• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Highlights

 • Bijzondere tuinen in Suzhou
 • Boottocht over het Westelijk Meer bij Hangzhou
 • Verrassende stad Xiamen
 • Unieke Hakka-huizenbouw in Yongding

China's Eastern Wonders

7-daagse individuele reis met gids/chauffeur

Vroegere ontdekkingsreizigers waren al zeer te spreken over deze aangename steden langs de oostkust. De Europese invloeden zijn nog altijd aanwezig. Bijzonder zijn ook de verscholen pareltjes in het achterland!
Vanaf € 1393,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓


ACTIE:
Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Confucius standbeeld, Confucius tempel, Suzhou
 • Kanalen in Suzhou, China
 • Suzhou
 • Hakka House, China
 • Brug in Hangzhou
Confucius standbeeld, Confucius tempel, Suzhou Kanalen in Suzhou, China Suzhou Hakka House, China Brug in HangzhouImpressies

Confucius standbeeld, Confucius tempel, Suzhou
Kanalen in Suzhou, China
Suzhou
Hakka House, China
Brug in Hangzhou


Reisinformatie


Vroegere ontdekkingsreizigers waren al zeer te spreken over deze aangename steden langs de oostkust. De Europese invloeden zijn nog altijd aanwezig. Bijzonder zijn ook de verscholen pareltjes in het achterland!
China's Eastern Wonders China's Eastern WondersDag tot dag

Shanghai → Suzhou

Vanuit Shanghai reist u per trein naar de aangename stad Suzhou.  Bij aankomst staat allereerst een bezoek aan de prachtige Tuin van de Meester van de Visnetten op het programma. Deze klassieke Chinese tuin uit de Ming-dynastie is een plaatje! Vergeet dus vooral uw camera niet bij de hand te houden. Na uw bezoek wordt u naar uw hotel gebracht waar u kunt inchecken. Na de lunch in een lokaal restaurant maakt u een fietstocht naar  het oude centrum van Pingjiang en brengt u een bezoek aan een zijdefabriek (L).

Suzhou → Hangzhou

Na het ontbijt volgt de transfer naar het station vanwaar u per trein verder reist naar Hangzhou, bekend vanwege de tuinen, kanalen en meren. U maakt vandaag een boottocht over het West Lake en brengt een bezoek aan de Six Harmonies-pagode en de Meijiawu-theeplantage (O,L).

Hangzhou → Xiamen

U heeft de ochtend ter vrije besteding. Trekt u er nog even op uit of rust u even goed uit? U mag het zeggen. Met de trein reist u vanmiddag zuidwaarts naar Xiamen, een bijzonder Europees aandoende stad (O).

Xiamen → Quanzhou → Xiamen

In de ochtend reist u naar Quanzhou waar u een bezoek brengt aan de boeddhistische Kaiyuan-tempel en het Maritime Museum. Na de lunch bezoekt u de Qingjing-moskee, ook wel bekend als Ashab-moskee. Dit gebouw, ooit gebouwd door Arabische moslims, weerspiegelt van oudsher onder meer de vriendschap tussen China en de Arabische landen. Na dit bezoek rijdt u weer terug naar Xiamen en bezoek u het eiland Gulangyu, bekend vanwege de grote natuurlijke schoonheid (O,L).

Xiamen → Yongding

In ongeveer drie uur reist u naar Yongding waar u kennis maakt met de unieke huizenbouw van de Hakka, enorme ronde of vierkante structuren waar soms wel 300 families samenwonen. U overnacht hier in een sfeervolle boutique accommodatie, een geweldige ervaring (O,L).

Yongding → Xiamen

Vanochtend heeft u de kans nogmaals een bezoek te brengen aan een van de unieke Hakka-huizen, Tulou genaamd. In de middag reist u weer terug naar Xiamen, waar u de duizend jaar oude boeddhistische Putuo-tempel bezoekt (O,L).

Vertrek Xiamen

De reis eindigt met een transfer naar de luchthaven of het treinstation (O).Verdere info

Bijzonderheden

Gedurende feestdagen is het erg druk in de steden. Om deze reden wordt de tour buiten deze dagen om uitgevoerd. Vraagt u om de precieze data een van onze medewerkers.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld een paar extra nachten in het Crowne Plaza Shanghai.
Naar keuze verblijf in een combinatie van 3* en karakteristieke (middenklasse) of 4* en karakteristieke (eersteklasse) accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


De onderstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

VertrekdatumPrijs p.p.
01-04-2017 t/m 31-03-2018€ 1425,-

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch).

Vervoer

Per airco auto. De genoemde treinreizen Shanghai-Suzhou (dag 1), Suzhou-Hangzhou (dag 2) en Hangzhou-Xiamen (dag 3) zijn inbegrepen in de tweedeklasse.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak