Rondreis Zuidkust Australië

Tijdens uw rondreis naar de Zuidkust van Australië heeft u de grootste kans om kangoeroes, koala’s en wombats te spotten. Rijd over de Great Ocean Road en raak gefascineerd door de afwisseling van regenwouden, ruige kliffen en prachtige bossen.

Inge Stam
Reisspecialist Tenzing Travel

Reizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over uw favoriete bestemming of vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Of bel ons direct:

020 - 398 93 98

Inge Stam

Reisspecialist Australië

Reisinformatie Zuidkust Australië

  • Overzicht
  • Video's

De zuidelijke staten van Australië bieden diverse mogelijkheden voor een afwisselende rondreis door de zuidkust van Australië. U vindt hier prachtige kustlijnen, nationale parken en tevens een stukje Outback.

Regio’s rondreis Zuidkust Australië

Adelaide

Adelaide is een aangename stad en tevens begin- en eindpunt van vele tochten naar Kangaroo Island.

Barossa en Clare Valley

Barrossa en Clare Valley zijn twee bekende wijngebieden in de omgeving van Adelaide. Diverse wijnsoorten uit deze regio hebben al vele prijzen in de wacht gesleept, met name de Riesling en de rode wijnen als Shiraz en Cabernet-Sauvignon.

Flinders Ranges

Flinders Ranges is een gebied met vele scherpe kliffen en toppen, kloven en riviertjes, gecombineerd met de typische rode grond van de Outback.

Grampians National Park

In het binnenland van het zuiden van Australië ligt Grampians National Park bestaande uit ruige bergketens die talrijke mooie uitzichtpunten bieden. U vindt hier vele bijzondere plekjes om heerlijk van een picknick te genieten als beloning na een mooie wandeling.

Great Ocean Road

Great Ocean Road is het gebied tussen Melbourne en Adelaide. Als u de weg helemaal zou volgen, komt u langs talrijke regenwouden, ruige kliffen, idyllische baaien, prachtige bossen en bergketens. Een absolute aanrader tijdens uw rondreis in Australië!

Kangaroo Island

Kangaroo Island is het eiland waar de kans het grootste is om kangoeroes, koala’s en zeeleeuwen te zien.

Melbourne

Melbourne is een stad met allure met een breed aanbod aan accommodaties, tentoonstellingen, theatervoorstellingen en muzikale activiteiten.

Philip Island

Phillip Island is een schiereiland bekend om haar koala-populatie, zeehonden en de ‘Pinguin Parade’ waarbij dwergpinguins bij zonsondergang aan land komen waggelen.

Great Ocean Road

Bewonder de schoonheid van de meest bekende weg van Australië: The Great Ocean Road

Melbourne

Met volop gezellige straatjes, artistieke boetiekjes, festivals en sportevenementen, gebeurt er altijd iets in Melbourne.

Grampians N.P.

Geniet van prachtige natuur, zoals spectaculaire rotspartijen en vele soorten flora en fauna. Perfect geschikt voor wandelaars.

Yarra Valley

In de omgeving van Melbourne vindt u de groene heuvels van de Yarra Valley. Geniet van de vele wijngaarden waar dit gebied om bekend staat.