• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Alle bekende bezienswaardigheden van Beijing
 • Wandeling over de imposante Grote Muur
 • Berggebieden waar etnische minderheden wonen
 • Aangename steden temidden van klassieke dorpjes
 • Spectaculaire rijstterrassen bij Ping'an

In Touch with China

8-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Deze bijzondere reis China combineert sfeervolle, bekende steden met de natuurpracht van Zuid-China. Het avontuurlijke karakter van de reis komt naar voren bij de beroemde Chinese Muur, waar u een volledige dag op ontdekkingstocht gaat bij Jinshanling, en ... lees verder »

Vanaf € 1499,-   p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Rijstvelden, Yunnan
 • Verboden Stad, Beijing
 • Li-rivier, Guilin
 • Verboden Stad, Beijing
Rijstvelden, Yunnan Verboden Stad, Beijing Li-rivier, Guilin Verboden Stad, BeijingImpressies

Rijstvelden, Yunnan

Verboden Stad, Beijing
Li-rivier, Guilin
Verboden Stad, Beijing


Reisinformatie


Deze bijzondere reis China combineert sfeervolle, bekende steden met de natuurpracht van Zuid-China. Het avontuurlijke karakter van de reis komt naar voren bij de beroemde Chinese Muur, waar u een volledige dag op ontdekkingstocht gaat bij Jinshanling, en bij de spectaculaire rijstterrassen van Longji. In deze magnifieke omgeving wonen kleurrijke minderheden met sterke cultuurpatronen. Dit is de parel onder onze rondreizen, een 'in depth' verkenningstocht die u kunt uitbouwen naar een 11- of zelfs 15-daagse reis.

In Touch with China In Touch with ChinaDag tot dag

Aankomst Beijing

Na uw aankomst in de hoofdstad wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag heeft u de tijd om bij te komen van de vlucht en de omgeving van uw hotel te verkennen.

Beijing

Er staat u vandaag een dagexcursie te wachten vol hoogtepunten. Wij raden u aan om comfortabele schoenen aan te trekken, want alle bekende bezienswaardigheden van Beijing passeren de revue. U begint bij de schitterende Tempel van de Hemel, waar u de bijzondere ochtendrituelen van de lokale bevolking aanschouwt. U ziet mensen tai chi beoefenen en kunt zelf ook een poging wagen onder leiding van uw eigen instructeur. Vervolgens gaat u naar het immense Plein van de Hemelse Vrede en de imposante Verboden Stad (gesloten op maandag), waarna u tenslotte het sfeervolle Zomerpaleis bereikt (O).

Beijing

U gaat op weg naar de Grote Muur bij Jinshanling, voor een fantastische trekking van een paar uur. De grote stenen, eindeloze treden, fotogenieke kanten en adembenemende uitzichten zullen u lang bijblijven (O).

Beijing → Guilin

In de loop van de ochtend wordt u naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Guilin, in het zuidoosten van China. Deze aangename stad heeft een bijzondere theecultuur en wordt omgeven door een magisch karstlandschap (O).

Guilin → Longsheng → Ping'an

U bereikt het dorpje Longsheng na ongeveer drie uur rijden. Hier vindt u de spectaculaire Longji-rijstterrassen, waar u de komende twee dagen heerlijk de tijd heeft om te wandelen. Op deze dag wandelt u met een gids naar nabijgelegen boerderijen, waar u ziet hoe de lokale bevolking leeft en het land bewerkt. U verblijft twee nachten in dit fantastische gebied, in een eenvoudige accommodatie (O).

Ping'an

Een hele dag voor uzelf! U kunt een ontspannen wandeling maken langs de rijstterrassen of op zoek gaan naar mooie en hoge uitzichtspunten voor foto's. U kunt ook kiezen voor het maken van een pittige trekking die bij Jinjiang in het dal begint en twee à drie uur duurt. Jinjiang ligt aan de voet van een 1000 meter hoge berg waar de Zhuang- en Yao-minderheden wonen (O).

Ping'an → Sanjiang

Na het ontbijt gaat u op weg naar Sanjiang, de hoofdstad van het autonome gewest van de Dong-minderheid. Typerend zijn hun prachtige houten huizen, de trommeltorens en de wind- en regenbruggen. Met een beetje geluk krijgt u olie-thee aangeboden. U ziet verschillende klassieke dorpjes, waar de waterwielen, overdekte bruggen en trommeltorens allemaal van hout zijn vervaardigd (O).

Sanjiang → Guilin

U gaat weer op weg terug naar Guilin, een rit van bijna vijf uur. Vanuit Guilin kunt u veel kanten op, bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Yangshuo, waar u een prachtige boottocht kunt maken over de Li-rivier (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • De rijstterrassen bij Ping'an zijn op hun mooist in mei, juni, juli en september. In mei staat er vaak water in de terrassen, terwijl deze in september vaak een kleurrijk schouwspel zijn van rode, oranje en gele vlakken
 • Houdt u er rekening mee dat de Verboden Stad op maandag gesloten is
 • Het programma is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Reisleiding

(Wisselende) Engelssprekende gidsen.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

U kunt ook kiezen voor een 11-daagse versie van deze reis, inclusief Chengdu en de religieuze omgeving van de Qingchengshan, waar u in een tempelaccommodatie verblijft. De 15-daagse reis omvat bovendien Guiyang, vanwaar u over land naar naar Sanjiang en Ping'an reist via traditionele minderheidsdorpjes als Kaili, Danzhai en Zhaoxing, met traditioneel geklede mensen, kleurrijke markten en bijzondere huizen.
Verblijf in karakteristieke accommodaties. In Ping'an verblijft u in een eenvoudige lodge.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Per airco auto. De genoemde binnenlandse vlucht Beijing-Guilin (dag 4) is inbegrepen.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me