• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Mana Pools National Park

Olifanten, leeuwen, prachtige uitzichten en unieke wildernis in het Mana Pools National Park; een absolute highlight tijdens uw vakantie Zimbabwe. Dit unieke park staat op de Werelderfgoed lijst van UNESCO en is een van de populairste parken van Zimbabwe.
Lody Mijnheer
Reisspecialist Tenzing TravelReisinformatie Mana Pools National Park

Olifanten, leeuwen, prachtige uitzichten en unieke wildernis in het Mana Pools National Park; een absolute highlight tijdens uw vakantie Zimbabwe. Dit unieke park staat op de Werelderfgoed lijst van UNESCO en is een van de populairste parken van Zimbabwe. In dit prachtige park leeft een breed scala aan grote zoogdieren, meer dan 350 vogelsoorten en bijzondere in het water levende wilde dieren. De naam 'Mana' betekent 'Vier' in de lokale Shona taal. Het park heeft haar naam te danken aan de vier grote meren die vanuit de Zambezi Rivier zijn voortgevloeid. In deze meren leven onder andere nijlpaarden, krokodillen en een grote verscheidenheid aan watervogels. Ook komen er bij deze meren verschillende wilde dieren drinken.Reisblog Zimbabwe

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Zimbabwe met u.


Bekijk alle berichten

 
please chat with me