• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Harare

Harare is de hoofdstad van Zimbabwe. Het is de grootste stad van het land en tevens het politiek en economisch centrum. De stad is het handelscentrum voor verschillende producten, waaronder tabak, maïs, katoen en citrusvruchten.
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Harare

Harare is de hoofdstad van Zimbabwe. Het is de grootste stad van het land en tevens het politiek en economisch centrum. De stad is het handelscentrum voor verschillende producten, waaronder tabak, maïs, katoen en citrusvruchten. Tijdens uw vakantie Zimbabwe kunt u in Harere onder meer golfen, sculpturen bekijken en een bezoek brengen aan het Lion & Cheetah park. Ook kunt u 'Kopje' beklimmen, een berg met een prachtig uitzicht over de stad. In het Avondale winkelcentrum kunt u behalve winkelen op rommelmarkten en de supermarkt naar de bioscoop, lekker eten in de verschillende restaurants en naar een van de cafés.Reisblog Zimbabwe

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Zimbabwe met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me