• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Bwindi Impenetrable Forest

Ervaar tijdens uw rondreis Uganda de wonderen van het Bwindi Impenetrable Forest. Er wordt slechts een beperkt aantal vergunningen afgegeven om dit park te bezoeken. In het Bwindi Impenetrable Forest heeft u grote kans om berggorilla’s te treffen, er is een populatie van 320 berggorilla's.
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Bwindi Impenetrable Forest

Ervaar tijdens uw rondreis Uganda de wonderen van het Bwindi Impenetrable Forest. Er wordt slechts een beperkt aantal vergunningen afgegeven om dit park te bezoeken. Het Bwindi Impenetrable Forest is gelegen in het zuidwesten van Uganda aan de rand van de Rift Valley. De met nevel bedekte heuvels worden omgeven door een van de oudste en meest gevarieerde regenwouden van Uganda, waar zich ongeveer 400 verschillende plantensoorten bevinden. In het Bwindi Impenetrable Forest heeft u grote kans om berggorilla’s te treffen, er is een populatie van 320 berggorilla's. In het park kunt u op pad gaan om deze prachtige dieren op te sporen. Dit kan een pittige tocht zijn, mede omdat steile bergen worden beklommen, maar het zien van deze berggorilla's is fenomenaal.Reisblog Uganda

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Uganda met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me