• Contact
  Neem contact op met Tenzing Travel Wij staan voor u klaar:

  T   020 - 398 93 98

  »   vraag per e-mail

  »   laat ons u bellen

 • Travel shop
  Kom langs in een van onze
  Travel Shops
  Kom langs in de Tenzing Travel Shop

  » Advies uit eigen ervaring
  » Uw reis op maat

  Onze travel shops
 • Nieuwsbrief
  Het laatste reisnieuws per e-mail? Tenzing Travel Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste reisnieuws en interessante aanbiedingen.

  x

  Meld u aan:


    *
 • Offerte
  Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan U heeft een reisidee? Wij werken het graag volledig voor u uit.

  » Compleet voorstel
  » Uw reis op maat
  » Geheel vrijblijvend!

  Offerte op maat

Best of La Réunion

8-daagse autoreis

Met deze complete autoreis op La Réunion combineert u het verrassende binnenland met indrukwekkende vulkaankraters en een grillige kust. De tropische stranden zijn afwisselend wit, zwart, grijs, poederzacht en bestaand uit kiezelstenen. In het zuidwesten v ... lees verder ↓Highlights

 • Vulkanische stranden
 • Wandelen naar de beroemde kraters
 • Actieve vulkaan Piton de la Fournaise
 • Cilaos en de 400-bochtenweg
 • Franse dorpjes
vanaf € 289,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Prachtige flora in La Reunion
 • Piton de la Fournaise, La Reunion
 • Cilaos
Prachtige flora in La Reunion Piton de la Fournaise, La Reunion CilaosImpressiesPrachtige flora in La Reunion
Piton de la Fournaise, La Reunion
Cilaos


Reisinformatie


Met deze complete autoreis op La Réunion combineert u het verrassende binnenland met indrukwekkende vulkaankraters en een grillige kust. De tropische stranden zijn afwisselend wit, zwart, grijs, poederzacht en bestaand uit kiezelstenen. In het zuidwesten vindt u de Piton de la Fournaise, de bekendste vulkaan van La Réunion. De mediterrane sfeer is overal voelbaar op het eiland, het is soms net alsof u in Zuid-Frankrijk rijdt!

Best of La Réunion Best of La RéunionDag tot dag

Saint Denis › Hell-Bourg (circa 55 km)

U haalt de huurauto op bij de luchthaven en begint direct met een indrukwekkende dag. U komt langs de Voile de la Mariée-waterval en de drie uitgedoofde vulkaankraters, waaronder de krater genaamd Salazie. Het typisch Franse bergdorpje Hell-Bourg is uw verblijfplaats voor vanavond.

Hell-Bourg › Sainte-Rose/Saint-Pierre (circa 160 km)

Vertrek richting Saint-André voor een bezoek aan een vanilleplantage (facultatief). De omgeving van Saint-Benoit leent zich prima voor een mooie wandeling. U vervolgt de route langs de zuidoostkust naar uw verblijf. Indien u kiest voor de middenklasse versie van de reis, verblijft u de komende nacht in Sainte-Rose. Kiest u voor de eersteklasse versie, dan verblijft u twee nachten in Saint-Pierre. De kust is hier wat ruwer dan aan de westkust (O).

Sainte-Rose › Plaine des Cafres

Voor een spectaculaire wandeling rond de krater van de regelmatig actieve vulkaan Piton de la Fournaise, raden wij u aan om vroeg op te staan. De vruchtbare lava zorgt voor nieuw leven, u ziet ook jonge plantjes uit de grond komen. Indien u de middenklasse versie van de reis kiest, reist u deze dag verder naar Plaine des Cafres voor uw overnachting. Tijdens de eersteklasse versie verblijft u nog een nacht in Saint-Pierre (O).

Plaine des Cafres/Saint-Pierre › Cilaos (circa 60 km)

Indien u vanuit Plaine des Cafres vertrekt, rijdt u door het prachtige binnenland richting St. Louis en uiteindelijk ook via de kustweg de bergen in. Vanuit Saint-Pierre rijdt u via St. Louis langs de kustweg de bergen in. Via de beroemde 400-bochtenweg bereikt u het dorp Cilaos. Schitterend gelegen aan de uitlopers van de vulkaan Piton des Neiges (O).

Cilaos

Cilaos is een van de drie kraters waar het centrum van La Réunion door wordt gevormd. Tijdens een bergtocht naar de krater wordt u overweldigd door het prachtige landschap met zijn klaterende watervallen, verlaten dorpjes en adembenemende vergezichten. Helemaal uniek is om deze natuurwonderen vanuit een helikopter te aanschouwen (facultatief). In Cilaos zelf kunt u een bezoekje brengen aan La Maison de la Broderie of aan de thermaalbaden (O).

Cilaos › Saint-Gilles

Het bijzondere van La Réunion is dat geen enkel strand op het eiland hetzelfde is. U komt langs tal van kleine baaitjes, met ieder een andere kleur zand. Het Stelle Matutina Museum is een bezoekje waard als u meer te weten wilt komen over de geschiedenis van het eiland (O).

Saint-Gilles

De Mafate-krater kan zowel te voet als per helikopter worden bereikt. Deze bijna onbereikbare plek herbergt ongeveer 600 inwoners die op hun eigen rustige manier wonen. De Maido-top, een deel van dit natuurgebied, kan met de auto worden bereikt (O).

Saint-Gilles › Saint-Denis (circa 51 km)

U rijdt terug naar de luchthaven en levert hier uw huurauto in (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • De genoemde afstanden zijn globaal en exclusief het aantal te rijden kilometers naar nabijgelegen bezienswaardigheden
 • U kunt uiteraard het strandverblijf op La Réunion verlengen. Daarnaast is het ook mogelijk om de autoreis te verlengen met bijvoorbeeld een strandverblijf op het eiland Mauritius.

Excursiemogelijkheden

Alle genoemde excursies zijn facultatief en niet inbegrepen bij de prijs.

Verlenging

Wilt u langer verblijven? U kunt voor en na de reis overnachtingen bijboeken. Denkt u bijvoorbeeld aan een paar nachten aan het strand in Le Nautile Beachfront.
Naar keuze in middenklasse of eersteklasse accommodaties.

De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Maaltijden

Volgens beschrijving (O=Ontbijt). Het is tevens mogelijk om diner bij te boeken. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Vervoer

Per huurauto.

Vluchten?

Tenzing Travel biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid. Meer informatie.


Tenzing Travel Shop Amsterdam

  Ontmoet onze reisspecialisten
  Samen maken wij uw reisplannen concreet
  Ontvang een geheel vrijblijvend voorstelBezoekadres:
Entrada 211 (Gratis parkeren!)
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Tel. 020 - 398 93 98
maak nu een afspraak 
please chat with me