• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Wij hebben 'm!
De Vakantie Award 2017
In de categorie Verre Reizen

Lees meer >

Highlights

 • Wereldstad Seoul
 • Cultureel Gyeongju
 • Bruisende havenstad Busan

South Korea Discovery (8 dagen)

8-daagse internationale groepsreis

Deze 8-daagse rondreis Zuid-Korea leidt u langs een aantal van de de mooiste plekjes van dit indrukwekkende land. Van wereldstad Seoul reist u in groepsverband via Mount Songnisan National Park naar de traditionele steden Gyeongju en Busan. Natuurschoon, indr... lees verder »
Vanaf € 1150,-   prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte Alle informatie ↓

 • Monniken in Zuid-Korea
 • Cheomseongdae Observatory, Gyeongju
 • Eten in Zuid-Korea
Monniken in Zuid-Korea Cheomseongdae Observatory, Gyeongju Eten in Zuid-KoreaImpressies

Monniken in Zuid-Korea

Cheomseongdae Observatory, Gyeongju
Eten in Zuid-KoreaReisinformatie

Deze 8-daagse rondreis Zuid-Korea leidt u langs een aantal van de de mooiste plekjes van dit indrukwekkende land. Van wereldstad Seoul reist u in groepsverband via Mount Songnisan National Park naar de traditionele steden Gyeongju en Busan. Natuurschoon, indrukwekkende steden en eeuwenoude tradities, het komt allemaal aan bod tijdens deze reis door dit unieke land.

Reisleiding

Engelssprekende gids.
Reisnaam:
South Korea Discovery (8 dagen)
Reistype:
8-daagse internationale groepsreis
Reiscode:
CT4440
Prijsinfo:
v.a. € 1150,- Prijs p.p.
(excl. intercontinentale vluchten)
Offerte aanvragen
Of heeft u nog vragen?
Tel: 020 - 398 93 98 | E-mail ons | Bezoek onze Travel Shop

Inbegrepen

 • Reis volgens beschrijving in genoemde of gelijkwaardige accommodaties
 • Maaltijden volgens beschrijving (O=Ontbijt)
 • Begeleiding van een Engelssprekende gids
 • Genoemde excursies, inclusief entreegelden.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale en binnenlandse vluchten
 • Facultatieve excursies/activiteiten
 • Fooien en overige persoonlijke uitgaven
 • Eventuele toeslagen en verplichte diners tijdens feestdagen en festivals.

Vluchten?

Tenzing Travel boekt graag de voor u meest ideale vluchten bij uw reis, wij adviseren u over de beste mogelijkheden en u kunt altijd met ons overleggen als u vragen heeft.
Meer informatie.

Vertrekdata

Gegarandeerd vertrek 2016:

● Augustus: 8, 22
● September: 5, 19
● Oktober: 10, 24
● November: 7, 21
● December: 5, 19


Aankomst Seoul

Na aankomst op de luchthaven van Seoul volgt de transfer naar uw hotel. U heeft de rest van de dag ter vrije besteding.

Seoul

U heeft vanochtend een stadstour en begint met een bezoek aan het National Museum of Korea, dat een grote collectie Koreaanse kunst en relikwieën herbergt. Uw volgende stop is het Changdeok Palace & Huwon dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Aansluitend bezoekt u de N Seoul Tower op Mount Namsan voor een geweldig uitzicht over de stad. U sluit de stadstour af met een bezoek aan Gwangjang Market, een leuke ervaring. De middag is vrij en biedt u de mogelijheid op eigen houtje de stad nog verder te verkennen (O).

Seoul → Daegu

Na het ontbijt bezoekt u allereerst een traditioneel Koreaans dorp, dat net buiten Seoul gelegen is. De inwoners van het dorp leven nog steeds op dezelfde manier als in de 18e en 19e eeuw. U ziet dit onder andere terug in de tradionele huizen en gewoontes. U vervolgt uw weg naar het Songnisan National Park waar u de Beopjusa-tempel, met daarin het grootste boeddha-beeld van Korea, bezoekt. De bosrijke omgeving van het park is daarnaast uitermate geschikt voor een heerlijke wandeling (indien de tijd het toelaat). Aansluitend rijdt u door naar Daegu, waar u naar uw hotel wordt gebracht (O).

Daegu →  Gyeongju

Deze ochtend staat in het teken van het verkennen van de stad Gyeongju, ooit de hoofdstad van het oude Silla-koninkrijk en tevens bekend onder de naam 'Museum zonder muren' vanwege de vele bezienswaardigheden. U bezoekt onder meer het astronomische observatorium Cheomseongdae, het Royal Tumuli Park met de koninklijke tombes en de Bulguksa-tempel (O).

Gyeongju

Vandaag staat een volledige dagtour Gyeongju op het programma. U begint met een bezoek aan de Seokguram-grot waar het aanwezige beeld van de zittende boeddha wordt gezien als een meesterwerk binnen de boeddhistische kunst in het verre oosten. Verder ziet u vandaag de Boeddha met de vier gezichten, de koninklijke tombe Gwaeneung en maakt u aansluitend een mooie rit naar Guryongpo Port via de kust voor u wordt terug gebracht naar uw hotel (O).

Gyeongju → Busan

Uw eerste stop vandaag is de Unmoonsa-tempel, een Boeddhistisch nonnenklooster. Hierna rijdt u verder naar Busan, de tweede grootste stad van Zuid-Korea. Bij aankomst in Busan begint u meteen met een halve dagtour waarbij u begint bij de Busan Tower op Mount Yongdusan. Vanaf het observatiedek hier heeft u een weids uitzicht over de stad en omgeving. Ook brengt u vandaag een bezoek aan de levendige Jagalchi-vismarkt en Nampodong Street (O).

Busan → Seoul

Na het ontbijt reist u terug naar Seoul. U heeft nog een halve dag die u zelf kunt invullen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een middagje shoppen in de wijk Dongdaemun (O)?

Seoul

Na het ontbijt eindigt de reis (O).De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Accommodatie

Verblijf in eersteklasse accommodaties. Het is tevens mogelijk om tegen een meerprijs in een hotel van een hogere categorie te verblijven in Seoul, Gyeongju en Busan, vraagt u ons naar meer informatie.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt).

Vervoer

Per airco auto of (mini)bus.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen. M.u.v. facultatieve excursies.

Verlenging

Er bestaat ook een 11-daagse variant van deze reis. U bezoekt dan onder andere de nationale parken Mt. Gayasan en Mt. Seorak en verblijft een nacht in een tempelcomplex. Vraagt u ons hiernaar.

Bijzonderheden

 • Het programma is onder voorbehoud van de weersomstandigheden
 • Houd u er rekening mee dat erop dag 8 geen transfer van uw hotel naar de luchthaven is inbegrepen
 • Bij minder dan 2 internationale deelnemers kan het zijn dat de transfer van Busan naar Seoul per trein is.


VertrekdatumPrijs p.p.

NB

Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen op basis van twee personen in het voordeligste kamertype en exclusief intercontinentale vluchten, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.