de iconische plaatjes van de Rockies: een schitterend turquoise meer met rondom prachtige sneeuwtoppen. Iets minder druk is het in het nabije Moraine Lake, even indrukwekkend en ook daar mooie wandelpaden rond het meer en de bergen in.  Ook bij het panoramapunt van Peyto Lake blijf je foto’s schieten. Net als bij de Mistaya Canyon, waar je dichtbij de woeste stroomversnellingen staat. Halverwege de Icefields Parkway bevindt zich het bezoekerscentrum van het Columbia Icefield, dat aan de voet van de Athabasca Glacier ligt, midden in de grindvelden  van de eindmorene. Vanuit het Icefields Centre vertrekken de tours naar de gletsjer: de Icefield Explorer. Er worden speciale voertuigen gebruikt, die u op de gletsjer brengen. Er zijn wel wandelpaden over de morenevelden vóór de gletsjer, maar de gletsjer zelf is alleen toegankelijk met de Ice Explorer. De bergbeken zijn in het voorjaar en in de zomer vol onstuimig smeltwater van de gletsjers. Langs de Parkway zijn indrukwekkende watervallen te zien zoals bij de Athabasca Falls en de Sunwapta Falls. De Glacier Skywalk is een vrij-zwevend platform met glasbodem, hoog boven het dal van de Athabasca: het is gebouwd voor de geweldig panorama’s.

U verblijft in Chateau Jasper Hotel - Jasper
5

Vrije dag Jasper N.P.

Jasper National Park ligt midden in de Rockies. Het landschap is een en al ruige bergwereld van besneeuwde bergtoppen, gletsjers, meren en rivieren vol watervallen en stroomversnellingen. Er zijn veel wandelpaden uitgezet, zowel voor dagtrips als meerdaagse trekkings; op de rivieren worden verschillende rafting tours aangeboden. Vanuit het centraal gelegen Jasper is de Scenic Drive naar Lake Maligne een must. Na een paar kilometer bent u al bij de Maligne Canyon: het water stort hier onder de loopbruggen naar beneden in een kloof van slechts een paar meter breed, met bijzondere kalksteenformaties in de oevers. Er zijn verschillende wandelpaden langs de Maligne Canyon vanaf waar u een prachtig uitzicht heeft. Verderop passeert u een ander bekend meer; Medicine Lake en aan het einde van de Scenic Drive (50 kilometer) ligt Maligne Lake. Neem hier een pad langs de oever zodat u de drukte van de tourbussen kunt ontlopen. Of u gaat mee op een boottocht over het meer naar Spirit island. Vanaf de boot hebt u prachtig uitzicht op de bergen en de gletsjers. Van een geheel ander orde zijn de Miette Hot Springs: hier kunt u heerlijk ontspannen in bronwater van 39°C.

U verblijft in Chateau Jasper Hotel - Jasper
6

Jasper N.P. - Clearwater

De eerste honderd kilometer rijdt u over de Yellowhead Highway, een prachtige route door eerst Jasper N.P. en daarna Mount Robson Provincial Park. De berg Robson is de hoogste van alle toppen in de  Rockies, hij is niet te missen onderweg. Maak in elk geval een stop bij het gelijknamige bezoekerscentrum. Neem hier eventueel wat meer tijd voor één van de uitgezette trails. Op tweederde van de dagafstand ligt aan de Southern Yellowhead Highway het dorp Blue River. Het is een leuke stop waar je bovendien excursies kunt maken op de Blue River; met een jetboat ga je wildlife spotten op de oevers, waarbij de kans op beren mogelijk is.
Clearwater is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Wells Gray Provincial Park.

U verblijft in Helmcken Falls Lodge - Clearwater
7

Vrije dag Clearwater

U heeft vandaag de hele dag de tijd om Wells Gray Provincial Park te ontdekken.
Het Wells Gray Provincial Park is wat ons betreft een van de mooiste parken van West-Canada. Het wordt ook wel Waterfall Park genoemd, vanwege het feit dat hier maar liefst 250 watervallen te vinden zijn. Maak een kano- of boottocht over het heldere Clearwater Lake.

U verblijft in Helmcken Falls Lodge - Clearwater
8

Clearwater - Kelowna

De route naar het zuiden volgt de vallei van de Thompson; soms rijdt u pal naast de rivier, dan weer waaiert de weg van de rivier af om de voet van de hellingen te volgen. De gehele route is bosrijk en aangenaam om te rijden. Halverwege komt u door de grotere plaats Kamloops, een goede gelegenheid voor pauzestop.  U kunt ook doorrijden naar Vernon, want daar kunt u de pauze combineren met de vele prachtige muurschilderingen in het centrum. Bij Vernon komt u in de Okanaganvallei en nemen de fruit- en wijngaarden het geleidelijk over van de bossen. Als u vanmorgen op tijd bent vertrokken, is er genoeg tijd voor een wijnproeverij bij één van de vele bodega’s.  Tussen Vernon en Kelowna worden vooral witte wijnen gemaakt, de rode (en dan vooral de merlots) komen meer uit de streek ten zuiden van Kelowna.

U verblijft in Prestige Beach House - Kelowna
9

Vrije dag Kelowna

Kelowna is het onofficiële centrum van de Okanagan Valley en ligt aan het Okanaganmeer. Kelowna is een behoorlijk grote stad, die zich vele kilometers uitstrekt langs het meer. Downtown met de groene parken langs het water en de winkelstraten is leuk om rond te kijken. Ten noorden en ten zuiden van de stad liggen de wijngaarden, die allemaal zeer uitnodigend een wijnproeverij aanbieden, vaak kun je er ook een hapje eten. De bekendste is Mission Hill. Aan de oevers van het meer buiten de stad zijn diverse stranden en op het water zijn diverse watersporten mogelijk. Er worden ook boottochten over het meer aangeboden. Niet ver van de stad is de Myra Canyon een bezoek waard: de canyon is onderdeel van een langeafstandswandelpad, de Kettle Valley Rail Trail. Plan een halve dag voor deze excursie.

U verblijft in Prestige Beach House - Kelowna
10

Kelowna - Gold Bridge

De route over Merritt en Lytton naar de Tyax Lodge in Gold Bridge is niet alleen een fiks aantal kilometers maar vereist ook een flink aantal rijuren. Plan een volle dag voor de rit. U bent de hele dag in de bergen waarbij de weg voortdurend de rivierdalen blijft volgen. In Lillooet is de laatste gelegenheid om te tanken. Na Lillooet verdwijnen de nederzettingen en wordt het landschap ruiger. De tocht langs het Carpentermeer is prachtig! Nog voor u Gold Bridge bereikt, neemt u de afslag naar de Tyax Lodge. Het laatste gedeelte van de route naar de Lodge gaat over een onverharde weg, take your time! Het is prachtig.

U verblijft in Tyax Lodge & Heliskiing - 100 mile House/Gold Bridge
11

Vrije dag Gold Bridge - Tyax Lodge

Tyax Lodge is een heerlijk comfortabel bergresort, mooi gelegen aan de rand van het Tyaughton Lake, waarop naar hartelust gepeddeld en geroeid kan worden. In de omgeving van het hotel zijn niet alleen veel trails uitgezet voor de wandelaar maar ook voor mountain biken en paardrijden.

U verblijft in Tyax Lodge & Heliskiing - 100 mile House/Gold Bridge
12

Gold Bridge - Whistler

U rijdt terug naar Lillooet, over dezelfde weg waarover u gekomen bent. De hele route naar Whistler gaat door beboste bergen waarbij de weg af en toe langs mooie meren loopt. Zoals bijvoorbeeld Duffey Lake, een heerlijke plek voor een picknick lunch. Na Pemberton wordt de weg ook wel de Sea-to-Sky Highway genoemd. Vlak voor Whistler is een lookout langs de weg voor de Nairn Falls, zeker de moeite waard voor een stop! Maar er zijn veel meer viewpoints onderweg en het loont altijd om even te stoppen voor weer een prachtig vergezicht.

U verblijft in Aava Whistler Hotel - Whistler
13

Vrije dag Whistler

Sinds de Olympische Winterspelen van 2010 is Whistler een begrip geworden onder de wintersporters. Ook in de zomer wordt het druk bezocht want Whistler is een gezellige plaats met heel goede faciliteiten voor outdoor activiteiten, ook in de zomer. Met de spectaculaire Peak 2 Peak Gondola zweef je van de Whistler Mountain naar de top van de Blackcomb. Maar voordat u in de gondel stapt wel eerst even naar de Skybridge: een 130 meter lange hangbrug tussen twee toppen met een glazen bodem! Trouwens: de gondels hebben ook een glasbodem! Op Blackcomb zijn prachtige wandelingen te maken door de alpenweiden en langs helderblauwe meertjes. In het gezellige centrum is een groot aanbod van café’s, restaurantjes en winkels.

U verblijft in Aava Whistler Hotel - Whistler
14

Whistler - Powell River

De route van Whistler naar Vancouver wordt de Sea to Sky Highway genoemd. Dat is voor deze dag een treffende benaming omdat de Rockies ingeruild worden voor een mooie rit langs de oceaan. De kuststrook heet Sunshine Coast omdat er niet alleen meer zon is dan in de Rockies maar ook omdat er veel minder regen valt, de kust ligt in de regenschaduw van de bergen op Vancouver Island. De kust is afwisselend met tal van baaien, rotspartijen en rivierdalen. Er zijn voortdurend vergezichten naar de bergen of naar de zee, de weg wisselt tussen binnenland en zeekant. U gaat twee keer op de ferry voor een oversteek van de baaien. De eerste is de overtocht van Horseshoe Bay naar Langdale en duurt ongeveer 40 minuten (19 kilometer). De tweede overtocht (84 kilometer verderop) is van Earls Cove naar Saltery Bay (duur 50 minuten/17 kilometer). Vlak voor Sechelt kunt u een bezoek brengen aan de Skookumchuk Narrows, een wilde stroomversnelling in één van de zijtakken van de Jervis Inlet. Bij opkomend water kan de nauwe doorgang het water niet goed verwerken en ontstaan er enorme draaikolken. Het is wel een flinke wandeling vanaf de parkeerplaats.

Powell River is een klein dorp gelegen aan de Sunshine Coast en vertrekhaven voor de ferry naar Vancouver Island. Het dorp heeft weinig te bieden maar de omgeving des temeer. Naar het noorden eindigt de Highway 101 in het vissersdorp Lund, het is een aantrekkelijke route. Lund is overzichtelijk en nodigt uit tot mooie plaatjes schieten.

U verblijft in Powell River Town Centre Hotel - Powell River
15

Powell River - Campbell River [(Reisafstand: 60 kilometer)[

In Powell River rijdt u naar de ferry terminal. De oversteek naar Comox op Vancouver Island duurt circa anderhalf uur. Richting Campbell River hebt u de keus uit highway 19 of highway 19A. De laatstgenoemde is de oorspronkelijke weg en gaat door de dorpen onderweg; highway 19 gaat door de bossen. Omdat er maar één highway is over het eiland, moet u hier ook weer langs op de terugweg. U kunt dus beide routes gebruiken.

Campbell River is de Zalmhoofdstad van de wereld. Ieder najaar, wanneer de zalmen stroomopwaarts zwemmen, verzamelen beren, adelaars en andere dieren zich hier om te jagen. Een bijzonder gezicht! Niet alleen de dieren zijn gek op de zalm, ook de inwoners en bezoekers van Campbell River houden zich graag bezig met vissen. Is het ook iets voor u? Verder kunt u vanuit het stadje een bezoek brengen aan het nabijgelegen Elk Falls Provincial Park (met de gelijknamige 25 meter hoge waterval) of het Strathcona Provincial Park, dat getypeerd wordt door idyllische meren, klaterende watervallen en indrukwekkende bergen.

U verblijft in Coast Discovery Inn - Campbell River
16

Campbell River - Tofino

Er staat een schitterende rit op het programma. U volgt eerst Highway 19 langs (een deel van) de Johnstone Strait, een 110 kilometer lang kanaal dat langs de kust van Vancouver Island loopt. Dit kanaal staat bekend om de vele orka’s die er leven. Daarna rijdt u over de Pacific Rim Highway, door regenwouden, bossen en de bergen naar de westkust. U passeert onderweg voldoende plekjes die uitnodigen tot een picknick, dus vergeet niet om voldoende lekkere hapjes mee te nemen.

U verblijft in Tofino Resort & Marina - Tofino
17

Vrije dag Tofino

Tofino is een klein en gemoedelijk dorpje, dat als uitvalsbasis dient voor het Pacific Rim National Park. Vanuit Tofino zelf kunt u per boot op zoek naar zwarte beren. Deze bijzondere dieren struinen bij laagtij de kustlijn af, al zoekend naar rotskrabben. Als u dit met eigen ogen heeft aanschouwd, dan vergeet u dat nooit meer!

U verblijft in Tofino Resort & Marina - Tofino
18

Tofino - Victoria

U verlaat Tofino en rijdt over de Pacific Rim Highway richting Victoria. Wat u kunt verwachten? Een slingerweg die u langs watervallen, meertjes en bossen brengt. In andere woorden: het wordt een prachtige rit! Hierna vervolgt u uw weg via de Malahat Drive. Het is aan te raden om onderweg te stoppen in het gezellige Nanaimo, dat een van de langste kustlijnen van Canada heeft. Wandel er door de haven, bewonder de historische gebouwen en proef de Nanaimo Bar. Dit is een overheerlijk dessert dat uit drie lagen bestaat. De bodem van nootjes en kokos is krokant, de middelste laag met vanillecustard is heerlijk romig en de bovenste laag van chocolade maakt het toetje compleet. Klinkt goed, nietwaar?
De must do in Victoria is een excursie per zodiac of gesloten boot. De ideale manier om orka’s van dichtbij te spotten

U verblijft in Inn at Laurel Point - Victoria
19

Victoria - Vancouver

U verlaat Victoria en arriveert na een korte rit bij de ferryterminal in Swartz Bay. De overtocht naar Tsawassen is ontspannen: er zijn comfortabele zitjes en er is een restaurant aanwezig. Let ook goed op wat er om u heen gebeurt, u kunt zomaar walvissen of orka’s spotten! Na aankomst in Tsawassen legt u nog een korte afstand af voordat u Vancouver bereikt.

U verblijft in Hotel Belmont Vancouver - Vancouver
20

Vrije dag Vancouver

Vancouver is één van de leukste steden van Canada. Er is zoveel te zien en te doen. Alleen al de ligging aan de verschillende baaien is prachtig. Waar je ook komt, er is altijd ergens een mooi panorama naar de overkant, naar bossen, naar bergen, naar imposante wolkenkrabbers. De baaien, havens en de vele parken geven de stad een air van licht en ruimte. In Downtown is het prettig winkelen in Robson Street en flanerend op de pier van Canada Place zie je de grote cruiseschepen binnenvaren, de watervliegtuigen opstijgen en heb je een mooi uitzicht op de skyline van Downtown. In de aangrenzende historische wijk Gastown is het gezellig rondstruinen met de talloze boetieks, café’s, eettentjes en mooi gerestaureerde panden. De bekende Steam Clock in Gastown is zonder meer de leukste stadsklok ooit. U kunt Vancouver ook heel goed op z’n Nederlands verkennen, met de fiets. Want het is de meest fietsvriendelijke stad van Canada en op die manier kom je op een leuke manier verder weg van Downtown, zoals in het hele grote Stanley Park, vanwaar je de beste skyline van Downtown Vancouver hebt. Op de terugweg naar Downtown moet u beslist een rondje Granville Island fietsen, alleen al voor de Public Market. In de wijk is verder veel industrieel erfgoed vol ateliers, restaurants, galeries en snuisterijen.

U verblijft in Hotel Belmont Vancouver - Vancouver
21

Vancouver - Amsterdam

U rijdt naar de luchthaven, waar u de auto inlevert bij de verhuurmaatschappij. U maakt zich klaar voor de terugvlucht.

22

Aankomst Amsterdam

Einde van een fantastische reis!

Deze reis is volledig aan te passen aan uw wensen.

Reisdocumenten

U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat nog geldig is tot en met de dag van vertrek vanuit Canada. Indien u langer dan 90 dagen in Canada verblijft is een visum noodzakelijk. 

Vanaf 15 maart 2016 dient iedereen die naar Canada reist vooraf online toestemming te vragen via het Electronic Travel Authorization ETA, vergelijkbaar met de bestaande ESTA-procedure voor de Verenigde Staten. Meer informatie ontvangt u uiteraard bij boeking en veel informatie is te vinden op http://www.Canada.ca/eTA.
 
Houdt u hiervoor uw geldige paspoort (waarmee u reist, minimaal geldig t/m de dag na terugkomst uit Canada) en een creditcard bij de hand. Wij adviseren om het ETA-formulier uiterlijk 72 uur voor uw vertrek aan te vragen. Na goedkeuring is uw ETA 5 jaar geldig (tenzij u uw paspoort vernieuwt; vraagt u dan een nieuwe ETA aan). De kosten bedragen op dit moment CA$ 7,- per persoon.

Inentingen

Volgens onze laatste informatie heeft u voor Canada geen inentingen nodig. Wij adviseren u contact op te nemen met de GG & GD of huisarts voor de actuele informatie over inentingen. Wellicht is vaccinatie bij u thuis prettig.

Klimaat

Canada kunt u het beste bezoeken in de maanden mei tot en met september. In de maanden juli en augustus kan het erg warm zijn. Hoe hoger u komt (British Columbia/Alberta), des te aangenamer het klimaat is.
Canada heeft vanwege de grootte een divers klimaat.
Oostkust: warme zomers/koude winters
Westen: warme zomers, milde winters. De Rocky Mountains zijn in de winter uiteraard erg koud. Het kan aan de westkust (Vancouver en omgeving) regenachtig zijn.

De prijzen van een rondreis zijn afhankelijk van keuzes die gemaakt worden in het programma, waaronder eventuele verlenging, toevoeging strandverblijf en/of andere persoonlijke wensen. De reizen worden geheel op maat samengesteld en het is ons doel een reis uit te werken welke geheel bij uw wensen past.

Voor deze reis dient u rekening te houden met een indicatieprijs van € 2.499,- per persoon, op basis van 2 volwassenen.

Inbegrepen

 • Vliegtickets met KLM vanuit Amsterdam, inclusief handbagage en luchthavenbelasting
 • Overnachtingen in aangegeven kamertypes inclusief de aangegeven maaltijden
 • Indien uw reis aanvangt vóór 20 mei 2020 of vanaf 24 september 2020 wordt het verblijf in de Tyax Lodge vervangen voor een verblijf in het Harrison Beach Hotel
 • Autohuur inclusief basisverzekering
 • Ferry`s
 • Documentatiepakket

Niet inbegrepen

 • Stoelreserveringen bij KLM
 • Fooien
 • Maaltijden
 • Benzine
 • GPS bij de huurauto
 • Entreegelden nationale parken & attracties
 • Persoonlijke uitgaven
 • Reis- en annuleringsverzekering

Bijzonderheden

 • Deze reis wordt uitsluitend uitgevoerd van mei t/m oktober.
 • De aangegeven afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden.

Veilig op reis met Tenzing Travel

Kijkt u ernaar uit om weer reisplannen te maken? Maar heeft u ook twijfels en vragen door de onzekere tijd waarin we leven? Dat begrijpen we heel goed. Daarom laten we u graag zien hoe wij werken, welke flexibele voorwaarden wij bieden en wat wij doen in het geval de situatie op uw reisbestemming wijzigt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Lees meer
Grizzlybeer bij de Knight Inlet Lodge

Waarom naar Canada met Tenzing Travel?

 • Reizen op basis van uw wensen
 • Gemiddelde reiswaardering: 9,1
 • Advies uit eigen ervaring
 • Contact binnen 24 uur
 • 24/7 bereikbaar tijdens uw reis
 • Zekerheid: ANVR, SGR & Calamiteitenfonds