• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Rondreis Manitoba

Manitoba dat gelegen is in Canada, is bijzonder dunbevolkt. Meer dan de helft van de provinciale bevolking woont in de hoofdstad Winnipeg in het zuiden. De plaats Churchill dat in het noorden van Manitoba ligt, omvat een verlaten gebied met toendra en poolvlakten.
Monique Schweitzer-van der Wijk
Reisspecialist Tenzing TravelReizen door onze specialisten geselecteerd

Wilt u een reis aanpassen? Dat kan! Wij maken graag een voorstel op maat.


Hotels en resorts door onze specialisten geselecteerdReisinformatie Manitoba

Manitoba dat gelegen is in Canada, is bijzonder dunbevolkt. Meer dan de helft van de provinciale bevolking woont in de hoofdstad Winnipeg in het zuiden. De plaats Churchill dat in het noorden van Manitoba ligt, omvat een verlaten gebied met toendra en poolvlakten. Churchill is uitsluitend per trein of vliegtuig te bereiken. Oktober en november zijn de maanden om hier naar toe te reizen. In het gebied komen ook veel andere wilde dieren, zoals kariboes, wolven, vossen, zeeleeuwen en Beluga-walvissen voor.


IJsberen in Canada

Heeft u altijd al ijsberen willen zien? Deze unieke ervaring kunt u meemaken in het Canadese nationale park Wapusk, dat gelegen is in de provincie Manitoba. Elk jaar aan het begin van elke herfst verzamelen ijsberen zich langs de oevers van de Hudson Bay in afwachting van de bevriezing van het water, wanneer de Hudson Bay bevroren is, komen zeker 1200 ijsberen richting Churchill. Dit is voor u het ultieme moment om de ijsberen te zien. Vanuit Churchill vertrekt u met een Tundra Buggy richting het gebied waar de ijsberen leven. Nu kunt u oog-in-oog staan met de dieren, voor u de ideale gelegenheid om een mooie close-up foto te maken van een ijsbeer.


Onze reizen

Polar Bear Day Tripper

Weinig tijd, maar toch ijsberen willen zien in Canada? Deze exclusieve korte tour maakt het mogelijk. De tour begint in Winnipeg, de eerste dag is ter vrije besteding. Op dag twee vertrekt u met het vliegtuig naar Churchill. U besteedt deze dag met het bekijken van de ontzagwekkende ijsberen in hun natuurlijke leefomgeving, dit is voor u het moment om mooie foto’s te maken. Aan het einde van de dag vliegt u weer terug naar Winnipeg, hier zult u nog één nacht verblijven.

Polar Bear Experience

Wilt u langer de ijsberen bezoeken? Dan is deze tour uitermate geschikt. De dagen in de Canadese stad Churchill worden volledig benut voor tochten met de ‘Tundra Buggy’. De tour begint in Winnipeg, u kunt een bezoek brengen aan het beroemde Manitoba Museum of lekker relaxen in het hotel. De tweede dag vliegt u naar Churchill, op deze dag wordt er door de reisgids uitgelegd wat u kunt verwachten. Op dag drie vertrekt u met de Tundra Buggy richting de ijsberen. Eenmaal in het gebied gekomen, zult u al gauw merken dat de ijsberen aan deze voertuigen zijn gewend, zij klimmen tegen de hoge voertuigen aan. U staat dan oog-in-oog met de grootste carnivoren ter wereld en dit is een perfect moment om een mooie foto te maken. De nacht van dag drie op dag vier kunt u wakker gemaakt worden om het noorderlicht te zien. Op de vierde dag krijgt u nog één kans om de ijsberen te spotten, dezelfde dag vliegt u weer terug naar Winnipeg, waar u nog één nacht blijft.

Polar Bear Viewing at Aurora In

Bij dit arrangement gaat u niet alleen naar de ijsberen toe, maar kunt u ook nog een helikoptervlucht maken of een hondenslee excursie doen in combinatie met het zien van het noorderlicht. Na aankomst in Winnipeg gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel bij de luchthaven. Er zijn vele toeristische attracties in de stad, zoals het Manitoba Museum en de Winnipeg Art Gallery. In de vroege ochtend van uw tweede dag vliegt u naar Churchill, ‘The Polar Bear capital of the world’. U maakt kennis met uw gids en het programma, zij zullen van uw reis een echt avontuur maken. Op dag twee en drie maakt u met de Tundra Buggy excursies naar de ijsberen. Vanaf het balkon achterop de Tundra Buggy heeft u een open en vrij uitzicht. Als u wilt kunt u ‘s nachts wakker gemaakt worden, om te genieten van Aurora Borealis (noorderlicht). In het ochtendprogramma van dag vier maakt u een rondrit door Churchill, deze rit is gericht op de historie en cultuur van deze stad en haar omgeving. In de middag kunt u een spectaculaire helikoptervlucht of een hondenslee excursie doen. Eventueel kunt u nog op dag vijf souvenirs aanschaffen, voordat u weer terug vliegt naar Winnipeg, waar het afscheidsdiner plaats vindt.Reisblog Canada

Onze reizigers en onze specialisten delen hun ervaringen en reistips voor Canada met u.


Bekijk alle berichten


Bezoek ons tijdens onze landenpresentaties

Onze reisspecialisten informeren u uit eigen ervaring over de de mooiste routes en bezienswaardigheden. Uiteraard kunt u uitgebreid informatie inwinnen en uw reisplannen met ons bespreken. Meld u snel aan, want vol is vol.

12 oktober 2019Canada Dag
Aanvang: 10:30 uur Locatie: Tenzing Travel Shop Amsterdam
Tenzing Travel Shop Amsterdam
Entrada 201
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
- Route
Aanmelden
Aanhef:
Dhr. Mevr.
Voornaam:
*
Tussenvoegsels:
Achternaam:
*
E-mail:
*
Verborgen veld om ongewenste berichten te voorkomen:
  *
Telefoon: *
Aantal personen:
Persoonlijk adviesgesprek:
Ja, ik wil graag ook een persoonlijk adviesgesprek.

- even geduld a.u.b. -
26 oktober 2019Amerika Dag
Aanvang: 10:30 uur Locatie: Tenzing Travel Shop Amsterdam
Tenzing Travel Shop Amsterdam
Entrada 201
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
- Route
Aanmelden
Aanhef:
Dhr. Mevr.
Voornaam:
*
Tussenvoegsels:
Achternaam:
*
E-mail:
*
Verborgen veld om ongewenste berichten te voorkomen:
  *
Telefoon: *
Aantal personen:
Persoonlijk adviesgesprek:
Ja, ik wil graag ook een persoonlijk adviesgesprek.

- even geduld a.u.b. -


Staat uw bestemming er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. 
please chat with me