• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Gorillas in Uganda

5-daagse safari

Tijdens deze reis door Oeganda gaat u op zoek naar één van de meest imposante apensoorten, de berggorilla. Deze leeft in Bwindi Impenetrable Forest, oftewel het ondoordringbare woud van Bwindi. Het is een voorrecht om deze dieren met zoveel menselijke trekjes ... lees verder ↓


Highlights

 • Wandeling door het Impenetrable Forest
 • Ontmoeting met gorilla's
 • Lake Mburo National Park
€ 2797,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Gorilla's, Uganda
 • Bwindi Impenetrable Forest, Uganda
 • Jonge Gorilla
 • Gorilla, Uganda
Gorilla's, Uganda Bwindi Impenetrable Forest, Uganda Jonge Gorilla Gorilla, UgandaImpressies


Gorilla's, Uganda
Bwindi Impenetrable Forest, Uganda
Jonge Gorilla
Gorilla, Uganda


Reisinformatie


Tijdens deze reis door Oeganda gaat u op zoek naar één van de meest imposante apensoorten, de berggorilla. Deze leeft in Bwindi Impenetrable Forest, oftewel het ondoordringbare woud van Bwindi. Het is een voorrecht om deze dieren met zoveel menselijke trekjes in hun natuurlijke omgeving te mogen zien. U kunt aanvliegen op Entebbe vanuit onder andere Dar Es Salaam en Nairobi. U verblijft, naar keuze, in toeristenklasse, middenklasse of eersteklasse accommodaties.Dag tot dag

Entebbe

Uw 5-daagse avontuur gaat van start! U komt aan op de luchthaven van Entebbe en wordt naar uw hotel gebracht.

Entebbe › Bwindi Impenetrable Forest

Na een vroeg ontbijt laat u Entebbe achter zich en u gaat op weg naar Bwindi. Er staat een lange rit op het programma, maar de verschillende kleine dorpen onderweg zorgen voor een mooie afleiding (O,L,D).

Bwindi Impenetrable Forest/Gorilla Trekking

Goed opgeleide gidsen nemen u dwars door de jungle mee naar de plek waar de gorilla's de dag ervoor zijn gezien. Vervolgens volgen zij de sporen en eigenlijk bepalen de gorilla's hoe zwaar uw trekking wordt. Vanwege hun continue drang naar voedsel leven zij een nomadisch leven. Een zoektocht kan dan ook eenvoudig rond de vijf á zes uur bedragen. Een goede fysieke conditie is dan ook een vereiste, want u loopt op oneffen terrein door de jungle. Wanneer u echter oog in oog met een gorilla komt te staan, bent u uw vermoeidheid snel vergeten. U zult ongeveer één uur in hun nabijheid doorbrengen. Dit is een 'once in a lifetime experience', waar vele thuisblijvers jaloers op zullen zijn (O,L,D).  

Bwindi Impenetrable Forest › Lake Mburo

U rijdt vandaag door het gebied dat ook wel het 'kleine Zwitserland' wordt genoemd. U arriveert na een lunch bij Lake Mburo National Park. Hier maakt u een middagsafari, met kans op het zien van buffels, zebra's en impala's (O,L,D).

Lake Mburo › Entebbe

Na een bezoek aan Lake Mburo, waar u nijlpaarden, krokodillen of andere dieren kunt zien, komt deze reis ten einde in Entebbe (O,L,D).Verdere info

Bijzonderheden

 • Kinderen vanaf 15 jaar zijn welkom op de gorilla trekking
 • Voor deze tour is een goede conditie vereist
 • Houdt u er rekening mee dat gorillas wilde dieren zijn en dat er altijd een kans bestaat dat u ze niet zult spotten tijdens uw verblijf
 • U dient te reizen met plooibare tassen/koffers i.v.m. de beperkte laadruimte in de auto.

Reisleiding

Engelssprekende chauffeur/gids en tracker.

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, inclusief entreegelden, zijn inbegrepen. De gorilla trekking kan in internationaal gezelschap plaatsvinden.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar nachten aan de stranden van Kenia in de Severin Sea Lodge.

Deelnemers

Minimaal 2, maximaal 6 deelnemers.
Verblijf naar keuze in toeristenklasse, middenklasse of eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner).

Vervoer

Per 4-WD voertuig.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


 
please chat with me