• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Lake Mburo National Park

Het Lake Mburo National Park bestaat voor het grootste deel uit savannes met hier en daar een acacia. Tijdens uw rondreis Uganda kunt u in dit park vijf meren aantreffen, waarvan Lake Mburo de grootste is. Lake Mburo National Park ligt erg gunstig dichtbij de snelweg die Kampala met de parken van het westen van Uganda verbindt.
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Reisinformatie Lake Mburo National Park

Het Lake Mburo National Park bestaat voor het grootste deel uit savannes met hier en daar een acacia. Tijdens uw rondreis Uganda kunt u in dit park vijf meren aantreffen, waarvan Lake Mburo de grootste is. Lake Mburo National Park ligt erg gunstig dichtbij de snelweg die Kampala met de parken van het westen van Uganda verbindt. Het park is de kleinste van Uganda's nationale savanne parken, maar daarom niet minder bijzonder. Er zijn verschillende bijzondere gesteenten te vinden evenals 350 verschillende vogelsoorten, zebra's, impala's, elanden, buffels, waterbokken, luipaarden, nijlpaarden, hyena's en ook redunca's kunnen hier worden getroffen. In het westelijke deel van het park wordt de savanne afgewisseld met rotsachtige richels, veel meren en beboste kloven, wat een bijzonder contrast oplevert.Reisblog Uganda

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Uganda met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me