Excursies CanadaAlgonquin Canoeing

Ga per kano zelf op ontdekkingstocht door de wateren van het Algonquin Provincial Park zonder begeleiding.

Indicatieprijs 58,- p.p. | Meer info >

Algonquin Fietshuur

Verken op eigen gelegendheid het prachtige Algonquin Provincial Park per fiets. Er zijn vele verschillende fietsroutes.

Indicatieprijs 36,- p.p. | Meer info >

Vip Motorized Canoe Tour Algonquin

Een begeleide tocht per gemotoriseerde kano door de wateren van het prachtige Algonquin Provincial Park.

Indicatieprijs 148,- p.p. | Meer info >

Whale & Seabird Cruise

Vanuit Westport, Brier Island, maakt u een boottocht door de Bay of Fundy. Dit is een van de beste locaties ter wereld om walvissen te zien. Er komen wel 15 verschillende soorten voor in dit gebied. Onder begeleiding van ervaren natuurgidsen zoekt u de wateren af naar deze zeedieren. U kunt er voor kiezen om de exursie in een gesloten boot of per zodiac te doen.

Minimum leeftijd zodiac is 6 jaar.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Tidal Bore Rafting

Raften in de Bay of Fundy op het grootste getij ter wereld, uniek! De zodiac vaart op de Shubenacadie-rivier en is de enige plaats ter wereld met zulke grote getijde-verschillen die twee keer per dag als grote golven landinwaarts gaan. Dan doet zich ook het unieke verschijnsel voor dat de rivier van richting verandert.

Indicatieprijs 62,- p.p. | Meer info >

Banff Gondola Ride

Een adembenemende rit per gondel brengt u naar de top van Sulphur Mountain voor een fantastisch uitzicht over Banff en omgeving. Boven op de berg kunt u verschillende hiking trails volgen om daarna te eindigen in een van de restaurants.

Indicatieprijs 45,- p.p. | Meer info >

Evening Wildlife Safari

In de vroege avond gaat u op zoek naar wilde dieren in het Banff National Park. Een deskundige gids geeft u achtergrondinformatie. De kans is groot dat u wild ziet, zoals zwarte beren, de big horn sheep of een eland.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Paardrijtocht Sundance Loop

Deze paardrijtocht is geschikt voor beginners en gevorderde ruiters. U volgt de loop van de Bow-rivier en rijdt langs de Sulphur Mountains. Dat is genieten van spectaculaire uitzichten op de Rockies.

Minimum leeftijd is 6 jaar.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Banff Lake Cruise

Stap aan boord voor een schilderachtige cruise op Lake Minnewanka en vaar door het spectaculaire landschap van de Canadese Rockies.

Indicatieprijs 45,- p.p. | Meer info >

Three Sisters Peaks Tour

Het ruige berglandschap vanuit de lucht ervaren? U vliegt over de Three Sisters, een karakteristiek trio van bergtoppen.

Indicatieprijs 115,- p.p. | Meer info >

6 Glaciers & Twin Falls Hike

Een must do bij de Canadese Rockies! Cline River ligt halverwege de Icefields Parkway, tussen Banff en Jasper in. De tour bestaat uit een 20 minuten durende scenic flight, waarna u uit kunt stappen om een wandeling van ongeveer een uur te maken. Aanschouw de spectaculaire bergtoppen met ijzige gletsjers van bovenaf en vlieg over azuurblauwe meren. Wie weet spot u tijdens de wandeling zelfs beren! Na de wandeling stapt u weer in de helikopter en vliegt u terug naar Cline River.

Indicatieprijs 325,- p.p. | Meer info >

Lighthouse & Winery Tour

Excursie via prachtige routes naar diverse torens zoals de oudste van Prince Edward Island, de Point Prim Lighthouse. U maakt ook een stop bij de vermaarde Rossignol Estates Winery.

Indicatieprijs 63,- p.p. | Meer info >

Tombstone Territorial Park Tour

U rijdt over de indrukwekkende Dempster Highay, door het Tombstone Territorial Park. Onderweg maakt u diverse stops en een 1 uur durende wandeling.

Indicatieprijs 98,- p.p. | Meer info >

Bonne Bay Boat Tour

Zie de prachtige baai van Bonne Bay, gelegen tussen twee fjorden, en geniet van de prachtige vergezichten. Aan boord vertelt de gids u over de geologische wonderen, rijke culturele geschiedenis en de diversiteit van de fascinerende baai. Er is kans dat u adelaars, elanden en walvissen spot.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Kluane Flightseeing Tour

Er is geen betere manier dan per vliegtuigje Kluane National Park te ontdekken. U vliegt over talloze gletsjers en het uitzicht is onbeschrijfelijk.

Indicatieprijs 272,- p.p. | Meer info >

Hop-on Hop-off City Tour

Verken Halifax op een gemakkelijke manier in uw eigen tempo. U kunt gedurende een dag in- en uitstappen waar u wilt.

Indicatieprijs 59,- p.p. | Meer info >

Ice Explorer Ride on the Athabasca Glacier

Vanuit het Columbia Icefield Discovery Centre in Jasper gaat u naar de spectaculaire Columbia Icefield, waar u een tocht van 90 minuten maakt over de Athabasca gletsjer. Per Ice Explorer kunt u de bewegende gletsjer en het oude ijs van heel dichtbij ervaren.

Indicatieprijs 60,- p.p. | Meer info >

Spirit Island Cruise

Excursie per gesloten boot op één van de mooiste meren van West-Canada, Maligne Lake. Tijdens de tocht maakt u een stop voor een wandeling naar een van de mooiste uitzichtspunten.

Indicatieprijs 60,- p.p. | Meer info >

White Water Rafting

Een uitstekende kennismaking met wildwater varen. U vaart ongeveer 9 kilometer over de Athabasca River en komt vele stroomversnellingen tegen. Op de stille stukken krijgt u uitleg over de omgeving. Deze excursie is geschikt voor jong en oud.

Minimum leeftijd: 5 jaar.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Wildlife Discovery Tour

Onder begeleiding van een deskundige gids gaat u op zoek naar wilde dieren in het Jasper National Park. U heeft kans dat u zwarte beren, 'big horn sheep', elanden en zeearenden ziet. U reist door een schitterend landschap met meren, bergen en kloven.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Jasper Sky Tram

Toegangsbewijs tot de top van Whistlers Mountain. Maak prachtige wandelingen en geniet van een fenomenaal uitzicht vanaf de top.

Indicatieprijs 35,- p.p. | Meer info >

Jasper Downtown Foodie Tour

Een culinaire wandeling, geniet onderweg van de heerlijke hapjes, en leer alles over de historie van Jasper.

Indicatieprijs 90,- p.p. | Meer info >

Peak-Nic Tour Jasper

Uitgerust met een rugzak vol ingrediënten en kookgerei maakt u een stevige wandeling naar een van de mooiste bergtoppen. Eenmaal op de top leert u een heerlijke maaltijd te bereiden in 'the great outdoor' en geniet u van een panoramisch uitzicht.

Indicatieprijs 105,- p.p. | Meer info >

Kano- en fietshuur

In een gebied met meren, wilde rivieren en bossen heeft het Kejimkujik National Park een overvloed aan dieren in het wild. Het park herbergt de grootste diversiteit aan reptielen en amfibieën in Atlantic Canada. Verkent dit park per fiets of kano en plan een picknick op een van de eilanden, ga zwemmen en geniet van de prachtige natuur terwijl u enkele van de oudste kanoroutes en paden van Noord-Amerika verkent.

Indicatieprijs 30,- p.p. | Meer info >

Okanagan Lake Cruise

Een boottocht over een van de mooie meren van West-Canada, Lake Okanagan. Tijdens de boottocht ziet u Bear Creek Park, City Park, Steamboat Bay en Lakeview Heights.

Indicatieprijs 20,- p.p. | Meer info >

Okanagan Winery Tour

Tijdens deze 4 uur durende excursie, onder begeleiding van een gids, bezoekt u verschillende wijngaarden. U bezoekt Cedar Creek Estate Winery, St. Hubertus Estate Winery, Summerhill Pyramid Winery en Tantalus Vinyard. Alle zijn inclusief een wijnproeverij.

Minimum leeftijd: 19 jaar.

Indicatieprijs 100,- p.p. | Meer info >

1000 Islands Cruise & Trolley Tour

U maakt een rondvaart over de Saint Lawrence-rivier naar de Thousand Islands en vaart langs talloze granieten eilanden vol kleine cottages en riante huizen. Het gebied wordt gekenmerkt door de vele dennebomen en is het leefgebied van schildpadden en verschillende vogelsoorten. Na de cruise stapt u aan boord van de Trolley waar u gedurende 24 uur bij verschillende stops op de route kunt in- en uitstappen wanneer u wilt.

Indicatieprijs 90,- p.p. | Meer info >

Toegang Fort Henry

Toegangsbewijs tot het 19e eeuwse Fort Henry, hier herbeleven de hoogtijdagen van het Britse Rijk.

Indicatieprijs 19,- p.p. | Meer info >

Montréal Fietstour

Maak kennis met al het moois wat Montréal te bieden heeft. Onder begeleiding van een gids maakt u een fietstocht door onder meer het Quartier Latin, La Fontaine Park en het Parque Mont-Royale. Een van de hoogtepunten tijdens deze tour is een stop bij de Notre-Dame Basilica (toegang niet inclusief). Als u wilt, kunt u de fiets ook de rest van de dag nog gebruiken!

Indicatieprijs 88,- p.p. | Meer info >

Old Montréal Walking Tour

Begeleid door een professionele gids, maakt u een wandeling door de smalle straatjes van Old Montréal. U leert over de geschiedenis van de stad, de architectuur en geheimen die voor anderen gesloten bleven. Plaatsen die u bezoekt zijn onder meer: Place d'Armes, Place Jaques-Cartier, Royal Bank, Notre Dame Basilica en de oude markt Bonsecours.

Duur: 1,5 uur

Vertrek: Dagelijks om 11.00 en 13.00 uur

Indicatieprijs 23,- p.p. | Meer info >

Hop on Hop off Tour Montréal

Verken Montréal op een gemakkelijke manier in uw eigen tempo. U kunt gedurende twee dagen in- en uitstappen waar u wilt

Indicatieprijs 45,- p.p. | Meer info >

Journey Behind the Falls

Maak een onbegeleide wandeling achter de beroemde watervallen. U ziet en hoort het kletteren van de overweldigende Canadian Horseshoe Falls.

Indicatieprijs 20,- p.p. | Meer info >

Niagara Falls Helicopter Tour

Vlieg met een helikopter over de watervallen en aanschouw een adembenemend uitzicht over de beroemde watervallen en de nabije omgeving.

Indicatieprijs 101,- p.p. | Meer info >

Voyage to the Falls

Een unieke ervaring langs de American Falls, Bridal Veil Falls en natuurlijk de overweldigende Horseshoe Falls. U nadert de watervallen tot heel dichtbij! Houd uw camera gereed, maar kijk uit dat deze niet wordt!

Indicatieprijs 25,- p.p. | Meer info >

Niagara Falls Winery Tour

Bezoek twee verschillende wijnhuizen op het Niagara-schiereiland, inclusief wijnproeverijen en lunch.

Indicatieprijs 89,- p.p. | Meer info >

Zipline to the Falls

Daal met bijna 80 kilometer per af langs de grootste watervallen ter wereld. De Niagara Falls Zipline is een kabelbaan van 670 meter lang en biedt een spectaculair uitzicht op de indrukwekkende Niagara Falls.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Hop-on Hop-off Tour

Verken Ottawa op een gemakkelijke manier in uw eigen tempo en stap in en uit waar u wilt. Ontdek de bezienswaardigheden van Ottawa als de Parlementsgebouwen, het Rideau Canal en de vele musea die een interessante kijk bieden op de geschiedenis en cultuur van Canada.

Indicatieprijs 31,- p.p. | Meer info >

Canadian Museum of History & War Museum

Toegangsbewijs tot het indrukwekkende Canadian Museum of History & War Museum. Leer hier alles over de geschiedenis van Canada.

Indicatieprijs 18,- p.p. | Meer info >

Ottawa River Cruise

Een boottocht over de Ottawa River. U vaart door de stad langs de parlementsgebouwen en Rideau Falls.

Indicatieprijs 22,- p.p. | Meer info >

Ottawa Express Cycling Tour

Een fietstour door Ottawa langs de verschillende bezienswaardigheden.

Indicatieprijs 41,- p.p. | Meer info >

Québec City Cruise

Maak een 1,5 uur durende boottocht over de Saint Lawrence River, met een schitterend uitzicht op de oude stad en de omgeving.

Indicatieprijs 23,- p.p. | Meer info >

Québec City Tour

Een excursie langs de hoogtepunten van de stad. U ziet onder meer Latin Quarter, de Citadel, Place Royale en de Basilica.

Indicatieprijs 38,- p.p. | Meer info >

Whalewatching Baie Sainte Catherine

U gaat op zoek naar de walvissen en dolfijnen in de Gulf of Saint Lawrence. Onderweg krijgt u uitleg over deze bijzondere dieren.

Minimum leeftijd zodiac: 6 jaar.

Indicatieprijs 136,- p.p. | Meer info >

Begeleide Fietstour Québec City

Ontdek de verborgen charmes van de koloniale binnenstad in Lower Town en de oude haven van Québec City per fiets. Rijdend door de smalle straatjes ziet u de goed bewaard gebleven 17e en 18e eeuwse architectuur van de stad. Er wordt gestopt bij Royal Square, waarna u verder fietst langs de waterkant van de St. Lawrence River naar het Cap Diamant District waar nog meer historische charme wordt onthuld.

Indicatieprijs 47,- p.p. | Meer info >

Old Québec City Walking Tour

Begeleid door een professionele gids maakt u een wandeling door de historische binnenstad.

Indicatieprijs 20,- p.p. | Meer info >

Walvisexcursie Tadoussac

In het fjordengebied bij Tadoussac leven diverse beluga- en bultrugwalvissen. Een ontmoeting met deze bijzondere dieren is een magnifieke belevenis. U kunt kiezen om deze excursie te maken in een overdekte boot of een zodiac.

Minimum leeftijd zodiac: 6 jaar of 140 cm lang.

Indicatieprijs 56,- p.p. | Meer info >

Heart of Downtown Fietstour

Fietstour door Toronto naar plekken waar u alleen met de fiets kan komen. U fietst langs de mooiste uitzichtpunten en bezienswaardigheden als o.a. de CN Tower, Union Station, Chinatown, Lake Ontario, de haven en St. James Cathedral & Square.

Indicatieprijs 69,- p.p. | Meer info >

Toronto Hop-on Hop-off Citytour

Ontdek Toronto tijdens een hop-on hop-off stadstour; stap gedurende twee dagen in en uit de bus bij de attractie van uw keuze, denk hierbij aan CN Tower, Eaton Centre, Casa Loma, Bloor-Yorkville Village en Chinatown. Een uitstekende eerste kennismaking met de stad!

Indicatieprijs 32,- p.p. | Meer info >

Toegang CN Tower

Bezoek het 533 meter hoge symbool van Toronto en Canada; de CN Tower. De glazen liften brengen u in een loutere 58 seconden naar het observatiedek van waar u een overweldigend uitzicht heeft over de stad. Wandel over de glazen vloer of nuttig een maaltijd in het 360 Restaurant (reservering aan te raden).

Indicatieprijs 33,- p.p. | Meer info >

Stadsrondrit Toronto

Ontdek de hoogtepunten van de stad. U ziet onder meer CN Tower, Casa Loma, Chinatown, Kensington Market en het Distillery District. Een uitstekende eerste kennismaking!

Indicatieprijs 33,- p.p. | Meer info >

Iceberg Tour

Vanuit Twillingate gaat u open zee op en vaart u langs de 10.000 jaar oude reuzen, de ijsbergen, in de meest bizarre vormen, variërend in kleur van sneeuwwit tot aqua blauw. Ook de bewoners van de zee, zoals walvissen, dolfijnen en zeehonden kunt u tegenkomen.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Capilano Suspension Bridge & Park

Wandelend over 's werelds langste hangbrug heeft u fantastisch uitzicht over de prachtige natuur rondom Vancouver. Naast deze Suspension Bridge zijn er nog meerdere wandelpaden (hangbruggen) door de toppen van de bomen.

Indicatieprijs 35,- p.p. | Meer info >

Flyover Canada

Maak een spectaculaire, virtuele vlucht over Canada. U reist van kust naar kust en ervaart zelfs de kou als u over Manitoba 'vliegt'!

Minimum leeftijd: 4 jaar.

Indicatieprijs 20,- p.p. | Meer info >

Hop on Hop off Tour Vancouver & Vancouver Lookout

Verken Vancouver op een gemakkelijke manier in uw eigen tempo. Stap gedurende twee dagen bij een van de 28 haltes in- en uit de bus en bezoek de bezienswaardigheid van uw keuze, zoals bijvoorbeeld Stanley Park, Chinatown, Granville Island en het Vancouver Aquarium. Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de top van de Harbour Centre Tower (toegan inbegrepen).

Indicatieprijs 45,- p.p. | Meer info >

Vancouver Scenic Flight

U maakt een spectaculaire rondvlucht met een watervliegtuigje over Vancouver en omgeving. Naast downtown Vancouver en Stanley Park, ziet u ook Horseshoe Bay en English Bay.

Indicatieprijs 98,- p.p. | Meer info >

Stanley Park Tour by Bike

Verken Stanley Park tijdens deze fietstour onder begeleiding van een gids en ontdek de mooiste plekjes van deze groene oase in het stadshart van Vancouver. Hier vindt u regenwoud met eeuwenoude bomen met daardoor heen mooi aangelegde fietspaden, restaurants en historische bezienswaardigheden. Geniet van mooie uitzichten op de skyline van Vancouver, The Lion's Gate Bridge en English Bay, terwijl de gids u vertelt over de geheimen van dit enorme stadspark.

Indicatieprijs 52,- p.p. | Meer info >

Grand Tour of Vancouver by Bike

Verken de hoogtepunten en bezienswaardigheden van Vancouver tijdens een ontspannen fietstour onder begeleiding van een gids. U fietst door het bekende Stanley Park en langs English Bay waar u de ferry neemt naar het gezellige Granville Island, dat bekend staat om zijn art galleries en delicatessen. Hier kunt u genieten van een lunch op eigen gelegenheid en fietst daarna verder langs de baai van False Creek. U ziet de mooiste uitzichten op de moderne skyline van Vancouver en de bergen. U passeert het Olympic Village en Science World waarna u terugfietst naar Chinatown en Gastown. Een ontspannen rit met veel fotostops en verhalen over de bezienswaardigheden.

Indicatieprijs 70,- p.p. | Meer info >

Whale Watching Adventure

Ga op zoek naar orka's, walvissen en verschillende soorten zeevogels aan boord van een dubbeldeks halfoverdekte boot.

Indicatieprijs 132,- p.p. | Meer info >

Berenexcursie vanuit Tofino in een Zodiac

Bij laag tij komen de zwarte beren uit de bossen tevoorschijn en struinen ze de kustlijn af op zoek naar voedsel. Vanuit Tofino maakt u een tocht per zodiac langs de kust van de Clayoquot Sound op zoek naar deze bijzondere dieren.

Minimum leeftijd: 3 jaar.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Berenexcursie vanuit Ucluelet

Boottocht per zodiac langs de westkust vanuit Ucluelet. Bij laag tij komen de zwarte beren uit de bossen tevoorschijn en struinen ze de kustlijn af op zoek naar voedsel.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Walsvisexcursie vanuit Telegraph Cove

Verken de wateren van Johnstone Strait aan de noordoostkust van Vancouver Island en ga op zoek naar orka's.

Indicatieprijs 88,- p.p. | Meer info >

Walvisexcursie vanuit Tofino

Zie de grijze walvis en mogelijk ook bultrugwalvissen en ontdek de schoonheid van de Clayoquot Sound aan de westkust van Vancouver Island tijdens deze excursie. U kunt kiezen of u deze excursie per gesloten boot of per zodiac maakt.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Walvisexcursie vanuit Victoria

Tijdens deze excursie gaat u onder begeleiding van een ervaren gids op zoek naar orka’s en andere walvissen, zoals bultrug en grijze walvissen, die langs de kust van Vancouver Island leven. Aangezien zij hier vrijwel niet migreren is de kans zeer groot dat u ze ziet! U kunt kiezen of u deze excursie per gesloten boot of per zodiac maakt. Helemaal onvergetelijk is het om deze excursie tijdens zonsondergang te maken.

Minimum leeftijd excursie per zodiac is 6 jaar.

Indicatieprijs 80,- p.p. | Meer info >

Berenexcursie Tofino in een gesloten boot

Bij laag tij komen de zwarte beren uit de bossen tevoorschijn en struinen ze de kustlijn af op zoek naar voedsel. Vanuit Tofino maakt u een tocht per gesloten boot langs de westkust op zoek naar deze bijzondere dieren.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Discover the Rainforest Kayak & Hike Tour

Maak vanuit Tofino een tocht per kajak door de wateren van de Clayoquot Sound. U peddelt naar Mears Island waar u een 1,5 uur durende hike maakt langs de Big Tree Trail.

Minimum leeftijd is 5 jaar.

Indicatieprijs 71,- p.p. | Meer info >

Butchart Gardens in Victoria

Toegangsbewijs tot de bekende Butchart Gardens, één van de mooiste siertuinen ter wereld.

Indicatieprijs 58,- p.p. | Meer info >

Grizzly Expedition

Vanuit Campbell River vaart u in twee uur naar de Bute Inlet en gaat verder per mini bus. U stopt bij verschillende 'viewing platforms' voor het spotten van grizzly beren.

Indicatieprijs 380,- p.p. | Meer info >

Victoria Cycling Tour

Tijdens deze fietstour bezoekt u onder meer James Bay en Rockland.

Indicatieprijs 50,- p.p. | Meer info >

Painter's Lodge Guided Fishing Tour

Campbell River, een paradijs voor de zalmvisserij. Vanuit de Painter's Lodge vertrekt u per boot voor een vis trip in de wateren rond Campbell River.

Indicatieprijs 144,- p.p. | Meer info >

Sunset Walvisexcursie vanuit Victoria

Ga tijdens zonsondergang op zoek naar orka's en bultrugwalvissen. Een speciale beleving.

Indicatieprijs 98,- p.p. | Meer info >

Wildlife Viewing Blue River Safari

Een onvergetelijke boottocht vanuit Blue River, tussen Jasper en Kamloops gelegen, door Grizzly Bear Valley. U vaart over de wateren door dit adembenemende gebied op zoek naar beren, elanden en adelaars.

Indicatieprijs 70,- p.p. | Meer info >

Peak 2 Peak Gondola

Een adembenemende rit tussen de bergen Blackcomb Mountain en Whistler per gondel. Met een lengte van 4,4 kilometer is dit de langste, niet-ondersteunde kabelbaan ter wereld en daarmee staat de kabelbaan zelfs in het Guiness Book of World Records.

Indicatieprijs 45,- p.p. | Meer info >

Bear Viewing Tour

U reist per comfortabele 4-WD door de Blackcomb Mountains op zoek naar de zwarte beer.

Indicatieprijs 190,- p.p. | Meer info >

Paddling the River of Golden Dreams

Ontdek per kano het adembenemende berglandschap in de omgeving van Whistler. U vaart onder begeleiding van een gids en wie weet spot u nog een beer.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Tree Trek Canopy Walk

Wandel via de negen hangbruggen en wandelpaden tussen de boomtoppen door het bos en geniet van prachtige uitzichten.

Indicatieprijs 49,- p.p. | Meer info >

Canoe Tour on the Yukon River

Maak onder begeleiding van een gids een kanotocht over de Yukon River. Geniet onderweg van het prachtige landschap.

Indicatieprijs 148,- p.p. | Meer info >

Whitehorse City Tour

Leer alles over de historie van Whitehorse tijdens deze stadstour. U bezoekt onder andere de SS Klondike, de Log Skyscraper, de Old Log Church en Canyon View Point.

Indicatieprijs 37,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.


please chat with me