• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Phnom Penh, de bruisende hoofdstad van Cambodja
 • Het Nationaal Museum, de Zilveren Pagode, het Koninklijk Paleis en de Wat Phnom
 • Fietstocht of een bezoek aan Pum Taskor

Experience Phnom Penh

3-daags individuele reis met gids/chauffeur

Een leuk arrangement in Cambodja waarbij u vele hoogtepunten van Phnom Penh bezoekt en deels ook nog eens met de fiets. Maar ook het daar buiten gelegen Pum Taskor kan op uw programma staan. Vergeet niet: tijdens het bezoek aan het Koninklijk Paleis dienen... lees verder »

Prijs op aanvraag Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Koninklijk Paleis, Phnom Penh
 • Riksja in Phnom Penh
Koninklijk Paleis, Phnom Penh Riksja in Phnom PenhImpressies

Koninklijk Paleis, Phnom Penh
Riksja in Phnom Penh


Reisinformatie


Een leuk arrangement in Cambodja waarbij u vele hoogtepunten van Phnom Penh bezoekt en deels ook nog eens met de fiets. Maar ook het daar buiten gelegen Pum Taskor kan op uw programma staan. Vergeet niet: tijdens het bezoek aan het Koninklijk Paleis dienen de armen, schouders en benen bedekt te zijn.
Dag tot dag

Aankomst Phnom Penh

U wordt opgehaald van de luchthaven of de pier en naar uw hotel gebracht. De dag heeft u aan uzelf: ga alvast kennismaken met deze bruisende hoofdstad of kom tot rust in uw hotel, alwaar u 's avonds van uw diner kunt genieten (D).

Phnom Penh

Vandaag  begint u met een bezoek aan het Nationaal Museum, de Zilveren Pagode, het Koninklijk Paleis en de Wat Phnom, gelegen bovenop een heuvel in het centrum van de stad. De lunch vindt plaats in een lokaal restaurant, waarna u naar het Tuol Sleng museum en de bruisende Russische markt gaat. Facultatief kunt u (tegen betaling) deelnemen aan een 1 uur durende sunset cruise (O,L,D).

Phnom Penh

Na het ontbijt bezoekt u de Wat Ounalom en daarna stapt u op de fiets voor een halve dagtoer. U fietst naar de koloniale wijk, de Wat Phnom en de centrale markt. In plaats van deze fietstocht kunt u ook kennismaken met het leven in Pum Taskor: vanaf de pier vaart u ongeveer een uur over de Mekong naar Taskor, waar u plaatsneemt in een tuktuk. U maakt hier kennis met Nouvelles Pousses, een non-profit organisatie voor de  kinderen van de armste families in Cambodja. Vervolgens gaat u naar Les Jardins du Mekong, waar op kleinschalige wijze biologische landbouw wordt beoefend. Afhankelijk van het seizoen kunt u zelf de handen uit de mouwen steken en helpen bij de oogst. U vaart terug naar Phnom Penh en luncht in uw hotel. De transfer naar de luchthaven is het sluitstuk van deze trip (O,L).Verdere info

Bijzonderheden

 • Maximaal vier kinderen per familie tegen reduceerde kosten
 • Tijdens het bezoek aan het Koninklijk Paleis dienen armen, schouders en benen bedekt te zijn.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen m.u.v. de facultatieve sunset cruise (dag 2) en het bezoek aan Pum Taskor. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? Denkt u bijvoorbeeld aan een korte tour langs de kust van Zuid-Cambodja, het strandarragement Sihanoukville. Deze korte tour vertrekt vanuit Phnom Penh.
Naar keuze in middenklasse of deluxe accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.

Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Airco auto of minibus.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak
 
please chat with me