• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Philadelphia

De Liberty Bell in Philadelphia is van grote historische waarde voor veel Amerikanen. Deze werd namelijk geluid toen de 'Declaration of Independence' werd ondertekend en de Amerikanen zoch onafhankelijk verklaarden van het Britse Rijk.
Suzanne Gabrielse
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerd

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Philadelphia compleet te maken.

The Philadelphia Pass

De stichters van de stad, George Washington en Benjamin Franklin hebben hun sporen nagelaten. De metropool barst van de historische bezienswaardigheden. Maar ook boeiende musea als het Franklin Institute of Science Museum, Philadelphia Museum of Art, Museum of the American Revolution en de verlaten Eastern State Penitentiary zijn een bezoek waard. De Philadephia Pass is een slimme manier om al deze bezienswaardigheden te ontdekken. Op vertoon van de pas krijgt u 1 of 2 dagen toegang tot meer dan 35 attracties en tours in 'The City of Brotherly Love'.

Historic Walking Tour

Ontdek de Amerikaanse geschiedenis onder begeleiding van een lokale en deskundige gids tijdens deze fascinerende wandeling door Philadelphia, de bakermat van de Verenigde Staten. Wandel door de wijken Historic District en Old City en zie bezienswaardigheden als Independence Hall, Betsy Ross House, Elfreth's Alley en leer meer over het interessante verleden van de Verenigde Staten.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Philadelphia Museum of Art

Een bezoek aan dit immense kunstmuseum is als een wandeling door de geschiedenis. Het museum bevat een enorme verscheidenheid aan tentoonstellingen, kunstvoorwerpen en kunstwerken van over de hele wereld. Het ticket geeft u twee dagen toegang tot het museum.

Indicatieprijs 21,- p.p. | Meer info >

Sportwedstrijd Philadelphia

Een sportwedstrijd zoals in Amerika beleeft u nergens anders! Niet alleen in, maar ook rondom het stadion gebeurt van alles. Een honkbalwedstrijd van de Phillies, basketbalwedstrijd van de Philadelphia 76ers, ijshockeywedstrijd van de Philadelphia Flyers of American Football van de Philadelphia Eagles. Het kan allemaal in Philadelphia.

Hop-on Hop-off Sightseeing Tour

Ontdek Philadelphia in uw eigen tempo en stap in en uit de dubbeldekker bus waar en wanneer u wilt. De stad heeft zoveel te bieden. De route volgt langs vele bezienswaardigheden waaronder de verlaten Eastern State Penitentiairy, Philadelphia Zoo, Old City Hall en Independence Hall. U kunt gedurende een of twee dagen zo vaak in- en uitstappen als u wilt.

Indicatieprijs 34,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Philadelphia

Tijdens uw rondreis in Oost-Amerika is Philadelphia zeker een bezoek waard. Philadelphia is een zeer moderne metropool met een rijk koloniaal verleden. Hier begon de Amerikaanse revolutie en hier ligt ook de oorsprong van de Verenigde Staten. Er is naast een flinke dosis aan cultuur genoeg te doen in Philadelphia. De voormalige hoofdstad van het land wordt in de volksmond vaak 'Philly' genoemd en is tegenwoordig onder meer bekend van de fameuze Philly cheesecake en het honkbalteam Philadelphia Phillies. Leuk om te weten: de stad heft geen belasting op kleding en schoenen! De shopaholics onder u zullen hier nooit meer weg willen...

 

Bezienswaardigheden Philadelphia

Geniet van het vele wat Philadelphia u te bieden heeft:

Independence Hall

Deze absolute 'must-see' tijdens uw bezoek aan Philadelphia is de Independence Hall. Hier werd de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring getekend. Het gebouw staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Liberty Bell

Recht tegenover de Independence Hall staat de Liberty Bell, één van de bekendste klokken van Amerika. Wellicht wel hét teken van de onafhankelijkheid.

Philadelphia City Hall

Het gemeentehuis van de stad met een hoogte van 167 meter. Hiermee is dit het hoogste gemetselde gebouw ter wereld.

Betsy Ross House

Erg leuk om te zien is het huis van Besty Ross, de maakster van de eerste Amerikaanse vlag ('Stars & Stripes). Het huis is meer dan 250 jaar oud.

Carpenters' Hall

Carpenters' Hall was een belangrijke plek voor bijeenkomsten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. De belangrijkste gebeurtenis die heeft plaatsgevonden is de vergadering van de First Continental Congress in 1774.

Love Square

Als u met uw geliefde in Philadelphia bent, breng dan een bezoek aan Love Square. Het plein, met het iconische 'Love'-beeld van Robert Indiana, ligt bij de City Hall en heeft een mooie fontein. De Love-fontein spuwt de kleuren roze, blauw, groen en rood die allemaal een andere betekenis hebben. Roze staat voor de maand van borstkanker, blauw is een eerbetoon aan overleden agenten, groen staat voor het winnen van de World Series en rood is een marketing evenement van de televisieshow Dexter.

Honkbalwedstrijd

Een sportwedstrijd zoals in Amerika beleeft u nergens anders. Niet alleen in, maar ook om het stadion gebeurt van alles. Bij een bezoek aan Philadelphia mag een bezoek aan een honkbalwedstrijd van de Phillies niet ontbreken. Wij regelen graag de kaartjes voor u.
Reisblog Amerika

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Amerika met u.


Bekijk alle berichten


Onze online landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de mooiste routes en bezienswaardigheden. U kunt uw vragen via de chat aan ons stellen. Meld u nu aan en mis geen enkele tip.

01 december 2020Zuidwest-Amerika
Aanvang: 19:30 uur Locatie: Online
Online

U ontvangt na aanmelden een bevestigingsmail met daarin een link om de presentatie te bekijken.


Info & aanmelden


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.


 
please chat with me