• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Wij hebben 'm!
De Vakantie Award 2017
In de categorie Verre Reizen

Lees meer >

Highlights

 Grote Muur bij Beijing
Terracotta-leger bij Xi'an
Panda Research Center bij Chengdu
Riviercruise over de Yangzi
Moderne miljoenenstad Shanghai
Tenzing Travel Best Deal

Impressions of China & the Yangzi River

12-daagse internationale groepsreis

Deze reis door China toont u in een kleine twee weken alle hoogtepunten van het land. U begint met de bekende culturele bezienswaardigheden in Beijing en Xi'an. Vervolgens geniet u van de schattige panda's bij Chengdu, waarna u met een cruiseschip over de Yan... lees verder »
Vanaf € 1740,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Yangzi-rivier
 • Verboden Stad, Beijing
 • Drie Kloven, Yangzi-rivier
 • Verboden Stad, Beijing
 • Terracotta-krijgers, Xi'an
Yangzi-rivier Verboden Stad, Beijing Drie Kloven, Yangzi-rivier Verboden Stad, Beijing Terracotta-krijgers, Xi'anImpressies

Yangzi-rivier
Verboden Stad, Beijing
Drie Kloven, Yangzi-rivier
Verboden Stad, Beijing
Terracotta-krijgers, Xi'an


Reisinformatie

Deze reis door China toont u in een kleine twee weken alle hoogtepunten van het land. U begint met de bekende culturele bezienswaardigheden in Beijing en Xi'an. Vervolgens geniet u van de schattige panda's bij Chengdu, waarna u met een cruiseschip over de Yangzi-rivier reist door het hart van het land. Terwijl u door het indrukwekkende landschap vaart, geniet u afwisselend van ontspanning en het maken van excursies. De reis eindigt in de contrastrijke metropool Shanghai, waar u het klassieke centrum bezoekt.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Impressions of China & the Yangzi River
Reisnaam:
Impressions of China & the Yangzi River
Reistype:
12-daagse internationale groepsreis
Kenmerken:
Internationale groepsreis Treinreis Cruise Cultuur City
Reiscode:
CT4339
Prijsinfo:
v.a. € 1740,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties
Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner)
(Wisselende) Engelssprekende gidsen
Genoemde treinreizen in de 2e klasse (dagen 4 en 7) en binnenlandse vluchten (dagen 6 en 10)
Genoemde excursies.

Niet inbegrepen

Intercontinentale vluchten
Faculatieve excursies/activiteiten
Fooien en overige persoonlijke uitgaven
Eventuele toeslagen en verplichte diners tijdens feestdagen en festivals.

Vluchten?

Tenzing Travel boekt graag de voor u meest ideale vluchten bij uw reis, wij adviseren u over de beste mogelijkheden en u kunt altijd met ons overleggen als u vragen heeft.
Meer informatie.

Vertrekdata informatie

Vertrek 2016

● Maart: 21, 28
● April: 18, 25
● Mei: 9, 16, 30
● Juni: 6, 20
● Juli: 11, 25
● Augustus: 15
● September: 12, 19
● Oktober: 10, 17
● November: 7, 14

Impressions of China & the Yangzi River


Aankomst Beijing

Na aankomst in Beijing wordt u van de luchthaven opgehaald en naar uw hotel gebracht.

Beijing

Er staat u vandaag een vol programma te wachten! U begint met een bezoek aan het immense Plein van de Hemelse Vrede en de indrukwekkende Verboden Stad. Na de lunch bij een lokaal restaurant gaat u naar het prachtig gelegen Zomerpaleis. De dag eindigt met een heerlijk pekingeend-diner (O,L,D).

Beijing

U ervaart vanochtend hoe het voelt om op de Chinese Muur te staan. U zult zich verbazen over dit bijzondere bouwwerk en de mooie omgeving. Na de lunch rijdt u weer terug naar de stad en passeert u enkele van de moderne gebouwen bij de Olympic Green voordat u weer bij uw hotel terugkeert (O,L).

Beijing → Xi'an

De Tempel van de Hemel behoort tot de mooiste tempels van China en vormt een waardig slotakkoord op uw bezoek aan Beijing. Vanmiddag reist u per hogesnelheidstrein naar Xi'an. Na aankomst wordt u weer opgewacht door onze lokale vertegenwoordiging, waarna u naar uw hotel wordt gebracht (O,L).

Xi'an

Uw bezoek aan de eerste hoofdstad van China begint in de Oude Stad, waar u de pagode van de Kleine Wilde Gans bezichtigt. Na een kalligrafie-demonstratie en een bezoek aan een jade-fabriek maakt u zich klaar om naar het wereldberoemde grafcomplex van de eerste keizer van China te reizen. Meer dan 7000 terracotta-krijgers moesten zijn graf bewaken. Het is een bijzonder indrukwekkend museum (O,L).

Xi'an → Chengdu

Na een vrije ochtend in Xi'an wordt u naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Chengdu. Vanmiddag bezoekt u het Panda Research Center, waar u zult genieten van deze fotogenieke dieren (O).

Chengdu → Chongqing

In de loop van de dag wordt u naar het station gebracht en reist u naar Chongqing. Na aankomst wordt u naar de terminal gebracht voor de inscheping. In de late avond begint uw Yangzi-cruise (O).

Yangzi Cruise

Terwijl u door de indrukwekkende kloven vaart, geniet u op een ontspannen manier van de omgeving. Er zijn enkele excursies inbegrepen, bijvoorbeeld naar de bijzondere Shibaozhai-tempel op dag acht. Op dag negen vaart u door de Qutang- en Wu-kloof en maakt u eentochtje per kleine boot over de Shennong-rivier. U heeft aan boord de mogelijkheid om nog meer excursies te boeken (O,L,D).

Aankomst Yichang → Shanghai

In de ochtend staat de excursie naar het indrukwekkende Drie Kloven Dam-project op het programma, waarna u verder vaart naar Yichang voor de ontscheping. Vanmiddag vliegt u naar de fantastische stad Shanghai (O,L).

Shanghai

Tijdens een ochtendexcursie bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van deze contrastrijke miljoenenstad. U bewondert het oude centrum, de beroemde Bund met statige koloniale gebouwen en de Jade Buddha-tempel (O,L).

Vertrek Shanghai

Met de transfer naar de luchthaven komt deze reis ten einde (O).De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Accommodatie

Verblijf in middenklasse of eersteklasse accommodaties. De Yangzi-cruise wordt uitgevoerd door de Chinese Goddess nr. 2. Aan boord van het cruiseschip verblijft u in een standaard hut.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per airco auto of (mini)bus. De genoemde treinreizen (dagen 4 en 7) en binnenlandse vluchten (dagen 6 en 10) zijn inbegrepen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. Tijdens de cruise zijn er ook enkele facultatieve excursies ter plaatse te boeken.
Zo kunt u o.a. op dag 8 een excursie naar spookstad Fengdu bijboeken en op dag 9 een excursie naar Baidicheng (White Emperor City).

Deelnemers

Gegarandeerd vertrek bij minimum twee (internationale) deelnemers. Indien u alleen reist, kunnen wij voor u navragen of de door u gewenste reis al doorgaat.
De groepssamenstelling kan wisselen tijdens de reis.

Bijzonderheden

Door weersomstandigheden en de conditie van de rivier kan van het vaarschema worden afgeweken
Vertrek op geselecteerde maandagen in de periode 01.03.16-30.11.16
Wij wijzen u erop dat het gebruikelijk is om bij check-in een algemene tip te betalen voor het cruise personeel à RMB 150 per persoon.


VertrekdatumPrijs p.p.
01-04-2017 t/m 31-03-2018€ 1945,-

NB

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.